• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

unutamıyorum :(

canım ben de tıpkı senin gibi cok üstüne gittim ve tabiri caizse köpeğim olan adamın ilgisini üzerimden zamanla azalttm sonra da kendi ellerimle herşeyi bitirdim ayrıldım şimdi pişmanmıyım evet kendi yaptıklarıma üzerine aşırı derecede gittiğim icin sabrını zorlayıp onu bu hale getirdiğim icin pişmanım ama zaman geri gelmiyo ben ne yaptıysam eski haline getiremedim en sonunda da olmayacağını gorunce bitirdim yani sen de benim gibi biraz fazla üstüne gitmiş gibisin ama senin de haklı olduğun yerler cok fazla bnde haklıydım ama galiba sectiğimiz yollar yanlıştı o yüzden bu hale geldik eğer artık ümit yoksa bi an once acıların diner inşallah

İnşallah canım inşallah. Unutmak çok zor geliyor ama sanrm doğru insan değil. Bu arada beni engellemisti üstelik konusurken birseyler dyordum. Smdi engeli kaldrms iki gün sonram sebep ne sizce? Nye yaptı ki bnu aklımı mı karıştırmaya çalışıyor sizce? Görünce bu kez ben onu engelledm sizce doğru mu yaptm yoksa engellemek umursuyorum görünce üzülüyorum olarak mı anlaşılır

ayrılmakla en iyisiini yapmışssın canm 5 yıl uzun bi süre ama daha kimler çıkar karşına hem 20 yaş erkek için deli dolu zamnları ilerde tanışcağn kişiler daha olgun olur daha mutlu olursun canm senin arkandan işler çevirmiş güven bitmiş bikere ayrılcam diom tamam dio 5 ay aramıo o süredede kızlarla samimi oluo sen umrunda bile deilsin demek sırf senin çabanla yürümüş ilişki hiç üzülme seni hiç haketmemiş inşallah kıymetini bilen biri karşına çıkar

Evet belki de haklısın. Gerçekten sevse benim kadar ayryken baskalaryla samimi olamazdı ki. Bakamazdi göremezdi bile. Mesela ben aklımdan bile gecirmedim. Hep onu düşündüm. Biriyle arkadaş olarak samimi olmak bile ihanet gibi geldi banam çünkü birlikteyken kızardı. Hayırlısı olsun. Nasıl unutcam bilmiyorum ama konusmak iyi geldi :)

Canım okul demişsin ama lise değildir umarım.:33: Bir kere erkek senden uzaklaştı mı bir daha eskisi gibi olmaz.Yalanlar,kaçamaklar,ilgisizlik.Ayrılman ve bir daha görüşmemen daha doğru olur.Sevmeyin şu kıymet bilmezleri yaaa!:50:

İnşallah canım inşallah. Unutmak çok zor geliyor ama sanrm doğru insan değil. Bu arada beni engellemisti üstelik konusurken birseyler dyordum. Smdi engeli kaldrms iki gün sonram sebep ne sizce? Nye yaptı ki bnu aklımı mı karıştırmaya çalışıyor sizce? Görünce bu kez ben onu engelledm sizce doğru mu yaptm yoksa engellemek umursuyorum görünce üzülüyorum olarak mı anlaşılır

canım fikrimi merak ediyorsan cok zor biliyorum ama tepkisiz kalmayı dene yani hic bişey yapma ne bir tepki ne bir hareket bırak ne yapmk istiyorsa yapsın pişman olacaksa olsun ve düzeltmk icin elnden geleni yapsn yoksa eğer bir parcada olsa aranızın düzelme umudu varsa bu ayrılık sürecinde yasananlar konuşulanlar takrar birşeyler basladığında ilişkiyi cok yıpratıyor:50:

Canım okul demişsin ama lise değildir umarım.:33: Bir kere erkek senden uzaklaştı mı bir daha eskisi gibi olmaz.Yalanlar,kaçamaklar,ilgisizlik.Ayrılman ve bir daha görüşmemen daha doğru olur.Sevmeyin şu kıymet bilmezleri yaaa!:50:

