• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

unutamıyorum :(

benimdin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
38
2
86
Bursa
Arkadaşlr lütfen bana yardımcı olun. 5 yıllık bir ilişkim vardı. Çok sevdim onu hala da seviyorum yaptığı herşeye rağmen ama unutmam gerek biliyorum. Bana yalan söyledi. Ve bu ilk yalanı değil. 7 ay önce benden gizli facebook hesabı açmıştı. Bana kavgalara sebep olduğu için kapatalım demişti. Ikimizde kapatmıştk beyefendi gizlice açmış farklı bir isimle. Ama arkadaşlarının haberi var. Ben bunu görünce aradım kızdım bağırdm çağırdım sifreyi istedim bakmak için bana unuttum dedi. Yıktm ortalığı ya soylersin suan yada bter dedim. İşte konustu etti 10 dk filan oyaladi sonra verdi sifreyi. Baktm hcbse yok ama icimde kalmadı değil hani acaba sildimi biseyleri diye sonra ayrıldım. 5 ay ayri kaldık ama sonunda dayanamadm ve yine barıştk. Barismadan önce bana hiçbir şekilde kızlarla samimi olduğunu söylemedi ama baristiktan sonra öğrendim ki ayrı olduğumuz sürede okulundaki kızlarla epey samimi olmuş. Ben geceleri ona aglarken o kızlarla muhabbet ediyormuş. Kızn teki buna canım diyo biri Bacağına yediğin tekme yetmedi galiba diyo bi tanesi pizza ismarla diyo filan. Barışmadan bunları bilmediğim için barıştım ve öğrenince çok kızdım ama yeni Baristigimiz icin bidaha ayrilamadim. O kizlarla alakayi tamamen kes yolda görsen bile selam verme görmemiş gibi geç dedim. Bu önce nasıl olcak öyle filan dedi ama baktı ki ayrilcam tamam dedi face den sildi hepsini. Ama benim ara ara böyle krizim geliyodu kızıyodum bu konularda filan kavga ediyoduk bazen. Zaman geçti benm sinirim hafifledi derken bir gün bir resm gordum eskiden kalma o kizlarla Sınıfca bir resim ve o cıvık kızn profilinde eklymis resim o resim silinecek yok olacak dedim bu gene nasl olcak ne dicem olur mu filan dedi baktı ki olmycak ayrlcaz tamam ama zaman ver halletcem dedi peki dedim. Aramız bisure sonra duzeldi ama resim hala duruyodu ses çıkarmyodum. Aradan biraz zaman geçti bizim Aramız iyi ama smsi bitti yapmıyo ve benm aksam bedavam var sadece aksamlari konusuyoduk ben ara ara yap dyodum yapcam dyodu ama yapmiyodu bu böyle devam etti. Taki 3 gün oncesine kadar .. ben onun faceine giremiyorum saniyodu o da benmkine giremiyodu ama ben küçük bir hileyle giriyordum haberi yoktu. Bir resim eklemis bi arkadasi sevgilimi de etiketlemis ama sevgilim resmi gizlemis profilinde resme bir baktım görüşme dediğim kızlardan biri ve 2 erkekle bir kafede. Aradım hiç çaktırmadan naber aşkım dedim iyiyim askim dedi bu ama hoc belli etmiyo. Aşkım sana bse sorcam ya dedim. Sor dedi sen o kızlarla görüşmüyosun dmi dedim ne alaka ya saçmalama dedi bu bende çıldırdım sen beni salak mı saniyon resmi gördüm ne zaman bitcek yalanlarin ne zaman vazgeccen dedim. Bu dediki iste ben arkadaslarmla kafede oturuyodum geldi oturdu. He dedim bende yedimm. Geldi oturduysa 5 dakka ayp olmasn dye otur sonra kalk. Foto cekinene kadar neyi bekliyosun bide benden gizliyosun. Haksız mıyım kızlar. Bitti dedim senin yalanlarin bitmicek bıktım artık bitti dedim dediği tek sey tamam. Kapattm teli Faceden engelledim. Ertesi gun baska bi faceden baktm ki kendi kullandigi cakma faceler varms onlari acmis kendi profilinden eklemis. duramadm engeli kaldirdm msj attım bide cakma face mi kullaniyodun ordan mi konusuyodun kizlarla dedim. Yeni actm onları alakasi yok dedi. Ben buna icimden gelen herseyi saydm nasil bi karakter var sende bi insan nasl bu kadar oyuncu yalancı olabikir ve o kadar rahatsin ki dediğin tek laf "tamam" dedim. Ne derdin nye yaptn bunlari dedim. Bana ayrldn nye hala konusuyon ne zaman suscan engellemem mi lazm dedi sonra bir msj atti ki burda tamam dedim adam olmaz bundan yazdığı msj şu: huzur istiyorum sadece evlenene kadar hiç bi kızla sevgili olmamak sevmemekanladın evlenene kadar kımse karısmıcak işime gücüme hıcbırseyıme hıckımse karısmıcak sadece huzurla kafa dınlemek ıstıyorum şimdi güle güle bütün gün roman okuyamam bundan sonra da agzma geleni saydim yazıklar olsun filan sonra da engelledi. Sizce haklı mıyım ve ben onu nasıl unutcam onca sey yaptı ama.genede canm acıyo zor tutuyorum kendimi çok özel seyler yaşadık 5 sene bu çok kötüyüm :(

