- 14 Haziran 2019
- 665
- 762
Ülkece son zamanlarda çok üzücü şeyler yaşadık bu da dert mi değil biliyorum ama ben bir türlü bu kişiyi unutamıyorum hanımlar.. Yl yapıyordum teze bir türlü odaklanığ başlayamadım, iş arıyorum mülakatlara katılıyorum ama hiçbir yerden geri dönüş yok, onların da her haberlerini alıyorum ben bu konuyu açtıktan sonra direkt nikah kıymışlardı düğünü beklemeden canım hala çok acıyor. Bu çocuk beni aslında hiç sevmemişti, hep bahaneler buluyordu ben kabullenmek istememiştim ama gerçekten birisini sevince 2 ay içerisinde nasıl da evlendi bir anda. Verdiğim emeğe, geçirdiğim zamana, boş yere umutlanmama, istenmediğimi kabul etmemiş olmama çok kızıyorum. Üzerine annemin git artık bu evden ya evlen ya iş bul cümlelerini sürekli ama sürekli duymam ekleniyor. Ne yapacağım ben psikoloğa da başladım ama zerre gelişme yokGörüşmeye son verelim dedi…
https://www.kadinlarkulubu.com/konu/samimiyet-kurduktan-sonra-uzaklasti.1337801/ Merhaba hanımlar, bundan 2 ay önce şu konuyu açmıştım. Ben kaşındım sanırım iletişimimi koparamadım birkaç kez yine görüştük ve bu sefer biraz samimileştik. Birkaç gün önce yine birlikteydik gayet güzel vakit...www.kadinlarkulubu.com
Bu konunun devamı hanımlar… Neredeyse 2 ay geçti ancak ben bu adamı kafamdan silip atamadım. Hoşlantı sanıyordum farkında olmadan çok bağlanmışım daha önce açtığım konuda yapılan yorumlar hep doğruydu abisinin vefatı vs gerçekten hep bahaneymiş. Ortak çevremiz çok fazla benden hemen 2 hafta sonra bir kızla görüşmeye başlamış nişan yaptılar bu hafta önümüzdeki ay da evleneceklermiş. Bir anda etrafımda tüm bu haberlerin konuşulması çok canımı acıtıyor. Her şey şu 2 ay içerisinde oluyor üstelik kız lise sonda olması gereken 17-18 yaşında bir kızmış böyle apar topar evlilik haberlerini almak üstelik kızın bu yaşta olması üzüntümün üzerine bir de şok ekledi. Bu arada çocuk 26 yaşında böyle birisi için hala üzülüyor olduğumdan kendime de çok kızıyorum ne yapacağımı bu duygudan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum