Unutkanlığa, hafıza güçlendirmeye çare

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
doktorun verdiği b12 bende de işe yaramadı. gittim artık son çare solgarın b12 haplarına parayı bayıldım kullandım. ancak o zaman değerlerim kalıcı yükseldi. çözmüş değilim neden. solgar ürünleri daha etkili oluyor imkanın varsa bi de onu dene derim.

eski üye olmama güvenerek yazdım marka ismi verdim diye şutlama beni mune valla yakarım bu siteyi artık :KK53: :KK53: :KK53:
Solgar'ı hiç denemedim. Açıkçası doktor tavsiyesi olmadan denemek istemiyorum. Ama yine de doktoruma danışayım. Teşekkür ederim.

doktorun verdiği b12 bende de işe yaramadı. gittim artık son çare solgarın b12 haplarına parayı bayıldım kullandım. ancak o zaman değerlerim kalıcı yükseldi. çözmüş değilim neden. solgar ürünleri daha etkili oluyor imkanın varsa bi de onu dene derim.

eski üye olmama güvenerek yazdım marka ismi verdim diye şutlama beni mune valla yakarım bu siteyi artık :KK53: :KK53: :KK53:

😃

İyi akşamlar herkese.
Hafızayı güçlendirici eczanelerde satılan ilaçlar, vitaminler oluyormuş. Benim de ihtiyacım var çok unutkanım. Bir ara B12 iğnesi vuruluyordum ama bırakınca yine tekrar ediyor galiba. Sizin bildiğiniz iyi dediğiniz ilaç, yağ var mı? Bitkisel yiyecekler, kürler de olur.
Bir de "Günümüzün hastalığı: unutkanlık" diye bir yerde okumuştum. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz sizce neden bu kadar unutkanlık var?
Kuru üzüm. Biz hafızlıkta çok yerdik . Bide balık yağı çok işe yarıyor. B12 vitamini eksikse ona iyi gelen bişey deneyin. İlaç bir yeri yapar bir yeri bozar. Birde bol moral
1591642103829.webp

Doktorum krill oil (b12 için) ve omega 3 (3-6-9 olanları da var) önerdi. İkisi aynı markada var, oce.. diye başlayan bir marka. Güvendiğim bir doktor söylediği için yazıyorum onu da, vitamin ve gıda takviyelerine dikkat etmek gerekiyor, içerikleri incelenmeli, kullanıcı yorumları okunmalı bence. Dolusuyla marka var ve bazıları gerçekten çok dandik. Bana pahalı geldiler alamadım, aylık 200 kadar takviyeye harcamak gerekiyor. İse başladığımda üzerine düşeceğim. Ücretsiz b12 aldım aile hekiminden, bende çok düşüktü(200 seviyesindeydi) bir kutu tabletle bile toparladı hemen(570'e çıktı). Düzenli takip edin b12 düzeylerinizi, eksikliği (700-800'lerden düşük olursa) erken yaşta Alzheimer hastalığı çıkıyor (annemde 46 yaşında başladı). Birde trigliseridin yüksek olmaması ve d vitamini değerleri de önemli yorgunluk ve unutkanlık açısından. B12'yi de iğnesini ya da takviyelerini düzenli almalısınız, değeriniz yükseldikçe iğnesini ayda bir yerine 3 ayda bir ya da tablet şeklinde günde bir yerine 2 günde bir 3 günde bir şeklinde azaltarak hayat boyu kullanmak lazım.

Keten tohumu da hafızayı güçlendiriyormuş içinde bol omega 3 varmış

İyi akşamlar herkese.
Hafızayı güçlendirici eczanelerde satılan ilaçlar, vitaminler oluyormuş. Benim de ihtiyacım var çok unutkanım. Bir ara B12 iğnesi vuruluyordum ama bırakınca yine tekrar ediyor galiba. Sizin bildiğiniz iyi dediğiniz ilaç, yağ var mı? Bitkisel yiyecekler, kürler de olur.
Bir de "Günümüzün hastalığı: unutkanlık" diye bir yerde okumuştum. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz sizce neden bu kadar unutkanlık var?

bazen düşünüyorum söyleneni anlamayanlar için ne yapmalı diye .. hop karşıma siz çıkıyorsunuz cezanız 2 aya çıktı !

yok yok kalıcı olarak atıldınız...

Son düzenleme:
Hafızanı güçlendirmen için önce o kafatasının içindekinin az da olsa fonksiyonu olması gerekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X