Sen fazla baskı yapmışsın,o da bunalmış.Bu evlenene kadar rahat olmak istiyorum sözleri klasik sanırım.Duymadığım adam kalmadı ,hepsi aynı şeyi söylüyor.
Unutmak kolay değil,bazen yıllar sürebiliyor.Çünkü takıntı haline getiriyoruz.
Sana tavsiyem hayatına giren insanı kızlarla görüşme konusma diye engellemeye çalışmaman olacak.
Hepimizin var erkek arkadasları,bazılarıyla sevgilileri yüzünden görüşemiyorum mesela,inanılmaz ifrit oluyorum o kızlara.
Herkes sevgiline hayran herkes kuyruk bekliyor gibi gelebilir sana şuan.
Tam olarak öyle değil,bir ayarı olmalı bu işlerinde.Ne hayatından çıkaracak ne de çok içli dışlı olacak.
Ve bu kadar hasar almış ilişkiler asla toplanmaz. Üzülsen de ölsen de kendi yoluna bakmaya çalışmalısın.

Fazla mı kıskançlık var ya.. Bogmuşsunuz birbirinizi açık söyliyim. Hiç saglıklı değil. Okuyamadım tamamını bile sıkıldım yani.

Face kapatmak en büyük hata. Şifre istemek kurcalamak. Onları yapma ihtiyacı hissediyosan güven problemi vardır. Bir şey yapıcak adamı illa anlarsın. Kurcalamalara lüzum yok.

Ben eşimin facebook şifresini sormam o da benimkini. ÖZel yazışmalarım var benim orda ya. Okursa kıyamet kopar.

Peki hatalı ben miyim sence? Yanlış mı yaptım
Bir insanı sürekli sıkarsan artık yalan söylemek bir ihtiyaç haline gelir.Kızmayacağın şeylere bile kızacağını düşünür yalan söyler.
Çok fazla yüz göz olmuşsunuz.
Hatan var evet,ama sakın ben hata yaptım affet diyip şımartma.Bir daha asla ipleri eline alamazsın oyuncak gibi oynamaya başlar.

Aslında sıkma olayını o başlattı onceden beni facebooktan bi erkek eklese kavga çıkarıyodu yani ya diyorum kabul etmedim bitti ne var. Arkadaslarm toplu resm ekliyo onlarn erkek arkadaslari begendi dye ayrilmakla tehdit ediyo. Ben burda bitane erkekle selamlasmiyorm bile ben boyleyken o öyle normal miydi yani ben mi abarttm

Aslında sıkma olayını o başlattı onceden beni facebooktan bi erkek eklese kavga çıkarıyodu yani ya diyorum kabul etmedim bitti ne var. Arkadaslarm toplu resm ekliyo onlarn erkek arkadaslari begendi dye ayrilmakla tehdit ediyo. Ben burda bitane erkekle selamlasmiyorm bile ben boyleyken o öyle normal miydi yani ben mi abarttm

erkekler ilişkinin bir döneminde öyle çook kıskanç olup sonra gevşiyorlar.
Abartmışsın gerçekten. Bir de kaç yaşında bu çocuk ?

