- 13 Nisan 2020
- 602
- 2.865
- Konu Sahibi Black Light
Sgafagsg ya öyle biri vardı da başkasıymış. Kocası aynen bu şekilde boşanıp sonra başkasıyla mı evlenmişti neydi. Emin değilim bu aşırı kocacı üyeleri karıştırıyorum benO neydi gız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sgafagsg ya öyle biri vardı da başkasıymış. Kocası aynen bu şekilde boşanıp sonra başkasıyla mı evlenmişti neydi. Emin değilim bu aşırı kocacı üyeleri karıştırıyorum benO neydi gız
O başka. Bu kadın hala aktif olması lazım. Senin dediğin farklı nicklerle geliyor sürekli, geçmişte yaşadıklarını şimdi yaşıyor gibi anlatıyor, yönetim bıktı ondan, gelmesi yasak.O hani kocasının şimdi bi boşanalım da sonra yine evleniriz diye boşanmaya ikna ettiği kadındı dimi
Ben dedim cevap vermediHangi üyeydi hatırlamıyorum ama biri şey demişti, umarım taşındığınız evlerin duş başlığını değiştiriyorsunuzdur
Yeni profili de aklimda benim konularda direkt dikkatimi çekiyor aklımdan cikmiyorO üye artık tatlı bir kuzu değil. Kullanıcı adını ve fotoğrafını değiştirmiş. İyi olmuş, her gördüğümde travmalarım tekrarlanıyordu.
Üye isimleri aklımda kalmıyor ki, konuları hatırlıyorum sadece kesin buralardadır, öyleleri terk edemiyor burayıNasıl ya sen bedeviyi bilmiyor musun 12456 kere eşiyle geçmişte yaşanan olayları farklı açılardan, farklı üyelikler alarak anlatıp duruyordu. Epeydir gelmiyor. Nerelerde acaba
Sitede kuzu görünce aklıma artık bu geliyordu.Kuzu görmek istemiyosundur artık
Görünce anlıyorum o olduğunu ben deBen dedim cevap vermedi
Yeni profili de aklimda benim konularda direkt dikkatimi çekiyor aklımdan cikmiyor
Olsun kuzudan iyidir.Ben dedim cevap vermedi
Yeni profili de aklimda benim konularda direkt dikkatimi çekiyor aklımdan cikmiyor
Ahsjdkdldldmdndndn sümbül çok güldüm bunaSgafagsg ya öyle biri vardı da başkasıymış. Kocası aynen bu şekilde boşanıp sonra başkasıyla mı evlenmişti neydi. Emin değilim bu aşırı kocacı üyeleri karıştırıyorum ben
Sitede kuzu görünce aklıma artık bu geliyordu.
Hatırladım üyeyi de, bu o muydu kız aaaPrenseslerimin annesi desem hatırlayan olur mu Eki Görüntüle 3217778
Valla sanırım bir ben fark ettimHatırladım üyeyi de, bu o muydu kız aaa
şu an şoktayım pretzel anal ilişki soran üyeydi o üye olamaz ya bence sdkdkdValla sanırım bir ben fark ettim
Konuyla uyumu 10/10Ayhajajsjdjs ay bu nee
Evet hani acı çektiği halde ısrarla denemeye devam eden. Olabilir ya neden olmasınşu an şoktayım pretzel anal ilişki soran üyeydi o üye olamaz ya bence sdkdkd