unutamayan arkadaşlara kendimden bir örnek vereyim :))

yllka gerçekten sen de bittiyse bi şeyler ve karşı tarafa gerçekten bi şeyler öğretmek istiyrsan numaranı değiştir ya da gizli nolara cevap verme facebooktan kendisini sil ve sana ulaşamaz hale getir.bence hala senin onu sevdiğini düşünüyo arkadaşın.bu şekilde yaparsa gerçekten ona bi şeyler öğretebilirsin.dengesiz olmamayı öğrenir bölece.bence sen hala kendine zarar vermektesinn...

numaramı değiştirip kaçmak bana göre değil ondan neden kaçayım ki susma hakkımı kullanıyorum ben numara değiştirp basit oyunlar yapmam aramam sormam bu ona en iyi cwptr bence oda numarasını değiştrdi ama ne oldu yapamadı eski hattına geri döndü.. yani gerek yok o bnm warlığımı hep bilsin bn yaşadıkça hayatı mutlu oldkça bn zaten ona en iyi dersi veririm maviaycım :))

cnm, ben de seni çok iyi anlıyorum.. geçen sene 3 yıllık ilişkim aldatma yüzünden bitmişti..
kabullenemedim başta yaklaşık 7 ay abartısız her gece ağlayarak uyudum..
ilk 3-4 ay zaten aradım onu, hatta o kızı.. çok zor zamanlar yaşadım,
ama soradan anladım kii, aslında umursamamak bittiyse hemen bitirmek gerekiyomuş..
ben hep taviz verdim geri gel seni hemen affetcem gibi göründüm ki öyleydim o da kullandı bunu..
7 ay sora baktım bende bitmiş bişiler, soradan çok aradı, arkadaş kalalım bari dedi hiçç umrumda değil arama beni vs dedim..
1 sene kadar kimseye bişi hissetmedim ve 1 sene sora aşık oldum, gerçi o da dengesiz çıktı işte ayrıldık falan ama sonuç olarakk;
giden geri geliyor, biliyorum aşık olup ayrılan da gelicek ama kabul edemem o ayrı..
ve arayıp sorunca, uğraşınca kendini bişi sanıyo bunlar, sallamayınca asıl değerli oluyosun.. yerimseniben

evet biz üstlerine gittikçe onlar bişey sanıyorlar kendilerini ama aramayı kesince afallıyorlar ya nie aramıyor falan diyorlar ddm ya ben üzmeyin kendinizi giden geri geliyor.. ben eminim yzdım hatta oda gelicek ama eski yllka olmayacak.. ben şimdi bu dengesiz haller içindeyse evlenmeyi düşünsem kim bilir neler olur o çocuk daha olgun bi kişi olarak düşünemiyor erkekler zaten yaşının 2 yaş alt seviyesinde hareket eder her zmn.. bunu yaşadım ve gördüm çok şükür unutuyorumda ağlamayın üzülmeyin nolur değmez yaaşdım ve gördüm :)) inş hepiniz unutrsunuz allah hepinize sabırlar versinopuyorumnanaktan

X