- 20 Ağustos 2021
- 168
- 87
- 48
- Konu Sahibi hayatckozor
-
O on ayda sanki kendisi sevgili yapmamıştır da konuşuyo hâlâ.Bazen insanların hiç vazgeçemediği kişiler oluyor. Benimde vardı böyle bir ilişkim.. Sürekli ayrıl barış devam ediyordu.. Ama çok yoruluyordum. En son noktayı ben koydum.. Sürekli üzülmektense bir kere üzülmeyi tercih ettim.. Dönüp baktığımda Çokta iyi yapmışım diyorum..eminim zamanla sende aynı şeyi diyeceksin.. Kendine zaman tanımalısın..üstelik sana 10 ay sonra dönüş yapan kişi seni ne kadar sevebilir. Bunu bir düşün bence.
Yapmadı ki konuşmamış hiçbir kızla yalan söylemezO on ayda sanki kendisi sevgili yapmamıştır da konuşuyo hâlâ.
Başkası için gidip onla olmayınca konu sahibine dönmüştür bence de
Söyler.Yapmadı ki konuşmamış hiçbir kızla yalan söylemez
Neden bu konuda böyle bi yalan söyleme ihtiyacı hissetsin ki zaten benim sevgilim vardı ben de birisiyle konuştum dese nolacak bunun için yalan söylemezSöyler.
Nasıl vazgeçebildiniz… Onu hiç unutamayacakmış gibi hissediyorumBazen insanların hiç vazgeçemediği kişiler oluyor. Benimde vardı böyle bir ilişkim.. Sürekli ayrıl barış devam ediyordu.. Ama çok yoruluyordum. En son noktayı ben koydum.. Sürekli üzülmektense bir kere üzülmeyi tercih ettim.. Dönüp baktığımda Çokta iyi yapmışım diyorum..eminim zamanla sende aynı şeyi diyeceksin.. Kendine zaman tanımalısın..üstelik sana 10 ay sonra dönüş yapan kişi seni ne kadar sevebilir. Bunu bir düşün bence.
Bir kere bile olsa görsem ne olur diye düşünmeden edemiyorumSize evet deseydi bir süre o heyecanı yaşayıp ardından buz gibi soğurdunuz.. Zaten çekici gelen tarafı da bu.. O yüzden artık gerçekten bitirin..
Eğer konuştuğunu söylerse sizin kendinizi savunma noktanız olacak çünkü sen de yapmışsın bu yanlış bir şey ise sen de suçlusun diyebilirsiniz eğer söylerse. Şuan size vicdan azabı çektiriyor kimse ile olmadığını söyleyerek masum rolünde bu şekilde sizi peşinden koşturabilmenin ve ulaşılmaz olmanın tadını sürerken neden kabul etsin ki bu ithamı?Neden bu konuda böyle bi yalan söyleme ihtiyacı hissetsin ki zaten benim sevgilim vardı ben de birisiyle konuştum dese nolacak bunun için yalan söylemez
Çok teşekkür ederim ama artık bağımlılık olmuş bu stalk işi. Bir kere farklı şeyle meşgul oluyorum iki kere oluyorum üçüncü de bakmadan duramıyorum ne beğenmiş napıyor diyeStalklamaman gerekiyor!!!
Onu stalklamak istediğinde aynaya bakıp makyaj yap, yürüyüşe çık, dans et, git kafede kahve iç, kıyafetlerini düzenle, evini topla, kitap oku ne bileyim ne seviyorsan yap ama onun seni sevmesini bekleme. Ona hak vermeden önce kendine hak vermeyi öğren
Eğer konuştuğunu söylerse sizin kendinizi savunma noktanız olacak çünkü sen de yapmışsın bu yanlış bir şey ise sen de suçlusun diyebilirsiniz eğer söylerse. Şuan size vicdan azabı çektiriyor kimse ile olmadığını söyleyerek masum rolünde bu şekilde sizi peşinden koşturabilmenin ve ulaşılmaz olmanın tadını sürerken neden kabul etsin ki bu ithamı?
