Daha kötüsünü yaşadım. Soğuk çayın üzerinden içmişler, rafa koymuşlar. Ben de ürünü evde açarken fark ettim. Kapağı ilk açarken olan zorlanma yoktu.Bende birisinin büyük marketlerde su ictikten sonra suyun şişesini raflara koyup ücretini vermeden çıktığını duymuştum. İnsanlar neler yapıyorda bize tuhaf geliyor. Nasıl bakıyor bunu yaptıktan sonra insanların yüzüne acaba?
Bu düpedüz kul hakkı ama ya.Daha kötüsünü yaşadım. Soğuk çayın üzerinden içmişler, rafa koymuşlar. Ben de ürünü evde açarken fark ettim. Kapağı ilk açarken olan zorlanma yoktu.
Aydınlattı ya okuma bayramı sebebiynen üç tane sağlam ürünü evde unutup Allah'ın hikmeti bir kırık ruju iade etmiş . Tamamen bir tesadüf diğer üç ruj ayrı yerdeymis . Yani şimdi derki kırığı iade edeceğimi düşündüm. Tatli su kurnazi arkadaşımız. Oysa iade talebi oluşturulmuş ikisi dudak dolgunlastirmasi lazım ama dolgunlastirmiyor diye yazmış bu süreç onaylanmış yani bunu unutması imkansız. Yazacak bir şeyi yok kocası duyacak diye korkuyor sadece kadına helalKonu sahibi neredesiniz gelin de bizi aydinlatin
Kadin evi basti mi o konuda aydinlatir belkiAydınlattı ya okuma bayramı sebebiynen üç tane sağlam ürünü evde unutup Allah'ın hikmeti bir kırık ruju iade etmiş . Tamamen bir tesadüf diğer üç ruj ayrı yerdeymis . Yani şimdi derki kırığı iade edeceğimi düşündüm. Tatli su kurnazi arkadaşımız. Oysa iade talebi oluşturulmuş ikisi dudak dolgunlastirmasi lazım ama dolgunlastirmiyor diye yazmış bu süreç onaylanmış yani bunu unutması imkansız. Yazacak bir şeyi yok kocası duyacak diye korkuyor sadece kadına helal
Satıcıya hak vermiyorum,yaptığı yanlış ve gerekli şikayetleri yapın tabi ki ama sizde yoğunluğu bahane edip sadece 1 kirik ürünü geri yollamışsınız, nereden bilsin niyetiniz ne sonuçta ona ait olanı göndermemişsiniz geri,kargoya gidebilecek vakti bulan insan 4 parça şeyi de geri gönderebilirdi gayet. Yoğunluğu bahane etmeyin bence bu konuda hatalısınız,gerçekten unuttunuz diyelim,o kargo karşı tarafa ulaşana kadar farketmediniz mi durumu? Mümkün mü yani,evde de mi görmediniz 3 tane ruj duruyor orada. Kargo gitmeden mesajla vs ulasıp anlatsaydınız yanlişlik oldu,ben tekrar gönderecegim diye,iş buralara gelmezdi ki. Kırık ürünler konusunda (sadece bu konuda hak verebilirim size)haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.aldığınız rujun özelliklerinde dolgunlaştırıcı diye bir ibare yoksa,yazmamışsa satıcı böyle bir şey bu da sizin hatanız, öyle sanmanız onun suçu olmaz,zaten bu tip ürünlerde iade olmaz,hasarlı vs olmadığı sürece iade kabul edilmişken,keşke hepsini yollasaydınız geri. Muhtemelen kimseye de satamayacak onu açıp denediniz zira. O da bir zarar karşı tarafa. Kargo(iade)de zarar.Mrb yeni üye oldum belki çare bulurum diye. 3 çocuk annesiyim dolap uygulamasınından hep alışveriş yaparım.yurtdışından lüks kozmetik getiren bir sayfadan 4 tane ruj aldım. 