• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

unutamıyorum :(

Biliyorum aradan zaman geçti ama bana yardımcı olmaya çalıstnz szi bilgilendirmek istedim arkadaşlar... Aylar sonra gördüm gerçek yüzünü adam değilmiş o kadar aptalmsm ki.. Bunun bi arkadaşi vardi beni taciz etmişti bu sebeple araları bozuktu gorusmuyorlardi. Gitmiş onu eklemiş görüşüyolar yorumlar begenmeler filan... bu nasıl bir midesizlik.... Üzerine o ayrilmamiza sebep olan kızlarla istanbula gitmiş. Yani resim filan yok ben görürüm bi şekilde sinir olurum diye mi düşündü yoksa gerçekten mi gitti bilmiyorum kız yer bildirimi yapmış bunu da etiketlemis... Yani elin kızlarıyla istanbulda kafe kafe sürtyo 5 yıllık ilişkisi biten adam.. O beni hiç sevmemis belliki daha 3 ay olmadı ayrlali adam kızlarla istanbula.gidip geziyo ya...5 yıl sevgili olduk bir kez gezdik İstanbul da beraber... O kızlar daha iki yıldır okuduğu okuldan Bu nasıl bi insn yaa kafayı yicem hayattan soğudum psikolojim bozuldu yardm edin bana :((((

Bir erkeğin peşine bu kadar çok düşersen kendini birşey sanır ...bekleme boşa gelmez...

Back