Şu an üniversitedeyiz ama liseden tanışıyoruz aynı lisedeydik. Haklısın sanırım. Zaten gecenki ayrlrkta ilk adımı ben attım. Nereye kadar ben uğraşcam ki kıymet bilmezmis hakkaten.

canım fikrimi merak ediyorsan cok zor biliyorum ama tepkisiz kalmayı dene yani hic bişey yapma ne bir tepki ne bir hareket bırak ne yapmk istiyorsa yapsın pişman olacaksa olsun ve düzeltmk icin elnden geleni yapsn yoksa eğer bir parcada olsa aranızın düzelme umudu varsa bu ayrılık sürecinde yasananlar konuşulanlar takrar birşeyler basladığında ilişkiyi cok yıpratıyor:50:

Engellemekle hata mı yaptm yani kafaya takıyor imajı mı çizdim. Hiç bir şey yapmamalı mıydım :/ ama o engelledi kaldrnca da ben engellemeseydm sanki msj atma ihtimalim varmış gbi olmaz mıydı

Evet canım karşı cinslerle arkadaşlık kurabilirsiniz ikiniz de. Ama seni şu an biraz daha iyi anladım. Yapı olarak erkek arkadaşından önce de karşı cinsle arkadaşlık kuran bir insan değilsen tabi ki nasıl istiyorsan öyle devam et.

Yani şunu düşün sen ondan önce nasıldın, şimdi nasılsın? Neleri değiştirdin hayatında onun için? Eskiden nasılsan öyle olman en dogrusu. Aile yaşantın gereği biraz daha muhafazakar yaşıyorsundur anlarım. Ama erkek arkadaşının seni değiştirme çabası yanlış olan. Ve seni değiştirirken, senin olmanı asla kabullenemeyeceği tipte kızlarla keyifli vakit geçiriyorsa bu sorun. Evet haklısın şimdi.

Bu adam bildiğimiz karısını evine kapatıp kendi dışarda kayatını yaşicak bir tipmiş ya. Baştan böyle agresif yorumlamak istemedim. Sende de suç buldum dikkat ettiysen. Ama şu an tamamen adamın tarzını anladım yani. Hiç hayır gelmez böyle tiplerden. Az mı var etrafımızda. Eşlerini eve kapatıp kendi içkili kadınlı alem yapan tipler.. Türkiye bunlarla dolu canım.

Kimse için kendinde fedakarlık etme. Onun da sana kısıtladıgı hayatı kendisinin yaşamasına izin verme. Boşver yoluna gitsin.

Evet ondan önce de erkeklerle arkadaşlık kurmazdm çok fazla. Buna aşık olduğunu söylerdi zaten. Erkeklerle sıkı fıkı olan cıvk kzlardan olmadgn icin sevdm dedi. Bu konuda sıkıntım yok ama ozamanlar ksa kol gymez makyaj yapmazdm ama üniversite ye geçeli biraz daha aştm bu konuları yani üniversite bu makyaj yapmayan kz yok nerdeyse hoşuma da gitti yapmak açıkçası bende bir kızım sonuçta. Ama beyefendi istemezdi nefret ederdi hatta bi kez evde kısa kolla resm cekndm face e koydum sen kısa kol giymiyodun dedi evdeyim ya dedm face e koymusun hocalarn erkek değil mi dedi yuh artk abartma dedim bende. Hatta hocam resmi begenmis dye bütün hocalarmi silmis erkek olanları kiyameti kopardm yıktm ortalığı tamam ekle geri de nye böyle büyük tepki verdin dedi. Saymadigini brakmadn dedi. Bende ne hakla bana sormadan hocami silersin sen haddini bil dedim. Bana kıskançlıklarmdan bunalmis gbi yapan adam benden bin beter ama.

