Yoo manyak bu kadin polise verdik derim. Elden gelen bisey yok ki. Ama kiz ablasini savunamiyor. Satıcı ablama takti diyemiyor patronuna. Onun yerine abla bunu niye yaptın diyor. Memlekette manyak cok bugun biri benim patronumu arayip iftira atsa napabilirim polise verir sonra patronuma durumu açıklarım. Herkesin başına gelebilir. Ama kiz ablasini sucluyor, biri kardesimi boyle taciz etse onu rahatsiz etse ben niye kardesimi suclayayim?Patronunuza X'in ablası hırsız dikkat edin minvalinde mesaj atılsa üzülmez misiniz? Kardeşi muhtemelen kendisine yazdıkları için değil patronuna yazdığı için ağlamıştır.
İftira değil ama. Dört ürün alıp sadece birini o da kırığı iade etmiş. Niyet apaçık ortada. Dört ürünün parası iade oluyor ama üçünün üstüne yatıyor. Türkçe karşılığı ne bu eylemin?Yoo manyak bu kadin polise verdik derim. Elden gelen bisey yok ki. Ama kiz ablasini savunamiyor. Satıcı ablama takti diyemiyor patronuna. Onun yerine abla bunu niye yaptın diyor. Memlekette manyak cok bugun biri benim patronumu arayip iftira atsa napabilirim polise verir sonra patronuma durumu açıklarım. Herkesin başına gelebilir. Ama kiz ablasini sucluyor, biri kardesimi boyle taciz etse onu rahatsiz etse ben niye kardesimi suclayayim?
4 ürün yollamanız gerekirken nasıl 1 ürün yolladınız ? Bi insan nasıl 3 ürünü unutur kırık olanı gönderir ? Unuttuysanız sonra da yollayabilirdiniz, ben anlayamadım sizi tam olarak.Benim 4 ürün yollamam lazımdı ama unutmuşum kırık olanı yolladım ve pttde tarttılar. ürünlerimi çaldı diye beni şikayet edebilir ama çalmadım unuttum
Karşı tarafın yaptığı yanlış evet ama siz nasıl 4 üründen 3 tanesini unutuyorsunuz sadece kırık olanı koyuyorsunuz çok saçma.Ben 4 ürün aldım. Kırık olanı yollamışım sadece diğerlerini unuttum o yüzden bana hırsız diyor 4 ürünü yollamam lazımdı
Ben iftira mı demişim? Cevap verdiğim mesaj için varsayımsal olarak konuşuyorum. Diyelim ki kadın masum bu bi iftira şeklindeİftira değil ama. Dört ürün alıp sadece birini o da kırığı iade etmiş. Niyet apaçık ortada. Dört ürünün parası iade oluyor ama üçünün üstüne yatıyor. Türkçe karşılığı ne bu eylemin?
Diyelimlik bir durum yok burada. Dört ürün alıyorsun sadece biri kırıksa kişi dördünü de iptal edip dört ürün ücretini geri alıyorsa ve sadece tek kırık olanı gönderiyorsa niyet nettir.Ben iftira mı demişim? Cevap verdiğim mesaj için varsayımsal olarak konuşuyorum. Diyelim ki kadın masum bu bi iftira şeklinde
Abla anlamiyo musun beniDiyelimlik bir durum yok burada. Dört ürün alıyorsun sadece biri kırıksa kişi dördünü de iptal edip dört ürün ücretini geri alıyorsa ve sadece tek kırık olanı gönderiyorsa niyet nettir.
Kızkardeşi iftira diyemez işte. Durum net. Kardeşi utanmış doğal olarakAbla anlamiyo musun beniişlemi yapan ben değilim benim cevap verdiğim kadın da değil sadece konu sahibinin kardeşiyle empati kurduk konuşuyoruz bizim varsayımlarımız sizi niye gerdi niye konu sahibi yerine inatla bana cevap veriyorsunuz?
Yok siz kesin okudugunuzu anlamiyorsunuz. Ben zaten kadına inanmiyorum diyorum. Eger yapmasaydı kardesi ondan utanmazdi ona destek olurdu diyorum. Ya sabır.Kızkardeşi iftira diyemez işte. Durum net. Kardeşi utanmış doğal olarak
Bariz yapılan hırsızlığı da savunmayın
konu sahibi, en son şu yorumu yazmışsınız. siteye de giriyorsunuz yani görüyoruz, ayıp değil mi neden cevap vermiyorsunuz?? insanlar burada birbirine düştü sizin yüzünüzdenAynı kişi değil ama aynı çete olabilir. Bu üye allah razı olsun içimi rahatlattı.
4 urunun sadece kirik olanini aldiniz, kargoya kadar gittiniz. Paket yaptiniz. Ayni kişiye gönderdiniz ama diger 3 tanesini (dalginlikla) bu surecin tamaminda göndermeyi hatirlamadiniz.Kutunun icine bir ürün koyarken ben aslinda 4 tane almıştım demediniz. Ustelik tekrar ediyorum aynı kişiye gidiyor. Ayri ayri adreslere giden seyler degil. Ben olsam ben de inanmam. Boyle bir senaryoya inanacak kadar beyin hücrelerim cortlamadi sukurBen 4 ürün aldım. Kırık olanı yollamışım sadece diğerlerini unuttum o yüzden bana hırsız diyor 4 ürünü yollamam lazımdı
4Ben 4 ürün aldım. Kırık olanı yollamışım sadece diğerlerini unuttum o yüzden bana hırsız diyor 4 ürünü yollamam lazımdı
masumken başımıza gelse böyle bi durum (Allah korusun) tabi ki manyak bu iftira ediyor deriz, ama burada konu sahibinin kardeşi de ablasının ne yaptığını biliyor o yüzden (normal olarak) patrona bir şey demeyip ablasına sen ne yaptın diye kızıyor/sitemleniyor.Yok siz kesin okudugunuzu anlamiyorsunuz. Ben zaten kadına inanmiyorum diyorum. Eger yapmasaydı kardesi ondan utanmazdi ona destek olurdu diyorum. Ya sabır.
