Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kütüphane okul neyim yok mu oralarda çalışmayi dene. Çalışırken arada kafamı boşaltmak için çamaşır asma toplama, toz alma, sofrayı kurma, bulaşıkları yerleştirme gibi işler yapıyordum. Ağır işlere girismiyordum. Sen de öyle gorunurde iş yapabilirsin.
Bence bu çok da doğru bir bakış açısı değil.Herkes ''niye burdasın'' diye sormuş ama,zaman zaman insanın kendisi gibi olan birilerini duymaya ihtiyacı oluyor,diğer türlü çözdüğü soruların da bir faydası olmayacaktı zaten.İçinde hep ''ne zaman bitecek bu bela'' diye düşünerek soru çözülmüyor maalesef,kendimden biliyorum.Önemli olan moralini yüksek tutup bunu başarabilmek,diğer türlü işkence gibi geliyor o an,ne çözdüğünüz sorunun bir faydası var ne de çalıştığınız konunun.
Yerinizde olsam konu sahibi evde çalışmazdım,bir kütüphaneye giderdim.Eksik veya yapamadığım konulara daha çok yoğunlaşırdım,sözel dersleri mümkün olduğu kadar sık tekrarlardım.Zaten birkaç kez tekrar ettikten sonra diğer tekrarlarda su gibi ezberliyorsunuz gerçekten,özellikle tarih ve coğrafyayı ben böyle çalışmıştım,sınavda da gayet iyi geldi.İnterneti verimli kullanma konusuna katılıyorum,dersleri videolardan da çalışarak yapabilirsiniz.Bir süre ailenize kulaklarınızı kapayın,söylediklerini çok ciddiye almayın hatta içinizde alaya vurun gülün geçin.
Üniv i bitireli 9 yıl oldu benim. Konuyu görünce birden o yıllar aklıma geldi bende böyleydim cok istiyordum ama motivem bazen düşüyordu. Her neyse oyle böyle kazandım iktisat okudum. Tabi Üniversite okurken biraz daha hayatı ciddiye almaya başladım derslerim düzeldi cokk calıstım 4 yılda bitirdi. zaten üniv deki aklım lisede olsaydı oooo cok iyi bölümler kazanırdım. Çok şükür gec akıllandım ama cokta geç olmamıştı. Kpss ye hazırlandım iyi puan aldım atandım 6 senelik memurum. Sanada tavsiyem sadece gelecekte yaşayacağın hayatı düşün ona göre motive olursun zaten . Evliyim 2. bebk yolda paramı kazanıyorum kafam rahat cok sükür kimseye muhtaç değilim hep boyle bir hayat hayal etmiştim fazlası değil bana yettiği kadar.Kendinve geleceğin için yapacağın en iyi yatırım su an oturum ders çalışmak olacak. Hayatta öyle zorluklar varki sınav bunların en basiti. Şimdi olsa güle oynaya hazırlanırım o sınava . Bazen Özlüyorum o halleri keyfe giriyorum Ales e faln . gözünde büyütme sakın .