Evet ondan önce de erkeklerle arkadaşlık kurmazdm çok fazla. Buna aşık olduğunu söylerdi zaten. Erkeklerle sıkı fıkı olan cıvk kzlardan olmadgn icin sevdm dedi. Bu konuda sıkıntım yok ama ozamanlar ksa kol gymez makyaj yapmazdm ama üniversite ye geçeli biraz daha aştm bu konuları yani üniversite bu makyaj yapmayan kz yok nerdeyse hoşuma da gitti yapmak açıkçası bende bir kızım sonuçta. Ama beyefendi istemezdi nefret ederdi hatta bi kez evde kısa kolla resm cekndm face e koydum sen kısa kol giymiyodun dedi evdeyim ya dedm face e koymusun hocalarn erkek değil mi dedi yuh artk abartma dedim bende. Hatta hocam resmi begenmis dye bütün hocalarmi silmis erkek olanları kiyameti kopardm yıktm ortalığı tamam ekle geri de nye böyle büyük tepki verdin dedi. Saymadigini brakmadn dedi. Bende ne hakla bana sormadan hocami silersin sen haddini bil dedim. Bana kıskançlıklarmdan bunalmis gbi yapan adam benden bin beter ama.

Sen bu kadar kendine yaşayışına dikkat eden bir kızken, sana sonsuz güven duyması gereken insan hayatını zindan etmiş...

Makyaj lisedeyken ben de hiç yapmazdım. Üniversitede hafif yapılır. Ama işe giderken kesin yapmak gerekiyor canım ya. Kız dediğin şöyle bi pürüzlerini kapatır sonra kalemini sürer çıkar en kötü ihtimalle. Okula, işe gidiyoruz. Düzgün gözükmek zorundayız. Bunun millete kendini begendirmeye çalışmakla ilgisi yok. Güzel görünelim ki, etrafa güzel bir enerji verelim.

Kısa kol meselesi senin kararın. Ona kimse karışamaz. Kısa kollu giymekten çekinmediğin bir ortam olur. Giyersin. Giyip giymeyeceğin zamanlar tamamen senin kontrolünde olmalı. Sen zaten ne giymen gerektiğini bilen bir insansın. Kimsenin seni yönlendirmesine izin verme.

Unutursun gider. Böyle kötü ilişkileri unutmak kolay. Karşına çıkacak insan mutlaka bundan daha iyi olacaktır çünkü. :)

Engellediysen şimdi bir daha engeli kaldırma.

Son düzenleme:
Sen bu kadar kendine yaşayışına dikkat eden bir kızken, sana sonsuz güven duyması gereken insan hayatını zindan etmiş...

Makyaj lisedeyken ben de hiç yapmazdım. Üniversitede hafif yapılır. Ama işe giderken kesin yapmak gerekiyor canım ya. Kız dediğin şöyle bi pürüzlerini kapatır sonra kalemini sürer çıkar en kötü ihtimalle. Okula, işe gidiyoruz. Düzgün gözükmek zorundayız. Bunun millete kendini begendirmeye çalışmakla ilgisi yok. Güzel görünelim ki, etrafa güzel bir enerji verelim.

Kısa kol meselesi senin kararın. Ona kimse karışamaz. Kısa kollu giymekten çekinmediğin bir ortam olur. Giyersin. Giyip giymeyeceğin zamanlar tamamen senin kontrolünde olmalı. Sen zaten ne giymen gerektiğini bilen bir insansın. Kimsenin seni yönlendirmesine izin verme.

Unutursun gider. Böyle kötü ilişkileri unutmak kolay. Karşına çıkacak insan mutlaka bundan daha iyi olacaktır çünkü. :)

Engellediysen şimdi bir daha engeli kaldırma.

