Bir insanı sürekli sıkarsan artık yalan söylemek bir ihtiyaç haline gelir.Kızmayacağın şeylere bile kızacağını düşünür yalan söyler.Peki hatalı ben miyim sence? Yanlış mı yaptım
Aslında sıkma olayını o başlattı onceden beni facebooktan bi erkek eklese kavga çıkarıyodu yani ya diyorum kabul etmedim bitti ne var. Arkadaslarm toplu resm ekliyo onlarn erkek arkadaslari begendi dye ayrilmakla tehdit ediyo. Ben burda bitane erkekle selamlasmiyorm bile ben boyleyken o öyle normal miydi yani ben mi abarttm
Döner mi dönmez mi bilemem.Çok inatçı ama geçen sefer 5 ay boyu donmedi döner mi sence
Pişmanlık duyman normal,ama bu tarz sıkıntılardan sonra erkekler toparlanmıyor.O da doğru ama bilmiyorum pişmanlık da duyuyorum benm yzumden oldu dye
emin ol her şey zamanla geçiyor.Ilerisini düşünemiyorum bile nasıl toparlancam hiç bir fikrim yok
Ilerisini düşünemiyorum bile nasıl toparlancam hiç bir fikrim yok
Nasl yani ikimizde konusalm mi karsi cinslerle deyim oyle bse olursa bunu mu demek istedin? Tamam. Ayrıca benim kıskanç davranma sebebim şu sevgilim de beni çok bunaltyo bana cok bunalttin dyo ama bana kısa kol gymeme bile kzarben tanstmz zamanlar gymezdim kendim istemezdm sevmezdm alsti tabi smdi istemyo cok buyuk bi eksik gbi gormedm makyaj yapmama izin yok mesela ozaman nye mini sort giyen makyaj yapan kzlarla arkadas oluyosun. Cok daralttm tamam slm dahi verme demekle ama haketmedi mi bana gydrme gyenle kafede resm cekin gekdi oturdu napym de olcak ismi sizce
Peki hatalı ben miyim sence? Yanlış mı yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?