20 yaş bir erkekten olgunluk beklenecek en son yaş tatlım.
Sen de gençsin fazlasıyla,bu yaşta böyle kıskançlıklar oluyor.Normal olması.
Ama sağlıksız ilişkiler ortaya çıkıyor sonrasında.
Sen onu kendi haline bırak arama sorma,geri dönüş yapacaktır muhtemelen.

O da doğru ama bilmiyorum pişmanlık da duyuyorum benm yzumden oldu dye

O da doğru ama bilmiyorum pişmanlık da duyuyorum benm yzumden oldu dye
Pişmanlık duyman normal,ama bu tarz sıkıntılardan sonra erkekler toparlanmıyor.
Koluna başkasını takıp hayatlarına devam ediyorlar.
Kendini suçlama,ilersi için tecrübe edinmiş olduğunu düşün.Farkındayım çok zor,dönsün istiyorsun için yanıyor ama ne kadar uzarsa o kadar zorlaşır her şey

Ilerisini düşünemiyorum bile nasıl toparlancam hiç bir fikrim yok :(

emin ol her şey zamanla geçiyor.
Şuan yapacağın en iyi şey zamana seni düzeltmesi için izin vermek.
Bağırıp çağırıp mesaj atıp arayıp özür dileyip küfredip kısacası onla temas kurmaya çalışacağın her an şımarıklığa yol açar.
Sus ve bekle,belki o dönene kadar sen onu unutursun.Hayat bu :)

Canım diğer arkadaşa harfiyen katılıyorum. Erkeklerin en iğrenç dönemi denebilir. Sana yaptıgı baskılara sen uyuyosun. Çevreni daraltıyosun. İsteöediği yerlere gitmiyosun. Türlü türlü fedakarlıklar ama ondan aynı özveri yok. Çünkü o bir erkek. Kendini sıkmaya programlanmamış türk anneleri babaları tarafından. Ama biz devamlı onu yapma bunu yapma diye yetiştirilnce erkek arkadışımız yapınca da ses etmiyoruz. Sonra sağlıksızlaşıyor ilişki.

Siz ayrılamazsınız gibime geliyor ama ilişkiniz ne kadar sağlıklı olur bilemem. Sen çok yıpranmışsın ama o gördüğün gibi sana kısıtladıgı şeyleri kendi yapmaya devam ediyor. Ki bu yaptıkları seni aldatma falan değil. Yaşımız daha kaç yani.Tabi ki kız erkek arkadaşlarımız olucak. Senin de olucak onun da. O senin gibi her sözünü dinleyen kıza döner de sen ona dönmeli misin bilmiyorum.

Barışacaksınız birbirnizin arkadaşlarınıza karışmama şartı koş. Birbirinizden ayrı sosyal hayatlarınız olabileceğini kabullendir. Facebook açtın mı tekrar bilmiyorum ama facebookunu aç arkadaşlarını ekle konuş. Seni kısıtlamasına izin verme. Kıskançlık yaptıgı an rest çek. Beni mutsuz ediyosun diyebil bu adama. Seni kaybetme korkusu da kalmamış o kadar her dediğini yapmışsın ki.