Tamam kaldırmayacağım. Aslında başta o engellenmişti üç gün sonra kaldırmış görünce ben engelledim. Sadece takıldı aklıma acaba beni takıyo görünce üzülüyo ondan engelledi dye düşünür mü diye. Ben onu aramayacağım orası tamam da o ararsa dayanamamaktan korkuyorum çünkü maalesef ne yaparsa yapsın hala çok seviyorum. Her yerde anılar gece gündüz aklımda :( unutmak imkansız gibi geliyor. İlk aşkımdı ilişkimiz çok uzun ayrıca çok özel ve çok güzel şeyler yaşadık. Br sürü şey paylaştık. Nasıl unutucam bilmiyorum. Ya unutamazsam hayat boyu onu severek yaşamak zorunda kalırsam :( bazen kendimi kandryorum gbi geliyo mutlu rolü yapmaktan yoruluyorum. Nefesim daralıyor kalbim sıkışyor aklma geldikçe. Bi gun baskasyla görürsem naparm diyorum. Bi ömür boyu ondan uzakta naparm bu yasananlari nasl unuturum :(

Engellemekle hata mı yaptm yani kafaya takıyor imajı mı çizdim. Hiç bir şey yapmamalı mıydım :/ ama o engelledi kaldrnca da ben engellemeseydm sanki msj atma ihtimalim varmış gbi olmaz mıydı

yoo hem biz ne düşünüp bir harekette bulunuyoruz aslında karşı taraf bunun altından bambaska neler neler cıkrmış oluyo yani o ne anlar bilmiyorum ama bence eğer tekrar birleşme isteğin varsa oyle bir ihtimali kendi ellerinle ortadan kaldırma ve daha onceki yorumda dediğim gibi ayrı olduğunuz zamanlarda birleştikten sonrasında birbirinizin basına kalkabilecek şeylerde bulunmayın yoksa ypranıyo

yoo hem biz ne düşünüp bir harekette bulunuyoruz aslında karşı taraf bunun altından bambaska neler neler cıkrmış oluyo yani o ne anlar bilmiyorum ama bence eğer tekrar birleşme isteğin varsa oyle bir ihtimali kendi ellerinle ortadan kaldırma ve daha onceki yorumda dediğim gibi ayrı olduğunuz zamanlarda birleştikten sonrasında birbirinizin basına kalkabilecek şeylerde bulunmayın yoksa ypranıyo

Ben hic birsey yapmamstm zaten o yapmıştı. Ben onunlayken nasılsam öyle kalmıştım. Engelleme konusuna gelince aslında bilmiyorum hatasını anlayp pişman olması kosuluyla birleşme isteğm var ama beni bir daha ne olursa olsun yalan soylemeyecegine ikna etmeli. Facebook taki engeli kaldrnca benim engelleme sebebim oma sinirlenmem. Yani bana ulasamasn dye değil benim yaşadığım duyguyu o yaşasın diye. Şok olsun ben engellenmiştim kaldırdım şimdi o engelledi demekki bu kez gerçekten kaybettim desin istedim. Bana ulasabilmek için tek yolu facebook değil ulaşmak istedikten sonra telefon numaram var whats up var vs engelleyerek hata mı yaptım derken bir seyleri duzeltmek için çaba gostermesi ihtimalini ortadan mi kaldrdim yada beni engelledi kendini Tutamıyo herseye rağmen görünce acı cekiyor dyemi düşünür diye. Benim onu facebook dan engellemem bana ulasmasni engellemez. Sadece bu kez çok kızgın olduğumu ve o adım atmadan adım atmayacağmı belirtmrk için yaptm. Çok isterse bi tane açar yeni ordan bakar değil mi dört gözle beni bekliyor diye düşünmesini istemiyorum bu kez gerçekten kaybedicem hataliyim desin anlasn hatasını istiyorum :)

Canim seni anliyorum biraz fazla kiskancsin bende cok kiskancim ama erkekler genelde bu asiri kiskancliktan cok bunaliyolar yani onlara guvenmedigimizi sananlar mi dersin,amma kiskaniyo abartiyo diyenler mi dersin hepsi var. Erkekler iliskide rahat olmak istiyolar genelde. Sende biraz kiskanc olunca oda kendini rahat hissedememis sanirim. Ama onunda yaptigi hatalar elbet var. Yalan soylemesi, senden biseyleri saklamasi hic hos degil. 5 yildan sonra nasil unutucam ben onu demissin ama su an yapabilcegin tek sey unutmaya calismak. Birak onun hesaplarini kontrol etmeyi. Zamanla aklindan cikar, baska biri gelir, onla birlikte olursun daha mutlu olursun. Pozitif dusun bak iyi kotu 5 sene gecmis ama eger bu 5 senenin devami gelmiyorsa zorlamanin anlami yok. Sonucta eger tekrar cikarsaniz mutsuz olabilirsiniz. Iki kisilik mutsuzluk yasicagina, unutmaya calisarak ve zamana birakarak mutsuzlugu onleyebilirsin. Zaten bir sure sonra istemsiz olarak unutursun canim. Yapman gereken tek sey yoluna devam etmen ve artik onun olmadigini kabullenmen. Sakin kendini uzme gelip gecici seyler bunlar