Evet ama sonuçta biriyle konuşmuş olsa bile bu sebepten dolayı seni istemiyorum demezdi çünkü kendisi de yapmış olurdu bu sebepten beni istemeyen biri yalan söylemiş olması saçma olurEğer konuştuğunu söylerse sizin kendinizi savunma noktanız olacak çünkü sen de yapmışsın bu yanlış bir şey ise sen de suçlusun diyebilirsiniz eğer söylerse. Şuan size vicdan azabı çektiriyor kimse ile olmadığını söyleyerek masum rolünde bu şekilde sizi peşinden koşturabilmenin ve ulaşılmaz olmanın tadını sürerken neden kabul etsin ki bu ithamı?
Hiç bir şey yazmamak şartı ile kendinize söz verip tüm sosyal medyalardan ekleyin. Bugün bugün değilse yarın yazar size. Ama göndermeli story vs atmayın.Bir kere bile olsa görsem ne olur diye düşünmeden edemiyorum
Neden takip ettin diye yazarsa ne diyeceğimHiç bir şey yazmamak şartı ile kendinize söz verip tüm sosyal medyalardan ekleyin. Bugün bugün değilse yarın yazar size. Ama göndermeli story vs atmayın.
"İyi yada kötü şeyler yaşadık. Birbirimizle düşman olmadığımızı düşünüyorum bu nedenle ekledim sana rahatsızlık verdiğimi düşünüyorsan engelleyebilirsin veya paylaşımlarımı göz ardı edebilirsin. Benim için bir sakıncası yok."Dersin geçersin.Neden takip ettin diye yazarsa ne diyeceğim
Ama en son ben adım atmıştım ve yine çok çabalamıştım ve bir daha yazmayacağım emin olabilirsin dedim (bir ay önce)şimdi böyle bir şey yaparsam tuhaf olmaz mı .. her kapı vazgecmelisine çıkıyor sanırım"İyi yada kötü şeyler yaşadık. Birbirimizle düşman olmadığımızı düşünüyorum bu nedenle ekledim sana rahatsızlık verdiğimi düşünüyorsan engelleyebilirsin veya paylaşımlarımı göz ardı edebilirsin. Benim için bir sakıncası yok."Dersin geçersin.
Bunun üstüne cirkinlesecekse bırak o cirkinlessin, engelleyecekse o engellesin. Sen en azından kendin, "ben adım atmistim içimde kalmadı "diyeceksin geriye baktığında..
Aslında normal bir bitiş olsa elbette sosyal medyadan ekle falan demez kimse size. Ama istemediğinizi başkası ile olduğunuzu siz söyleyip geri çevirmişsiniz bir kere adım atmışsınız olmaz demiş. Şuan eliniz kolunuz bağlı görmekte istiyorum yazmışsınız. Yeniden iletişime geçmek peşinden koşuyor imajı verebilir. Sosyal medyada hem görürsünüz hem mesaj yazmadığınız için kafası karışır.Ama en son ben adım atmıştım ve yine çok çabalamıştım ve bir daha yazmayacağım emin olabilirsin dedim (bir ay önce)şimdi böyle bir şey yaparsam tuhaf olmaz mı .. her kapı vazgecmelisine çıkıyor sanırım
Dediğinizi yapacağım takip edeyim bakalım neler olacak çok teşekkürlerAslında normal bir bitiş olsa elbette sosyal medyadan ekle falan demez kimse size. Ama istemediğinizi başkası ile olduğunuzu siz söyleyip geri çevirmişsiniz bir kere adım atmışsınız olmaz demiş. Şuan eliniz kolunuz bağlı görmekte istiyorum yazmışsınız. Yeniden iletişime geçmek peşinden koşuyor imajı verebilir. Sosyal medyada hem görürsünüz hem mesaj yazmadığınız için kafası karışır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?