canım ben de tıpkı senin gibi cok üstüne gittim ve tabiri caizse köpeğim olan adamın ilgisini üzerimden zamanla azalttm sonra da kendi ellerimle herşeyi bitirdim ayrıldım şimdi pişmanmıyım evet kendi yaptıklarıma üzerine aşırı derecede gittiğim icin sabrını zorlayıp onu bu hale getirdiğim icin pişmanım ama zaman geri gelmiyo ben ne yaptıysam eski haline getiremedim en sonunda da olmayacağını gorunce bitirdim yani sen de benim gibi biraz fazla üstüne gitmiş gibisin ama senin de haklı olduğun yerler cok fazla bnde haklıydım ama galiba sectiğimiz yollar yanlıştı o yüzden bu hale geldik eğer artık ümit yoksa bi an once acıların diner inşallah
İnşallah canım inşallah. Unutmak çok zor geliyor ama sanrm doğru insan değil. Bu arada beni engellemisti üstelik konusurken birseyler dyordum. Smdi engeli kaldrms iki gün sonram sebep ne sizce? Nye yaptı ki bnu aklımı mı karıştırmaya çalışıyor sizce? Görünce bu kez ben onu engelledm sizce doğru mu yaptm yoksa engellemek umursuyorum görünce üzülüyorum olarak mı anlaşılır