Ürünlerini iade ettim diye tüm sülaleme yazdı nasıl kurtulurum

Ben 4 ürün aldım. Kırık olanı yollamışım sadece diğerlerini unuttum o yüzden bana hırsız diyor 4 ürünü yollamam lazımdı 😓
4 üürün yerine birini nasıl yolladınız onu ben de anlamadım açıkçası. Kasıt var diye düşünmesi normal de bu kadar çirkeflik garip. Uygulamaya şikayet edin. Tehdit mesajlarını da savcılığa vericem diyin korktuğunuzu fark ederse iyice azıtır

belli ki hep yaptigi bir sey, ilk olduğuna da inanmiyorum ama bu sefer becerememis.
Nelere tenezzül ediyorlar bi bilseniz.

Kendinizle kiyaslamayin yani, 4 urunden birini koyarak kargo hazirlanmaz, unutmasi imkansiz.
Valla üzülüyorum böyle durumlara, oğlum gecen okulla geziye gitti bilim merkezine , eve geldi cebinde bir küçük top gibi bişey bu nerden çıktı dedim. Orda almıştım cebimde kalmış dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü.simdiye kadar yapmadığı biseydi, yerdeydi dedi birde evde minik toplardan dolu o kadar üzüldüm ki, ha bir kuyumcunun tezgahindan altın almışsın ha oradan yerden almışsın benim gözümde bu dedm. Sonra bilim merkezini aradım, aynen olani anlattim getirecegimizi söyledim, onun icin gelmeyin yolunuz düşerse getirirsinz dedi. Öğretmenini aradım söyledim ,topu öğretmene götürdü , başka giden sınıflar götürür dedi. Bu duruma eşimde bende cok üzüldük. Bu olaylar beni cok üzülüyor. Kocaman kadinin yapmasi daha üzücü

Son düzenleme:
Ben 4 ürün aldım. Kırık olanı yollamışım sadece diğerlerini unuttum o yüzden bana hırsız diyor 4 ürünü yollamam lazımdı 😓
Bunu yeni okudum. Sizde de hata varmış, kırık olanları yollayıp diğerlerini kullanıp parasını ödemezseniz hırsız der tabii ki ne bekliyordunuz?

Bunu yeni okudum. Sizde de hata varmış, kırık olanları yollayıp diğerlerini kullanıp parasını ödemezseniz hırsız der tabii ki ne bekliyordunuz?
4 tane ruj var ailuu, pakete birini (o da kirik) koyuyor, yersen unutmus.
Kucucuk seyi paket yaparken insan bi noluyo der, digerleri nerde der 😂
Kasitli yaptigi belli.

Mrb yeni üye oldum belki çare bulurum diye. 3 çocuk annesiyim dolap uygulamasınından hep alışveriş yaparım.yurtdışından lüks kozmetik getiren bir sayfadan 4 tane ruj aldım. 2 sini dudak dolgunlaştırıcı olarak biliyordum normal glossmuş diğeri de kırıktı iade talebi başlattım. Satıcı itiraz etti ben kontrol ettim ve özelliğinde dudak dolgunlaştırmıyor diye hakaretler yazdı beni haklı buldular. Kızımın okuma bayramı vardı iade kargosuna kırık olanı koymuşum sadece o yoğunluktan.. karşı tarafa iade gidince kargo paketinden benim adımı instagramdan aratmış eşimin akrabalarına ve kız kardeşime “hırsız o ürünlerimi çaldı onu geberticem ben de İstanbul’da yaşıyorum onu evinize bile almayın” tarzı mesajlar atmış. Kardeşim numarasını istemiş ondan aradım bana ve çocuklarıma küfürler etti sen hırsızsın senin gibi annem olacağına ölsün daha iyi diğer 3 ürünü niye yollamıyorsun ben kontrol ederek yolladım sen kırdın diye bağırdı. Evine gelip ürünlerimi alıcam dedi. Parasını yolladım iban alıp ama bu sabah kardeşim aradı iç mimar kendisi, kızın patronuna bile yazmış niye yaptın bunu abla diye ağlıyor çok üzgünüm bi yanlış oldu eşim de duyacak nasıl kurtulabiliriz bilemedim
mahkemeye şikayet edin taciz bu yaptığı

