Ünv hazırlığı arkadaş :(

Sevgi2134

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
23
1
1
Mrb canlar ünv hazırlanıyorum ve bazen ders çalışma isteğim yok oluyor benim gibi kazanmayı isteyen ama motivasyon eksiği olan arkadaslarım varsa beraber olalım destek olalım birbirimize çok az kaldı hırslandırırz birbirimizi

Fikirde verebilirsiniz okuyup grçmryin öyle :KK43:
Okuyup geçmeyelim madem.
Üniversiteye hazırlanan bir genç olarak senin bu sitede ne işin var? O telefon, tablet bilgisayar neden kaldırılmadı hala?
Benim için bu dönemler geçeli çok oldu ama geçtiğimiz yıl kuzenim hazırlandı sınava. İnternette gezmeyi bırakın bizimle bile telefonda konuşmadı aylarca. Ne yaptığını anasından babasından öğrendik, koca bir kış yüzünü görmedik. Tıp fakültesine girdi. Hedefin çok yüksek değilse bu kadar abartmana gerek yok ama o telefonu bir kenara bırakarak başla işe önce. Hayat uzun, internette gezecek çok zamanın olacak.

Son düzenleme:
Mrb canlar ünv hazırlanıyorum ve bazen ders çalışma isteğim yok oluyor benim gibi kazanmayı isteyen ama motivasyon eksiği olan arkadaslarım varsa beraber olalım destek olalım birbirimize çok az kaldı hırslandırırz birbirimizi
Kütüphane ye git çalışma performansı her zaman artar orda

telefon ve internet kullanimini sifira yakin tutup oyalanma derim ben

ucak moduna alip molalarda aciyodum ben telefonu arama var mi diye bakip tekrar ucak moduna

burda gaza gelcem/getircem diye harcadigin yarim saatte üslü sayilari yarilarsin
Aslında istek çok var kapatıyorum tel kullanmıyorum zaten.Üslü sayılarda takıldım zaten çözemiyorum :(

Çalışacağın konuları belirle. Planlama yap ve planını takip et. Soru çözümü pratik yapmak ve bilgi pekiştirmek açısından önemli ve malum sınav da test. O neden soru çözümü ve soruların çözüm yolunu anlamaya önem göster. Bu zamanlar bitecek gidecek. Biraz sık dişini. Sonrasında rahat olacaksın. Böyle düşünürsen daha kolaylaşır. Endişelenme bir de zaman azaldı diye. Endişeye harcayacagin enerjini konuları anlamaya ve soru çözmeye harca. Kafanı dağıtmak istediğinde de bol bol roman okuyabilirsin.

Okuyup geçmeyelim madem.
Üniversiteye hazırlanan bir genç olarak senin bu sitede ne işin var? O telefon, tablet bilgisayar neden kaldırılmadı hala?
Benim için bu dönemler geçeli çok oldu ama geçtiğimiz yıl kuzenim hazırlandı sınava. İnternette gezmeyi bırakın bizimle bile telefonda konuşmadı aylarca. Ne yaptığını anasından babasından öğrendik, koca bir kış yüzünü görmedik. Tıp fakültesine girdi. Hedefin çok yüksek değilse bu kadar abartmana gerek yok ama o telefonu bir kenara bırakarak başla işe önce. Hayat uzun, internette gezecek çok zamanın olacak.
Hedefim yüksek aslında isteğimde çok ama bazen tutuluyorum nedense

Sınava çalışması gereken insanın burada ne işi var +1
Forest diye bir uygulama var, android bir telefonun varsa indir, orada süre tutarak telefonu geçici kitliyor.
En önemlisi ders çalışma senesinde arkadaş en olmayacak şeydir. Arkadaş olmaması daha iyi. Otur çalış.

Buraya konu açman bile bir motivasyon bozukluğuna sebep olacaktır emin ol. Ne fikir verdiler kil ne yazdı bir gerip bakayım derken bozarsın herşeyi interneti telefonu bırakacan öncelikle.
Bırakıcm valla ben bile artık ne istediğimi bilmiyorum bırak desem bırakıyorum hedef desem var psikolojim bozuldu galiba :(

Aslında istek çok var kapatıyorum tel kullanmıyorum zaten.Üslü sayılarda takıldım zaten çözemiyorum :KK43:

ayni sorulari coz mesela bes kez ust uste belli bi zaman sonra digerlerini de takilmadan çözebilirsin

en eğlenceli konulardan biridir esasinda netteki videolardan da calisabilirsin

ya da bi kaç gün ara verip tekrar bakarsan da rahatca cozebilirsin

arkadas aileden birileri falan varsa biraz anlattirsabilirsin

ama burda biri sana aaa bunu mu yapamadin dediginde oturup bunu dusunecek kafaya takacak vaktin yok kuzum

Sınava çalışması gereken insanın burada ne işi var +1
Forest diye bir uygulama var, android bir telefonun varsa indir, orada süre tutarak telefonu geçici kitliyor.
En önemlisi ders çalışma senesinde arkadaş en olmayacak şeydir. Arkadaş olmaması daha iyi. Otur çalış.
Tel kullanmıyorum ki zaten hedefi yuksek tutup yapamayınca öyle kalıyorum

Tel kullanmıyorum ki zaten hedefi yuksek tutup yapamayınca öyle kalıyorum

Hedefin ne kadar yüksekse o kadar çalışacaksın. Sınava az kalmışken stratejik davran. Ne olmak istiyorsun, ne okuyacaksın?
Valla günde 10 saat çalışman gerek yeri gelince ona göre.

ayni sorulari coz mesela bes kez ust uste belli bi zaman sonra digerlerini de takilmadan çözebilirsin

en eğlenceli konulardan biridir esasinda netteki videolardan da calisabilirsin

ya da bi kaç gün ara verip tekrar bakarsan da rahatca cozebilirsin

arkadas aileden birileri falan varsa biraz anlattirsabilirsin

ama burda biri sana aaa bunu mu yapamadin dediginde oturup bunu dusunecek kafaya takacak vaktin yok kuzum
Soruları aynen çözüyorum sürekli video dinliyorum ama mesela plan yapıp uymayınca tada yüjsek hedef koyup yapmayınca kalıyorum yada konuds takılınca kalıyorum en onemli mat bir gün bile çalışmayınca geriliyorum

Back
X