Ürünlerini iade ettim diye tüm sülaleme yazdı nasıl kurtulurum

Ben de bir saç kurutma makinesi vardı. Değişik aparatları olan. Birine bu uçlardan biri lazımmış sanırım aynı makineden olan herkese teklif vs. yollamış. (Favorilemiş falan ben tabii bunu sonradan gördüm. ) Ben kabul ettim. Makineyi tam takım paketledim, içine minik bir hediye de koydum. Yolladım. İade etmek istemiş, düzgün çalışmıyor çok ısınmıyor diye. Halbuki yok öyle bir şey. Neyse dedim kabul ettim. İade kargosu geldi, makine var aparat yok. Ona o lazım olduğu için üzerine yatmış. Hediyeyi de almış göndermemiş geri. Dolap’la iletişime geçtim sonuç alamadım. Bu da böyle bir anımdır ahdjjdjd

İnsanlar nelere tenezzül ediyorlar, ruj ne ki.

Ben akıllandım böyle yedek parça arayanlara direkt sarıl yapmam.
Mesela ana kucağını satışa koydum biri illa isofix parçasını ayrı sat diyor. Dedim onu ayrı satarsak koltuğu nasıl satayım. İndirim yapın koltuğu alayım dedi direkt engelledim onu.
Niyeti sağlam değildi bence

Kesinlikle. Bir pislik yapıp koltuğu geri yollardı. Ben zaten gözden çıkarmıştım evde fazlalıktı ama sinir bozucu yine de. O zamandan beri Dolap’la arama mesafe koydum. Bunu yapanla da aynı şehirde yaşıyorum. Konudaki satıcı gibi başına bela olmak vardı da işte öyle bir motivasyonum yoktu, işim gücüm vardı sjdkkdks

Valla bende oyle olduğunu düşünüyorum artık. Çünkü kadın iletişime geçmeden geçmemiş evde hiç mi görmedi ruju. İnşallah bidaha yapmaz çocuğu varmış Allah korusun

Nasıl sasirdim insanlar nasıl vebal alıyor. Kul hakki resmen . gerçekten yuzlero kızarmıyor yaparken demek ki

Nasıl sasirdim insanlar nasıl vebal alıyor. Kul hakki resmen . gerçekten yuzlero kızarmıyor yaparken demek ki
Ben dalga geçiyorum, diyorum ki hediyeyi de yollamayı unutmuşsun. Kadın salak salak diyor ki o hediye değil miydi zaten. Safa yatıyordu aynı konu sahibi gibi.

Benim o kdr sacma bir urunum calindi ki. 2 parca urunden biri gitti biri geri geldi
Sonra arastirinca seri num farkli olmasina ragmen bozuk cayciyi geri yollayan, eski adidasi yenisi ile degistiren, abiye alip sigara ile yakip giyip geri yollayan
Simdi olmayani kedi kopegin altina yatak yapiyorum, bende sabir bitti.
O yuzden ben saticiya kizmadim olmaz da hadi oldu kirigi secmeden yolladin eve gidince aklin nerdeydi? O kargo gidene kdr hic mi gormedin rujlari evde sanki kus olup ucuyor kargodan

4te 3 ünü unutmak zaten belli ediyor.
Abiye olayınını da duydum ben. Üç gün iade hakkın varsa ona göre alıp giyip iade edenler oluyormuş.
İnsan satmak istemiyor artık bıktık vallahi böyle tiplerden.
Bir de hırsız dedİ diye güceniyor e adı bu yani

Ya en yakin sehre gidis 2 gun 2 gun kör mu oldun nasil kirigi sectinde yolladin adami delirtene kdr aklin nerdeydi?
Bu toplum akillanmaz bu toplum ile is olmaz her zaman diyorum cogunlugu kotu insanlardan olusuyor artik.

Ya en yakin sehre gidis 2 gun 2 gun kör mu oldun nasil kirigi sectinde yolladin adami delirtene kdr aklin nerdeydi?
Bu toplum akillanmaz bu toplum ile is olmaz her zaman diyorum cogunlugu kotu insanlardan olusuyor artik.
Bende buna katılıyorum artik iyi insan bulmak çok zor. Ben 2006 dan beri üyeyim bir ara şifremi unuttum mail hotmaildi açamadım vs o zaman o kadar insanla tanıştım ki evimde ağırladım,gittik dışarda buluştuk hala yüz yüze olmasada görüşüyoruz. Ama şuanda ben bunu yapmam . Çok kötü insanlar türedi benliklerini unutan. Yüzleri kızarmayan cok insan var. Değer mi bu kadar hiyleye yüz kızartıcı birşey yapmaya, kendi çocuğuma da diyorum başkasının bir iğnesini alırsan altinini çalmaktan farki yok.
Topluksal yozlaşma çok fazla inşallah daha kötüye gitmez. Bu konuda okuduklarim çok şaşırttı insanlar neye temah ediyor sasirdim

Kesinlikle ekonomi Ike alakasi oldugunu dusunmuyorum bundan 15 sene once babasi Turkiyede sayili kurumlardan birinde calisan lojmanda buyuyen bir arkadasim olmustu. Orjinal Parfum alir eski bos siseye cakma doldurur gider iade ederdi. Defalarca alisveris yapti etiket ile giydi goturdu iade etti. Simdi ekonomi bozuldu vs kimse demesin. O kdr sasirmistim ki artik umursamiyordum ve arkadasligimi 2. 3. Olayda bitirdim.

Kargo kodu aldıktan sonra gonderdigin ürünün videosunu çekip yukluyorsun , o zaman hiç sorun yaşanmıyor, ben ufacık toka bile satsam video yüklüyorum, videolu satınca dolapta iadeyi kabul etmiyor

Bu arada konu sahibi hiç inandırıcı değilsiniz, karşıdakini dolandirayim demişsiniz ama sizden beter çıkmış karşı taraf
Okuma bayramında siz mi sahneye çıktınız da unuttunuz kargoya 3 ürünü koymayı, ne alaka yahu

Aaa bunu bilmiyordum milana, çok teşekkür ederim.
Gerçi şu son kesintilerden sonra artık yaprak kıpırdamıyor doğal olarak. İyice bir suyu çıktı da

Ekonomiyle alakalı değil kesinlikle,akbaba sülalemden biriyle markette denk geldik birkaç yıl önce köy ziyaretimde.Baya ultra zengin kadın bağ bahçe,ev,çifter çifter traktörler,arabalar..Kadın markette alışveriş yaparken eline iki kahve alıp birkaç tane kahve de poşetine attı.O kadar şoka girdim ki tepki dahi veremedim allak bullak oldum,yok ben yanlış gördüm diye.Sonra dayanamadım annesine uğradım anlattım durumu,kadının dediği şey "Yavrum o gençliğinden beri öyle yapmıştır, çalıp çırpmayı sever." 50 yaşında torun sahibi,bu zengin kadının iki üç kuruşluk kahveye yeltendiğini gördüğümden beri herkesten herşeyi bekliyorum.

Üçünü koymayı unutmanız büyük hata hemen diğerlerinide paketlemeniz ve göndermeniz gerekiyordu.kardeşiniz ne alaka anlamadım ama neden özelden iletişime geçiyorsunuz kadınla yapmanız gereken şey hatalı göndermişim deyip diğerlerinide paketleyip bu işi bitirmenizdi.neden parasını falan gönderiyorsunuzeşinizde duysun ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…