Mrb yeni üye oldum belki çare bulurum diye. 3 çocuk annesiyim dolap uygulamasınından hep alışveriş yaparım.yurtdışından lüks kozmetik getiren bir sayfadan 4 tane ruj aldım. 2 sini dudak dolgunlaştırıcı olarak biliyordum normal glossmuş diğeri de kırıktı iade talebi başlattım. Satıcı itiraz etti ben kontrol ettim ve özelliğinde dudak dolgunlaştırmıyor diye hakaretler yazdı beni haklı buldular. Kızımın okuma bayramı vardı iade kargosuna kırık olanı koymuşum sadece o yoğunluktan.. karşı tarafa iade gidince kargo paketinden benim adımı instagramdan aratmış eşimin akrabalarına ve kız kardeşime “hırsız o ürünlerimi çaldı onu geberticem ben de İstanbul’da yaşıyorum onu evinize bile almayın” tarzı mesajlar atmış. Kardeşim numarasını istemiş ondan aradım bana ve çocuklarıma küfürler etti sen hırsızsın senin gibi annem olacağına ölsün daha iyi diğer 3 ürünü niye yollamıyorsun ben kontrol ederek yolladım sen kırdın diye bağırdı. Evine gelip ürünlerimi alıcam dedi. Parasını yolladım iban alıp ama bu sabah kardeşim aradı iç mimar kendisi, kızın patronuna bile yazmış niye yaptın bunu abla diye ağlıyor çok üzgünüm bi yanlış oldu eşim de duyacak nasıl kurtulabiliriz bilemedim
4 ürün alıp YANLIŞLIKLA sadece kırık olanı iade ettiniz öyle mi? Biz de yedik. Ben parayı yolladığınıza da inanmıyorum .

avrupa yakasındakı Burhanın kuru temizleme bölümüner dönmüş

2 sini dudak dolgunlaştırıcı olarak biliyordum normal glossmuş

Dolapta genelde satıcılara ürün ile ilgili soru sorulunca, iade değişim vs olmasın diye detaylı cevap veriyorlar. Alırken sormadınız mı dudak dolgunlaştırıcısı mı diye?

10 üründen 3'ünü unutsanız belki inanılır olacak ama 4 üründen 3'ünü göndermeyi nasıl unuttunuz? Yani ne bileyim hazırlarken, bantlarken veya kargonun hafifliğinden de mi anlamadınız? O an akıl tutulması fln mı yaşadınız? Zaten amaç ürünleri iade için kargoya vermekti.

Bu tarz olayları ilk defa yaşamadığınız için mi eşinizin duymasından bu kadar çekiniyorsunuz?

Ben kardeşinin niye böyle yaptın diye ağlamasına da takıldım açıkçası. Bence o bile sizi suçluyor çünkü unutmadığınızı biliyor. Bayılıyorum böyle cin olmadan adam çarpanlara şimdi de tutusmussunuz. İyi olmuş bence. Benim başıma böyle unutmalı birsey gelse kimseden korkmam insanlık hali çünkü ama siz hem kardesinize mahcupsunuz hem esinizden korkuyorsunuz. İnanmadim bu olayin ilk olmasina

Ben kardeşinin niye böyle yaptın diye ağlamasına da takıldım açıkçası. Bence o bile sizi suçluyor çünkü unutmadığınızı biliyor. Bayılıyorum böyle cin olmadan adam çarpanlara şimdi de tutusmussunuz. İyi olmuş bence. Benim başıma böyle unutmalı birsey gelse kimseden korkmam insanlık hali çünkü ama siz hem kardesinize mahcupsunuz hem esinizden korkuyorsunuz. İnanmadim bu olayin ilk olmasina
Bende başta unutmuştur diye düşünmüştüm.kadina geri iade gidene kadar iki uc gun geçmiştir.kadin ,konu sahibini bulana kadar, kusura bakma karışıklık oldu hemen üçünüde göndereyim diye iletişime geçmemis. Demek ki kadın bulmasa kendinde kalack parasıni alip

herkes bilinçli olarak diğer üçünü bıraktığını düşünüyor ben nedense bir insanın tenezzül edebileceğini düşünmüyorum. Daha önce hırsızlık ya da bu yollarla kandırma yapmadiysa birden nasıl bu noktaya gelsin. Bilinçli olarak bırakmayi kafaya koymak için öncesinde alışkanlığı olmasi gerekmiyor mu? Allahin ruju yani tenezzül etmemesi gerek. Birde zaten kendi bir tane göndersede satıcı kargoyu alınca bilmeyecek mi yani bir işlem olmuyor mu dolap tarafından.
O kargo kişiye gidene kadar üç gün gecti diyelim siz evde bunu görmediniz mi? Hemen görür görmez satıcıyla iletişime geçmediniz mi?
Oğluma saat almstik iade etmiştik, şarj aletini ertesi gün evde gördüm direkt yazdım Hepsiburada üzerindendi kalsin dediler üstüne bizim sim kartida saatte unutmuşuz yeni saat alınca farkettik.

