Usak///64

napim yelizcim 1 yaşına girecek bebeğim var onunla uğraşıyorum işte zaman şimdilik geçiyor

hayır canım batmadı, seslim kapandı onunla karıştırılıyor sürekli, e,e bozoğlundan evlenince mi ayrıldın şimdi orada bizim buradan çıkan bir arkadaş başladı şimdi dediysem yani 1 yılı geçti belki

iyiyim çiçekcim sağol.desenci arkadaşınmı başladı bozoğlunda?evet ben evlenince çıktım beş sene oldu.

ne güzel işte fatma güzel bir uğraşıdır zevklidir, allah bağışlasın bakalım benim yok henüz düşünüyorum ama artık

düşün canım düşün çok zevkli ama biraz da çok yorucu kendini hazır hissedeiyorsan hiç vakit kaybetme

düşün canım düşün çok zevkli ama biraz da çok yorucu kendini hazır hissedeiyorsan hiç vakit kaybetme

evet canım ilk evlendiğim zaman herkes ısrarla sormuştu bebek var mı diye o zaman her sorana sinir olmuştum çünkü kendimi hiç hazır hissetmiyordum evliliğe alışamamıştım ki bebek düşüncesi bile çok uzaktı bana eşim istedi ama sağolsun bana saygı duydu ama artık arkadaşlarımın hep oldu onları gördükçe hevesleniyorum bende ve dediğin gibi herkes bu kadar belediğine pişman olacaksın diyor bakalım artık

çocuk sorumluluk istiyor çiçekcim.iyi yapmışsın hemen yapmamakla.dünyanın en güzel duygusu ama en zor mesleği.bu arada bozoğlunun döşemelik kısmı kapandı sanmıştım.ben çıkarken bile işler çok azdı.siz simetri programınımı kullanıyorsunuz?

hoşgeldin ulviyecim bu aralar yoktun
kızlar ben de birkaç iş başvurusu yaptım kabul olursa oğluşumdan ayrılıp işe başlıcam üzülüyorum ama çalışmak da istiyorum çok kararsızım

kaç aylık oğluşun?kararsız olmakta çok haklısın.insan bir saniye yalnız bırakamıyor evde.ama çalışsanda yine onun için çalışacaksın.ilk günler zor olur ama alışırsınız napacaksın.inşallah iyi bir iş bulursun.

kaç aylık oğluşun?kararsız olmakta çok haklısın.insan bir saniye yalnız bırakamıyor evde.ama çalışsanda yine onun için çalışacaksın.ilk günler zor olur ama alışırsınız napacaksın.inşallah iyi bir iş bulursun.

15 gün sonra bir yaşına girecek canım haklısın zaten ben de onun için çalışmak istiyorum bir de bu yılın sonunda eşim askere gidecek o gitmeden iş bulursam o zamana kadar hayatımız oturur biraz

X