Unutamıyorum

Akışına bıraksam da aklımdan çıkaramıyorum

Yaşamamışsınız belli ki ama beni de hiç anlamıyorsunuz
Yo cok buyuk bi ask yasadim hic terketmedik birbirimizi ve evlendik ayrildiysan donmezsin sevmiyosan ayrilirsin seviyosan zaten baskasiyla gorusmezsin sizin iliskinin cilki cikmis kabullenmek istemiyosunuz ama sizin sandigniz gibi vazgecilmez buyuk bir ask yok ortada

Neden fesat düşünüyorsunuz ki anlamıyorum hadi öyle biri olmuş olsun ben de konuştum sonuçta sıkıntı olmazdı bunun için yalan söylemez ben onu tanıyorum
Bak 21 yaşındasın gençsin .ya erkeklere inanma .tamam senin için sıkıntı olmazsa bile o seni elinde tutacak seni arkasından koşturacak bahanesini kaybetmiş olacak .bide gözünü seveyim sevse evlenmiş boşanmış olsanda. Sana koşar .sevmese hep bahane hep bahane.su güzel günlerini daha değerli bir insana harca .neden gizliden takip etme biliyor musun aklınin bir kenarı hep orda kalacağından önüne de tam bakamayacaksin .ya hep ya hiç olmalı ama bir var bir yok olmaz on ay sonra yazar iki ay sonra küser .bunun sonu yok sen daha fazla yıpranır sin .üzülürsün kendini suçlarsin .sil tamamen aklından uzaktan bile takip etme .zamanla unutur önüne bakarsin

Doğru anladıysam tamamen sanal bir arkadaşlıktan bahsediyorsunuz. Muhtemelen yaşlarınız da küçük.
Aşık olduğunuzu ve unutamayacağınızı düşünmeniz çok normal ama gelip geçiyor.

Teşekkür ederim öyle yapacağım

Allah aşkına ne adimi? ne yaşamışlar? sanal bir ilişki, karşısindakinin ne olduğu belli degil, belki de evli bir karthoroz.

Yarım kalan bir aşkınız olmadı mı hiç..
Ne aȘki? Gormedigin,bakışını, kokusunu, dokusunu, dokunuşunu bilmediginiz bir insanla neyin aşkı? Karșinizdakinin ne olduğunu kim olduğunu bilmiyorsunuz. Belki sapik belki manyak, belki evli ne oldugu belli değil, normal bir insan üç yilda kendini gösterir, görüşmek isterdi.
Sizinle ayril baris yaptiginda da emin olun başkalariyla gorusuyordu.
21 yasindasiniz, cocuk degilsiniz ama ergenlikten cikamamissiniz. Şu olaya kesinlikle mantik çerçevesinde bakamiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…