Eğer bilinçliyse cok ayıp sırf ruj sürmek icin insan nasıl hırsızlık yapar, bu olaylarda insan çocuğundan utanir korkar
Ohooo neler neler var. Herkes bizim gibi değil, gayet tenezzül ediliyor. Dolap’ın hiçbir işlem yapmayacağının farkında, o yüzden birini göndermiş, diğerlerinin üzerine yatmış. O uygulama hep alıcının yanında. Satıcı mağduriyeti genelde giderilmiyor. Benim de benzer bir olay başıma geldi, var böyle köylü kurnazları. Öncesinde böyle bir alışkanlığı var mı bilemiyorum ama bu ilk ve son olur umarım aldığı dersle. Satıcı iyi ki dişli çıkmış, rezil etmiş. Sussun diye parasını göndermiş ama ne fayda. 🤣

4 ürünü neden yollamadınız ? Karşı taraf bariz sıkıntılı ona lafimiz yok gerekli yerlere şikâyette bulunun.
Nasıl bir dalgınlık bu?? parasını iade aldığınız ürünleri unutup tek ürün gonderiyorsunuz

Ohooo neler neler var. Herkes bizim gibi değil, gayet tenezzül ediliyor. Dolap’ın hiçbir işlem yapmayacağının farkında, o yüzden birini göndermiş, diğerlerinin üzerine yatmış. O uygulama hep alıcının yanında. Satıcı mağduriyeti genelde giderilmiyor. Benim de benzer bir olay başıma geldi, var böyle köylü kurnazları. Öncesinde böyle bir alışkanlığı var mı bilemiyorum ama bu ilk ve son olur umarım aldığı dersle. Satıcı iyi ki dişli çıkmış, rezil etmiş. Sussun diye parasını göndermiş ama ne fayda. 🤣
Ben de şu pahalı kolluklardan birini oraya ilana koydum. Biri yazdı bana sakın satma buradan diye. Meğer elinde patlak ürün olan ordan alıp ürün patlak diye iade edip bedavaya sıfırını almış oluyormuş.
O gün bugündür yüksek pahada ürün satmıyorum.
Konu sahibi gibi uyanık kaynıyor resmen

herkes bilinçli olarak diğer üçünü bıraktığını düşünüyor ben nedense bir insanın tenezzül edebileceğini düşünmüyorum. Daha önce hırsızlık ya da bu yollarla kandırma yapmadiysa birden nasıl bu noktaya gelsin. Bilinçli olarak bırakmayi kafaya koymak için öncesinde alışkanlığı olmasi gerekmiyor mu? Allahin ruju yani tenezzül etmemesi gerek. Birde zaten kendi bir tane göndersede satıcı kargoyu alınca bilmeyecek mi yani bir işlem olmuyor mu dolap tarafından.
O kargo kişiye gidene kadar üç gün gecti diyelim siz evde bunu görmediniz mi? Hemen görür görmez satıcıyla iletişime geçmediniz mi?
Oğluma saat almstik iade etmiştik, şarj aletini ertesi gün evde gördüm direkt yazdım Hepsiburada üzerindendi kalsin dediler üstüne bizim sim kartida saatte unutmuşuz yeni saat alınca farkettik.

Eğer bilinçliyse cok ayıp sırf ruj sürmek icin insan nasıl hırsızlık yapar, bu olaylarda insan çocuğundan utanir korkar
Dört ürünün sadece bozuğunu gönderecek kadar dalgınlık nasıl oluyor ki? Dört taneden birini götürüyor ne hikmetse o da kırık olan.
Resmen uyanıklık yapmış. Öyle dalgınlık mı olur? Hadi dalgınlıkla sağlam ürünü gönderse kırık elinde kalsa anlarım.
Ortalık böyle uyanık geçinen insan dolu.

X