Ürünlerini iade ettim diye tüm sülaleme yazdı nasıl kurtulurum

Daha kötüsünü yaşadım. Soğuk çayın üzerinden içmişler, rafa koymuşlar. Ben de ürünü evde açarken fark ettim. Kapağı ilk açarken olan zorlanma yoktu.

Konu sahibi neredesiniz gelin de bizi aydinlatin
Aydınlattı ya okuma bayramı sebebiynen üç tane sağlam ürünü evde unutup Allah'ın hikmeti bir kırık ruju iade etmiş . Tamamen bir tesadüf diğer üç ruj ayrı yerdeymis . Yani şimdi derki kırığı iade edeceğimi düşündüm. Tatli su kurnazi arkadaşımız. Oysa iade talebi oluşturulmuş ikisi dudak dolgunlastirmasi lazım ama dolgunlastirmiyor diye yazmış bu süreç onaylanmış yani bunu unutması imkansız. Yazacak bir şeyi yok kocası duyacak diye korkuyor sadece kadına helal

Kadin evi basti mi o konuda aydinlatir belki
Ya da unuttuğu (?) ürünleri iade etti mi vs

Satıcıya hak vermiyorum,yaptığı yanlış ve gerekli şikayetleri yapın tabi ki ama sizde yoğunluğu bahane edip sadece 1 kirik ürünü geri yollamışsınız, nereden bilsin niyetiniz ne sonuçta ona ait olanı göndermemişsiniz geri,kargoya gidebilecek vakti bulan insan 4 parça şeyi de geri gönderebilirdi gayet. Yoğunluğu bahane etmeyin bence bu konuda hatalısınız,gerçekten unuttunuz diyelim,o kargo karşı tarafa ulaşana kadar farketmediniz mi durumu? Mümkün mü yani,evde de mi görmediniz 3 tane ruj duruyor orada. Kargo gitmeden mesajla vs ulasıp anlatsaydınız yanlişlik oldu,ben tekrar gönderecegim diye,iş buralara gelmezdi ki. Kırık ürünler konusunda (sadece bu konuda hak verebilirim size)haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.aldığınız rujun özelliklerinde dolgunlaştırıcı diye bir ibare yoksa,yazmamışsa satıcı böyle bir şey bu da sizin hatanız, öyle sanmanız onun suçu olmaz,zaten bu tip ürünlerde iade olmaz,hasarlı vs olmadığı sürece iade kabul edilmişken,keşke hepsini yollasaydınız geri. Muhtemelen kimseye de satamayacak onu açıp denediniz zira. O da bir zarar karşı tarafa. Kargo(iade)de zarar.
Sinirlenmekte haklı ama yöntemi hatalı olmuş tabi.

Son düzenleme:
İnsanların rahatlığına şok oluyorum gercekten. Hem kul hakkı ya insan Allah tan korkar. Bende dün bilindik popüler siteden perde siparişi verecektim. On defa düşündüm alayım mı almayayım mı diye. Çünkü özel sipariş ve iadesi yok. Eğer ölçüyü yanlış verirsem bosuna almıs olacağım ve bu özel dikim islerinde iade olmaması cok mantikli. Ortada hem bir emek var hem de satici da mağdur olmasın. Sonunda verdim siparişi insallah doğru ölçü vermişimdir

Benim de telefon numarami da bulmuş adresini de biliyorum gelecegim cocuklarini öldüreceğim filan
Kabus gibiydi yine kozmetik satan biriydi acaba aynı kişi mi ki
Yahu sizi bu hayatta kim sindirdi bu kadar korkuyosunuz. Gerizekali herif tehditten santajdan seni simdi savciliga verecegim bak bakalim seni napiyorlar diye yazsaniza.

kullanılmış marka ayakkabıların aynısını alıp evdeki ayakkabıyı resimdeki gibi değil diye iade eden varmış, sanırım paketlerken mutlaka video çekmek lazım satış yapmak istiyorsak.

Bütün dolap gardrop hesaplarımı pasife getirdim ben artık.
Baş edemiyorsun valla bu tiplerle Khomyuk.
Konu sahibine denecek bir şey yok. 3 tane ruj için değer mi ya?
En pahalısı bile ne kadar olabilir bir glosun? Paran yoksa da Gratis'in mis gibi kendi markası var Beaulis diye. Alır onu kullanırsın. Bir ruj bir ruj. Bu kadar da olmaz yani.

"Dinsizin hakkından imansız gelir" dedirtti konu. Konu sahibinin 3 tane sağlamı unutup bir tane kırığı unutmaması kesinlikle inandırıcı değil, kocasdan da korkmasının sebebi büyük ihtimalle benzer davranışı daha önce de gösterdi.

Paran yoksa ztn 4 tane ruj birden almazsin bir tane simdi alir 2. Icin ertesi ay beklersin. Burada bile tuhaflik var, 4 tane al 3 saglam kalsin kirik olan gitsin.

Paran yoksa ztn 4 tane ruj birden almazsin bir tane simdi alir 2. Icin ertesi ay beklersin. Burada bile tuhaflik var, 4 tane al 3 saglam kalsin kirik olan gitsin.
Ya tabi ki parası olmayanın acilen alması gereken ruj olmamalı.
Ama yani kargo yaparken nasıl kırığı koyup da diğerlerini koymaz? Olacak şey değil.

Vallahi bende dolapta ciddi satis yapiyorum basima gelmeyen kalmadi altin yuzugumu bile altin degil diyerek iade ettiler boş kutuyla neler geldi basima dolap iade konusunda hep alicidan yana malesef sizde unutmussunuz diger urunleri koymayi daha dikkatli olmaliydiniz boyle yaparsaniz karsi taraf tabiki size hirsiz gozuyle yaklasir yada kendinizi cok iyi ifade etmeliydiniz vs.

O konuyu aşırı merak ettim başlık neydi hatırlıyor musunuz acaba

Patronunuza X'in ablası hırsız dikkat edin minvalinde mesaj atılsa üzülmez misiniz? Kardeşi muhtemelen kendisine yazdıkları için değil patronuna yazdığı için ağlamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…