2 sini dudak dolgunlaştırıcı olarak biliyordum normal glossmuş diğeri de kırıktı iade talebi başlattım. Satıcı itiraz etti ben kontrol ettim ve özelliğinde dudak dolgunlaştırmıyor diye hakaretler yazdı beni haklı buldular. Kızımın okuma bayramı vardı iade kargosuna kırık olanı koymuşum sadece o yoğunluktan.. karşı tarafa iade gidince kargo paketinden benim adımı instagramdan aratmış eşimin akrabalarına ve kız kardeşime “hırsız o ürünlerimi çaldı onu geberticem ben de İstanbul’da yaşıyorum onu evinize bile almayın” tarzı mesajlar atmış. Kardeşim numarasını istemiş ondan aradım bana ve çocuklarıma küfürler etti sen hırsızsın senin gibi annem olacağına ölsün daha iyi diğer 3 ürünü niye yollamıyorsun ben kontrol ederek yolladım sen kırdın diye bağırdı. Evine gelip ürünlerimi alıcam dedi. Parasını yolladım iban alıp ama bu sabah kardeşim aradı iç mimar kendisi, kızın patronuna bile yazmış niye yaptın bunu abla diye ağlıyor çok üzgünüm bi yanlış oldu eşim de duyacak nasıl kurtulabiliriz bilemedim
İnsanların rahatlığına şok oluyorum gercekten. Hem kul hakkı ya insan Allah tan korkar. Bende dün bilindik popüler siteden perde siparişi verecektim. On defa düşündüm alayım mı almayayım mı diye. Çünkü özel sipariş ve iadesi yok. Eğer ölçüyü yanlış verirsem bosuna almıs olacağım ve bu özel dikim islerinde iade olmaması cok mantikli. Ortada hem bir emek var hem de satici da mağdur olmasın. Sonunda verdim siparişi insallah doğru ölçü vermişimdirAdam manyak değil, dolapta bunu alışkanlık edinmiş bir kitle var hırsız demeye dilim varmıyor ama varlar maalesef, benim de başıma geldi, özel ölçü üç tane masa örtüsü diktirdi müşteri, iade talep etti yanlış ölçü vermişim diyerek, özel dikimin iadesi kabul edilmemesi gerekirken dolap iadeyi onayladı ve bana kargoyla sadece bir tane masa örtüsü geldi, asla kendimi anlatamadım kadın resmen iki masa örtümün üstüne yattı parasını da geri aldı, muhtemelen bu satıcının da başına daha önce de geldi anlattığım türden olaylar. Madem ürünleri iade edecektiniz hepsini bir arada paketlemeliydiniz nasıl biri konulur da üçü unutulur anlayamadım. Parasını ödemenize rağmen sizi aramaya devam ediyorsa da polise bildirin, şikayetçi olun.
Yahu sizi bu hayatta kim sindirdi bu kadar korkuyosunuz. Gerizekali herif tehditten santajdan seni simdi savciliga verecegim bak bakalim seni napiyorlar diye yazsaniza.Benim de telefon numarami da bulmuş adresini de biliyorum gelecegim cocuklarini öldüreceğim filan
Kabus gibiydi yine kozmetik satan biriydi acaba aynı kişi mi ki
kullanılmış marka ayakkabıların aynısını alıp evdeki ayakkabıyı resimdeki gibi değil diye iade eden varmış, sanırım paketlerken mutlaka video çekmek lazım satış yapmak istiyorsak.Ben de bir saç kurutma makinesi vardı. Değişik aparatları olan. Birine bu uçlardan biri lazımmış sanırım aynı makineden olan herkese teklif vs. yollamış. (Favorilemiş falan ben tabii bunu sonradan gördüm. ) Ben kabul ettim. Makineyi tam takım paketledim, içine minik bir hediye de koydum. Yolladım. İade etmek istemiş, düzgün çalışmıyor çok ısınmıyor diye. Halbuki yok öyle bir şey. Neyse dedim kabul ettim. İade kargosu geldi, makine var aparat yok. Ona o lazım olduğu için üzerine yatmış. Hediyeyi de almış göndermemiş geri. Dolap’la iletişime geçtim sonuç alamadım. Bu da böyle bir anımdır ahdjjdjd
İnsanlar nelere tenezzül ediyorlar, ruj ne ki.
Yuh artık…kullanılmış marka ayakkabıların aynısını alıp evdeki ayakkabıyı resimdeki gibi değil diye iade eden varmış, sanırım paketlerken mutlaka video çekmek lazım satış yapmak istiyorsak.
Bütün dolap gardrop hesaplarımı pasife getirdim ben artık.4te 3 ünü unutmak zaten belli ediyor.
Abiye olayınını da duydum ben. Üç gün iade hakkın varsa ona göre alıp giyip iade edenler oluyormuş.
İnsan satmak istemiyor artık bıktık vallahi böyle tiplerden.