Nasl yani ikimizde konusalm mi karsi cinslerle deyim oyle bse olursa bunu mu demek istedin? Tamam. Ayrıca benim kıskanç davranma sebebim şu sevgilim de beni çok bunaltyo bana cok bunalttin dyo ama bana kısa kol gymeme bile kzarben tanstmz zamanlar gymezdim kendim istemezdm sevmezdm alsti tabi smdi istemyo cok buyuk bi eksik gbi gormedm makyaj yapmama izin yok mesela ozaman nye mini sort giyen makyaj yapan kzlarla arkadas oluyosun. Cok daralttm tamam slm dahi verme demekle ama haketmedi mi bana gydrme gyenle kafede resm cekin gekdi oturdu napym de olcak ismi sizce

ayrılmakla en iyisiini yapmışssın canm 5 yıl uzun bi süre ama daha kimler çıkar karşına hem 20 yaş erkek için deli dolu zamnları ilerde tanışcağn kişiler daha olgun olur daha mutlu olursun canm senin arkandan işler çevirmiş güven bitmiş bikere ayrılcam diom tamam dio 5 ay aramıo o süredede kızlarla samimi oluo sen umrunda bile deilsin demek sırf senin çabanla yürümüş ilişki hiç üzülme seni hiç haketmemiş inşallah kıymetini bilen biri karşına çıkar

Nasl yani ikimizde konusalm mi karsi cinslerle deyim oyle bse olursa bunu mu demek istedin? Tamam. Ayrıca benim kıskanç davranma sebebim şu sevgilim de beni çok bunaltyo bana cok bunalttin dyo ama bana kısa kol gymeme bile kzarben tanstmz zamanlar gymezdim kendim istemezdm sevmezdm alsti tabi smdi istemyo cok buyuk bi eksik gbi gormedm makyaj yapmama izin yok mesela ozaman nye mini sort giyen makyaj yapan kzlarla arkadas oluyosun. Cok daralttm tamam slm dahi verme demekle ama haketmedi mi bana gydrme gyenle kafede resm cekin gekdi oturdu napym de olcak ismi sizce

Evet canım karşı cinslerle arkadaşlık kurabilirsiniz ikiniz de. Ama seni şu an biraz daha iyi anladım. Yapı olarak erkek arkadaşından önce de karşı cinsle arkadaşlık kuran bir insan değilsen tabi ki nasıl istiyorsan öyle devam et.

Yani şunu düşün sen ondan önce nasıldın, şimdi nasılsın? Neleri değiştirdin hayatında onun için? Eskiden nasılsan öyle olman en dogrusu. Aile yaşantın gereği biraz daha muhafazakar yaşıyorsundur anlarım. Ama erkek arkadaşının seni değiştirme çabası yanlış olan. Ve seni değiştirirken, senin olmanı asla kabullenemeyeceği tipte kızlarla keyifli vakit geçiriyorsa bu sorun. Evet haklısın şimdi.

Bu adam bildiğimiz karısını evine kapatıp kendi dışarda kayatını yaşicak bir tipmiş ya. Baştan böyle agresif yorumlamak istemedim. Sende de suç buldum dikkat ettiysen. Ama şu an tamamen adamın tarzını anladım yani. Hiç hayır gelmez böyle tiplerden. Az mı var etrafımızda. Eşlerini eve kapatıp kendi içkili kadınlı alem yapan tipler.. Türkiye bunlarla dolu canım.

Kimse için kendinde fedakarlık etme. Onun da sana kısıtladıgı hayatı kendisinin yaşamasına izin verme. Boşver yoluna gitsin.

Peki hatalı ben miyim sence? Yanlış mı yaptım

canım ben de tıpkı senin gibi cok üstüne gittim ve tabiri caizse köpeğim olan adamın ilgisini üzerimden zamanla azalttm sonra da kendi ellerimle herşeyi bitirdim ayrıldım şimdi pişmanmıyım evet kendi yaptıklarıma üzerine aşırı derecede gittiğim icin sabrını zorlayıp onu bu hale getirdiğim icin pişmanım ama zaman geri gelmiyo ben ne yaptıysam eski haline getiremedim en sonunda da olmayacağını gorunce bitirdim yani sen de benim gibi biraz fazla üstüne gitmiş gibisin ama senin de haklı olduğun yerler cok fazla bnde haklıydım ama galiba sectiğimiz yollar yanlıştı o yüzden bu hale geldik eğer artık ümit yoksa bi an once acıların diner inşallah

Back