Canim seni anliyorum biraz fazla kiskancsin bende cok kiskancim ama erkekler genelde bu asiri kiskancliktan cok bunaliyolar yani onlara guvenmedigimizi sananlar mi dersin,amma kiskaniyo abartiyo diyenler mi dersin hepsi var. Erkekler iliskide rahat olmak istiyolar genelde. Sende biraz kiskanc olunca oda kendini rahat hissedememis sanirim. Ama onunda yaptigi hatalar elbet var. Yalan soylemesi, senden biseyleri saklamasi hic hos degil. 5 yildan sonra nasil unutucam ben onu demissin ama su an yapabilcegin tek sey unutmaya calismak. Birak onun hesaplarini kontrol etmeyi. Zamanla aklindan cikar, baska biri gelir, onla birlikte olursun daha mutlu olursun. Pozitif dusun bak iyi kotu 5 sene gecmis ama eger bu 5 senenin devami gelmiyorsa zorlamanin anlami yok. Sonucta eger tekrar cikarsaniz mutsuz olabilirsiniz. Iki kisilik mutsuzluk yasicagina, unutmaya calisarak ve zamana birakarak mutsuzlugu onleyebilirsin. Zaten bir sure sonra istemsiz olarak unutursun canim. Yapman gereken tek sey yoluna devam etmen ve artik onun olmadigini kabullenmen. Sakin kendini uzme gelip gecici seyler bunlar

Kıskançlık konusunda ondan iyi durumda oldugumdan emin olabilirsiniz. Adam bayramlasmaya gittiim evdeki misafirlerden kıskandı. Kadını arayacakmisim evde misafir erkek var mı diye soracakmışm varsa daha sonra gitcekmisim mantığı görüyor musunuz? Benim ki bunun yanında devede kulak kalır. Bana bunun için kızan adamın bi kızla kafede fotoğraf çekinip görünce geldi oturdu bse dyemedim demesi normal mi sizce :/

Kıskançlık konusunda ondan iyi durumda oldugumdan emin olabilirsiniz. Adam bayramlasmaya gittiim evdeki misafirlerden kıskandı. Kadını arayacakmisim evde misafir erkek var mı diye soracakmışm varsa daha sonra gitcekmisim mantığı görüyor musunuz? Benim ki bunun yanında devede kulak kalır. Bana bunun için kızan adamın bi kızla kafede fotoğraf çekinip görünce geldi oturdu bse dyemedim demesi normal mi sizce :/

Ya normal degil tabikide ama bazilari oyle kiskanir hicbisey yapmamasini ister ama kendisine gelince oh rahat rahat takilir kiskanilcak bisey yok der umursamaz yaptigini buda karsidakini deli eder tabi

Ya normal degil tabikide ama bazilari oyle kiskanir hicbisey yapmamasini ister ama kendisine gelince oh rahat rahat takilir kiskanilcak bisey yok der umursamaz yaptigini buda karsidakini deli eder tabi

