Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Urge'nin Başarı Öyküsü 50 Kilo Verdi
- Konu Sahibi urge
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
- 748
- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
- 748
Arkadaşlar ben tam tamına 50 kg verdim :) başarı öykümü ve sevncimi sizlerle paylaşmak istiorum şuan 64 kiloyum hedefm 57 :) inşallah bunuda başarıcam
Amanınnnn siz 57 kilo olabilirseinz bir ben kadar hatta benin toplamımdan fazlasını vermiş olacaksınz!! bense son 2 aydır içtiğim hap yüzünden 2 kilo aldım vermemedim gitti yavvv. -gerçi diyet miyet yapmadım ki nasıl verecem - sizi çok tebrik ettim idealinize ulaşırsınız dilerim.
Nasıl yaptığıma gelince öncelkle bir doktora gttm ve hormonlarımda sorun varmı yokmu baktırdım :) tabiki bişi çıkmadı :) ardından güzel bi diyete başladım bol bol yeşil çay içtim hergün en az 1 saat spor yaptım bazı gıdaları hayatımdan çıkardım :) cips kola patates kızartması bunları hala yemem inanın tadlarını unutunca insanın canı istemio bol bol yoğurt yedm makarnaları yağsız sarımsaklı yoğurtlu yedm :) her öğün mutlaka yemek yedm kepek ekmeği hayatıma aldım :)
cok cok tebrık ederım senı canım ya muthıs bır basarı hıkayesı bence.bende suan 66 kıloyum hedefım 8 kılo vermek.tam bır aydır hergun yuruyus 1 saat ve haftada 3 gun step yaptıgım halde,aynı zamanda beyaz ekmegı hayatımdan cıkardıgım halde 1 kılo bıle veremedım((Hafta sonları cok dıkkat edemıyorum ama yedıklerıme ne yalan soyleyım.ondan mıdır bılmıyorum ama bu kılolar sankı ustume yapıstı.nerede yanlıs yapıyorum acaba?
- 10 Ağustos 2009
- 26.130
- 18.283
- 823
Keşke fotonu koysaydın,benim kızımda makarna canavarı yoğurtlu ve ketchuplı yedi 10 kilo verdi önemli olan yağsız yemek birde ekmek yemez ,menemen bolca yedi yumurtalı çorba içti aslında zayıf ama dahada zayıfladı hafif göbek çıktı diye benimde kilo vermem gerek
kızlar fotomuda koyucam inanamıcaksnz :) o kızına nolur yedrme çünkü bende öle küçükken makarna canavarydım ilerde çok pişman oldum cnm
hayır tatlım asla öle düşünme ilk başta hemen veremeyblrsn kepek ekmek ye tuvalet alışkanlığında çok önemli hergün 1 defa tuvalate çıkıo olman şart :) yeşilçay iç günde 2 tane bakalım sonuç ne olucak :) makarna pilav çok yermsn ?
canım ya İnşallah bu azimle devam edebılırımtartıda hıc degısıklık gormeyınce yeter artık ya dıyorum.en azından 1 ayda 2 kılo fılan verebılseydımEvıme pırınc almıyorum yaklasık 2 aydır.Yanı pılavı evımıze sokmuyoruz.aksamları corba salata yada ,tavuk gogus ızgara (yagsız tavada) salata,zeytınyaglı barbunya salata,zeytınyaglı fasulye salata vs. bunları yıyorum hafta ıcı.Nadıren makarna yapıyorum yemeklerın yanına.19.00 dan sonra yemek yememeye gayret gosterıyorum.ama ne yalan soyleyım yatmaya yakın kan sekerım dusuyor.ellerım ayaklarım tıtrıyor yarım tablet mılka cıkolata yemeden yatamıyorum(bır de bıe bardak sut
bu arada muntazam olarak her sabah tuvalete cıkarım.serbetlı tatlı,cay ,kahve,nescafe ,cola hıııcc ıcmem aklıma bıle gelmez dıyebılırım.lıptonun form cayına basladım sımdı gunde ıkı kez sonucları yazıcam sıze.sımdı cıkmam gerekıyor step saatım geldı.opuyorum canım verdıgın bılgıler ıcın saol
bu arada muntazam olarak her sabah tuvalete cıkarım.serbetlı tatlı,cay ,kahve,nescafe ,cola hıııcc ıcmem aklıma bıle gelmez dıyebılırım.lıptonun form cayına basladım sımdı gunde ıkı kez sonucları yazıcam sıze.sımdı cıkmam gerekıyor step saatım geldı.opuyorum canım verdıgın bılgıler ıcın saol
sonuçlarını mutlaka ama mutlaka bekliorum cnm form çayları çok tavsye etmem ama yeşil çay harika bişi mutlaka içmelsn
Süpersin yaaaa.
Ne kadar zaman da verdin. Ne yaptın ne ettin sen öyle.
Harika tebrik ederim. Yaş kaç bu arada.
Resimleri bekliyoruzzzzz
cnm 2 senede falan verdim yaşı hiç sorma 30 a dayandm moralm bozuk tatlım spor yaptım yeşil çay içtm düzenli yedm asla aç kalmadım her yemekte sebze yemeğim vardı mutlaka çorbam hiç eksk olmadı
Nasıl yaptığıma gelince öncelkle bir doktora gttm ve hormonlarımda sorun varmı yokmu baktırdım :) tabiki bişi çıkmadı :) ardından güzel bi diyete başladım bol bol yeşil çay içtim hergün en az 1 saat spor yaptım bazı gıdaları hayatımdan çıkardım :) cips kola patates kızartması bunları hala yemem inanın tadlarını unutunca insanın canı istemio bol bol yoğurt yedm makarnaları yağsız sarımsaklı yoğurtlu yedm :) her öğün mutlaka yemek yedm kepek ekmeği hayatıma aldım :)
valla süpersin çok tebrik ederim güzelim. sen ne kadar böyle anlatınca kolay gelse de eminim büyük bir irade ve programla bunu başarabildin. insan gerçekten sevdiği şylerin bile olsa tadını unutunca istemiyor çok ilginç :) dengeli bir şekilde vermişsin devamını dilerim, tabi bence kilo vermeye devam etmesende harika bi kilodasın ama istediğine ulaşırsın inşallah :)