Bir de hırsız dedİ diye güceniyor e adı bu yani
Sinmedim ki sonuna kadar uğraştımYahu sizi bu hayatta kim sindirdi bu kadar korkuyosunuz. Gerizekali herif tehditten santajdan seni simdi savciliga verecegim bak bakalim seni napiyorlar diye yazsaniza.
"Dinsizin hakkından imansız gelir" dedirtti konu. Konu sahibinin 3 tane sağlamı unutup bir tane kırığı unutmaması kesinlikle inandırıcı değil, kocasdan da korkmasının sebebi büyük ihtimalle benzer davranışı daha önce de gösterdi.Aldığınız ürünleri geri iade ederken bir tanesini gönderip diğer ucunu göndermeyi yoğunluktan nasıl unuttunuz anlamadım. Hepsi aynı poşete girmiyor mu zaten. 4 ayrı poşet yapıp birini mi kargoya verdiniz yoksa birini paketleyip diğer ucunu pakete koymadiniz mi? Ve satıcı bunu görüp ürün eline ulaşana kadar da siz farketmediniz ya da satıcıya mesaj atmadınız bunlar elimde kalmış diye. Paket yarim saat içinde karşı tarafa gitmez sanırım. Sanırım siz kırık ürünü gönderip diğerlerini elinizde tutmak istediniz. Yoğunluktan gonderemedim olsa hiç paket gitmezdi.
Satıcıya gelince sizin bilgilerinizden ailenize akrabalariniza ulaşması büyük suç üstelik tehdit var. Çok normal biri değil belli ki. Ürünleri göndermedi diye şikayet etmek yerine kişisel bilgilere ulaşıp tehdit etmek baya sıkıntılı bir durum. Şikayetçi olun mesajları silmeyin. Mutlaka yaptırımı olur. Ayrıca parayı göndermeniz de yanlış.unuttugunuz ürünleri videoya çekerek gönderip ardından şikayette bulunacaktiniz mesajları gostererek
Bütün dolap gardrop hesaplarımı pasife getirdim ben artık.
Baş edemiyorsun valla bu tiplerle Khomyuk.
Konu sahibine denecek bir şey yok. 3 tane ruj için değer mi ya?
En pahalısı bile ne kadar olabilir bir glosun? Paran yoksa da Gratis'in mis gibi kendi markası var Beaulis diye. Alır onu kullanırsın. Bir ruj bir ruj. Bu kadar da olmaz yani.
Ya tabi ki parası olmayanın acilen alması gereken ruj olmamalı.Paran yoksa ztn 4 tane ruj birden almazsin bir tane simdi alir 2. Icin ertesi ay beklersin. Burada bile tuhaflik var, 4 tane al 3 saglam kalsin kirik olan gitsin.
O konuyu aşırı merak ettim başlık neydi hatırlıyor musunuz acabaAy ne alaka ya? “Boşanamam, babamda uyku apnesi var”dan sonra kkda gördüğüm en saçma 2. Bahane. Alışveriş yaptığınız biri rızanız dışında size ve aile bireylerinize şahsi numaralaranızdan ulaşıp rahatsız ediyor, sizse savcılığa tehdit ve tacizden şikayette bulunacağınıza iban isteyip para yolluyorsunuz, kardeşiniz ağlıyor falan. Çok garipsiniz. Manyağın tekiymiş satıcı, şikayet edilmesi ve o uygulamadan engellenmesi gerek.
Patronunuza X'in ablası hırsız dikkat edin minvalinde mesaj atılsa üzülmez misiniz? Kardeşi muhtemelen kendisine yazdıkları için değil patronuna yazdığı için ağlamıştır.Ben kardeşinin niye böyle yaptın diye ağlamasına da takıldım açıkçası. Bence o bile sizi suçluyor çünkü unutmadığınızı biliyor. Bayılıyorum böyle cin olmadan adam çarpanlara şimdi de tutusmussunuz. İyi olmuş bence. Benim başıma böyle unutmalı birsey gelse kimseden korkmam insanlık hali çünkü ama siz hem kardesinize mahcupsunuz hem esinizden korkuyorsunuz. İnanmadim bu olayin ilk olmasina
Hiç hatırlamıyorum valla baya oldu. Sadece o bahaneyi hiç unutmuyorumO konuyu aşırı merak ettim başlık neydi hatırlıyor musunuz acaba