- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
- Konu Sahibi Black Light
Selamm fikir Mavi Mucize dan çıktı, konu da benden olsun. Sitede efsane unutulmayan yorumları buraya yazalım, eminim çok eğlenceli olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E yuh artık derimValla yorumları hatırlamıyorum da bir tane "eşim benim ibadetimdi" konusu vardı asla aklımdan çıkmaz bu cümle.
Eşine sen benim atamsın, babamsın diyen üye değil miydi o? Birden çok üyeliği vardı hatta. Esra da bu yorum üzerine ona “Libido killer” demişti, ben de onu unutmam.Valla yorumları hatırlamıyorum da bir tane "eşim benim ibadetimdi" konusu vardı asla aklımdan çıkmaz bu cümle.
O değil.Eşine sen benim atamsın, babamsın diyen üye değil miydi o? Birden çok üyeliği vardı hatta. Esra da bu yorum üzerine ona “Libido killer” demişti, ben de onu unutmam.
Ne çok kocacı kadın varmış ya.O değil.
O değildi galiba onları hatırlayamadım konunun peşine düşeceğim şimdi merak ettirdin bakEşine sen benim atamsın, babamsın diyen üye değil miydi o? Birden çok üyeliği vardı hatta. Esra da bu yorum üzerine ona “Libido killer” demişti, ben de onu unutmam.
Mutluluk1982 vardı, 3 kere evlenip boşandığı defalarca aldatan kocası geri gelmiş, aşkım canım diyomuş oturduğu yerden, gariban nasıl seviniyor.Ne çok kocacı kadın varmış ya.
O kadar çok efsane var ki kaçıncı sıraya koysak bilemedim shskdkdPeki duş hortumu efsaneler arasında kaçıncı sırada?
Kuzularin kurt çıktığı mevzuyu da unutamam bakPeki duş hortumu efsaneler arasında kaçıncı sırada?
O hani kocasının şimdi bi boşanalım da sonra yine evleniriz diye boşanmaya ikna ettiği kadındı dimiMutluluk1982 vardı, 3 kere evlenip boşandığı defalarca aldatan kocası geri gelmiş, aşkım canım diyomuş oturduğu yerden, gariban nasıl seviniyor.
Hangi üyeydi hatırlamıyorum ama biri şey demişti, umarım taşındığınız evlerin duş başlığını değiştiriyorsunuzdurKuzularin kurt çıktığı mevzuyu da unutamam bak
O üye artık tatlı bir kuzu değil. Kullanıcı adını ve fotoğrafını değiştirmiş. İyi olmuş, her gördüğümde travmalarım tekrarlanıyordu.Kuzularin kurt çıktığı mevzuyu da unutamam bak
Yok o bedeviO hani kocasının şimdi bi boşanalım da sonra yine evleniriz diye boşanmaya ikna ettiği kadındı dimi
O neydi gızO hani kocasının şimdi bi boşanalım da sonra yine evleniriz diye boşanmaya ikna ettiği kadındı dimi
Kuzu görmek istemiyosundur artıkO üye artık tatlı bir kuzu değil. Kullanıcı adını ve fotoğrafını değiştirmiş. İyi olmuş, her gördüğümde travmalarım tekrarlanıyordu.
Nasıl ya sen bedeviyi bilmiyor musun 12456 kere eşiyle geçmişte yaşanan olayları farklı açılardan, farklı üyelikler alarak anlatıp duruyordu. Epeydir gelmiyor. Nerelerde acabaO neydi gız