Kesinlikle deli ediyor. Ama ölüyorum resmen aşkından içim parcalaniyo. Onun uzulmesini de istemiyorum. Üzülüyo gbi hissediyorum. Anılar çıkmıyo aklimdan onu hi baskasyla düşününce delircek gbi oluyorum. Her kahrni cekesim geliyo yeter ki benm olsun diyorum bazen. Nasl kurtulcam bu acıdan benn nasıl. Beni çok üzdü evet ama en cok mutlu eden de o oldu. Gözleri bakışları gtmyo aklmdan kokusu hep burnumda. Her hareketi aklmda. Msjlari resmleri silmeye kiyamiyorum bi türlü :(((

sırf bu konu için kayıt oldum o yazdıklarının benzerini 2 kere yaşadım ayrı bir facebook hesabı ayrı birr twitter hesabı ...affediyorsun ne oluyor koca bir hiç.erkekler böyledir.ben sayesinde abartıyım hacker oldum o derece komedi gibi şifresini tahmin edip ne yaptıgını mesaj vb sakladığı herşeyi görüyordum içler acısı ...:5: .insan seviyorsa ne facebook ne şifre ne bilmem ne onları yapma gereği duyan bir erkekten hayır gelmeyeceğini ben dün öğrendim.bu konu yüzünden ayrılmadık tabi.ben alttan aldım o konuyu.bakıyorumda boyle bir sorunda ilk başta çekip gitseymişim ...yok ..o kadar kendisi kıskanç ki benim yapmamı istemediği şeyleri kendi yaptı bu facebook yanında sorun bile olmadı sana diyeçeğim hayatından en kestirme bi şekilde ondan kurtulman göz pınarlarını ve kendini seviyorsan ...olgunlaşmamış bir erkek bu egodan ve bencillikten başka birşey değil :10::10:

sırf bu konu için kayıt oldum o yazdıklarının benzerini 2 kere yaşadım ayrı bir facebook hesabı ayrı birr twitter hesabı ...affediyorsun ne oluyor koca bir hiç.erkekler böyledir.ben sayesinde abartıyım hacker oldum o derece komedi gibi şifresini tahmin edip ne yaptıgını mesaj vb sakladığı herşeyi görüyordum içler acısı ...:5: .insan seviyorsa ne facebook ne şifre ne bilmem ne onları yapma gereği duyan bir erkekten hayır gelmeyeceğini ben dün öğrendim.bu konu yüzünden ayrılmadık tabi.ben alttan aldım o konuyu.bakıyorumda boyle bir sorunda ilk başta çekip gitseymişim ...yok ..o kadar kendisi kıskanç ki benim yapmamı istemediği şeyleri kendi yaptı bu facebook yanında sorun bile olmadı sana diyeçeğim hayatından en kestirme bi şekilde ondan kurtulman göz pınarlarını ve kendini seviyorsan ...olgunlaşmamış bir erkek bu egodan ve bencillikten başka birşey değil :10::10:

Bana göre sevgilisinden ayrı bir facebook hesabı açan erkeğin sakladığı bi şey vardır canm. Sende dikkatli ol. Bak ben ayrldm adam ayrlktan 1 hafta gecmeden kzlari eklemeye baslams bile. Takp ttm caktrmadan. Belliki görüşüyormus hep o kızlarla da benm haberm yokmuş. Çakma faveini de eklemis orjinal profiline. Belki de kızları ordan eklemsti konusuyodu benle birlikteyken de. Erkek arkadaslarndan var ekli olan. Yani çakma face i bilmeyen ayakta uyuyan tek mal benmisim. Kendimi inanılmaz derecede aptal ve kullanılmış hissediyorum belki de aldatiyodu bile de haberim yoktu. :(

Arkadaşlar profilinde bir şeyler paylasms çok tuhaf oldum neler oluyor diye bir şarkı var ya onu sözlerini filan yazmış. Bir arkadaşı altnayorum yapmış sadece gülücük koymus o da cevap olarak sadece gülücük. Şarkının sözleri neler oluyor bize yine neler oluyor gülüm neler oluyor sana bana neler oluyor. .seklinde gidiyor biliyorsunuzdur belki. Dön artık filan gecyo sözlerde. Ki ben ilk sevglsym bska olmadı üzerime alndm sozleri buyzden ama hicbiseklde benmle iletsme geçmiyor çıldırmak üzereyim. Yalan soyleyen o belliki üzülüyo özlüyo ama hiç bir adım atmiyor delirtcek beni :43:

Back