Diyecek bir şeyi yok ki ne yazsın.konu sahibi, en son şu yorumu yazmışsınız. siteye de giriyorsunuz yani görüyoruz, ayıp değil mi neden cevap vermiyorsunuz?? insanlar burada birbirine düştü sizin yüzünüzden
Anlık üyeler
Eki Görüntüle 3435008
Bir zahmet konunuza yorum yapan insanlara saygınız olsun, bir cevap verin. Yoksa da kapattırın konunuzu kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz burada
Aa vallahi buldum.O konuyu aşırı merak ettim başlık neydi hatırlıyor musunuz acaba
masumken başımıza gelse böyle bi durum (Allah korusun) tabi ki manyak bu iftira ediyor deriz, ama burada konu sahibinin kardeşi de ablasının ne yaptığını biliyor o yüzden (normal olarak) patrona bir şey demeyip ablasına sen ne yaptın diye kızıyor/sitemleniyor.
yani hakkını savunacaksın, ama haklıysan diyoruz.
burada sizin verdiğiniz örnek "iftira attı der geçerim" maalesef bu konu için geçerli değil siz ısrarla onu anlamadınız, masumken ne yapacağımızı biliriz yoksa.
Ben kardeşinin niye böyle yaptın diye ağlamasına da takıldım açıkçası. Bence o bile sizi suçluyor çünkü unutmadığınızı biliyor. Bayılıyorum böyle cin olmadan adam çarpanlara şimdi de tutusmussunuz. İyi olmuş bence. Benim başıma böyle unutmalı birsey gelse kimseden korkmam insanlık hali çünkü ama siz hem kardesinize mahcupsunuz hem esinizden korkuyorsunuz. İnanmadim bu olayin ilk olmasina
Bakın ben kardeşinin ablasını savunamamasinin sebebi olarak ablasinin suclu olmasini bilmesini görüyorum. Bakın olayların en basindaki cevabımı ekledim. Yani biseylerin tamamını okumadan cevap veriyorsunuz.Memlekette manyak cok bugun biri benim patronumu arayip iftira atsa napabilirim polise verir sonra patronuma durumu açıklarım. Herkesin başına gelebilir. Ama kiz ablasini sucluyor, biri kardesimi boyle taciz etse onu rahatsiz etse ben niye kardesimi suclayayim?
masumken başımıza gelse böyle bi durum (Allah korusun) tabi ki manyak bu iftira ediyor deriz, ama burada konu sahibinin kardeşi de ablasının ne yaptığını biliyor o yüzden (normal olarak) patrona bir şey demeyip ablasına sen ne yaptın diye kızıyor/sitemleniyor.
yani hakkını savunacaksın, ama haklıysan diyoruz.
burada sizin verdiğiniz örnek "iftira attı der geçerim" maalesef bu konu için geçerli değil siz ısrarla onu anlamadınız, masumken ne yapacağımızı biliriz yoksa.
Ben kardeşinin niye böyle yaptın diye ağlamasına da takıldım açıkçası. Bence o bile sizi suçluyor çünkü unutmadığınızı biliyor. Bayılıyorum böyle cin olmadan adam çarpanlara şimdi de tutusmussunuz. İyi olmuş bence. Benim başıma böyle unutmalı birsey gelse kimseden korkmam insanlık hali çünkü ama siz hem kardesinize mahcupsunuz hem esinizden korkuyorsunuz. İnanmadim bu olayin ilk olmasina
Şaka mısın yaBen 4 ürün aldım. Kırık olanı yollamışım sadece diğerlerini unuttum o yüzden bana hırsız diyor 4 ürünü yollamam lazımdı
Böyle bi arkadaşım vardı.BipolardıMrb yeni üye oldum belki çare bulurum diye. 3 çocuk annesiyim dolap uygulamasınından hep alışveriş yaparım.yurtdışından lüks kozmetik getiren bir sayfadan 4 tane ruj aldım. 2 sini dudak dolgunlaştırıcı olarak biliyordum normal glossmuş diğeri de kırıktı iade talebi başlattım. Satıcı itiraz etti ben kontrol ettim ve özelliğinde dudak dolgunlaştırmıyor diye hakaretler yazdı beni haklı buldular. Kızımın okuma bayramı vardı iade kargosuna kırık olanı koymuşum sadece o yoğunluktan.. karşı tarafa iade gidince kargo paketinden benim adımı instagramdan aratmış eşimin akrabalarına ve kız kardeşime “hırsız o ürünlerimi çaldı onu geberticem ben de İstanbul’da yaşıyorum onu evinize bile almayın” tarzı mesajlar atmış. Kardeşim numarasını istemiş ondan aradım bana ve çocuklarıma küfürler etti sen hırsızsın senin gibi annem olacağına ölsün daha iyi diğer 3 ürünü niye yollamıyorsun ben kontrol ederek yolladım sen kırdın diye bağırdı. Evine gelip ürünlerimi alıcam dedi. Parasını yolladım iban alıp ama bu sabah kardeşim aradı iç mimar kendisi, kızın patronuna bile yazmış niye yaptın bunu abla diye ağlıyor çok üzgünüm bi yanlış oldu eşim de duyacak nasıl kurtulabiliriz bilemedim