unutamayan arkadaşlara kendimden bir örnek vereyim :))

yllka

UMutlarım yeşeriyor
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
1.129
9
36
bu konuyu açmamdaki sebep çok üzülen canım hemcimslerimin acısını biraz olsun hafifletmekisterseniz size hikayemi bi anlatayım ve yaşadılarım biraz olsun ders alırsınız

** kızlar 2005 yılında çıkmaya başladık çok seviyorduk ki birbirimizi gözümüz birbirimzden başkasını görmedi sonra 1 buçuk yıl sonra bi ayrılık yaşadık ki 4 ay sürdü ölüm gibiydi.. derslerime çalışamadım sınıfta kaldım ki üniversite bu derslerimn hiç birini veremedim zayıfladım iştahım kapandı daha neler neler alköl aldım yeri geldi sarhoş oldum ama onu aramaktan hiç vazgeçmedim oda bnm sevmekten vazgeçmedi..snra barıştık tabi ilişkimiz boyut atladı resmen zaten evliliği düşünüyorduk daha da ciddi olduk ailemizdeki herkes bizim çıktığımızı biliyordu onun ailesinde beni görüp tanımayan insan yoktu onun evine giderdim düğünlere giderdik çift olarak arkadaşları ile tanıştırırdı beni çok aşıktık herkes görebiliyordu ailesinden herkes ne zmn evleniceksiniz derdi.. arkadaşları bile oğlum sen çok seviyorsun aşıksın bu kıza derdi oda evet falan derdi babası annesi oğlum ciddimisn bu kızla ddklerinde evet evlenicez biz yllka ile derdi..istanbul dışında okurdu ve her hafta cuma günleri sabah 5 te yola çıkar yanıma gelirdi gündüz görüşelim die her hafta ama sınavları olmadğı zmn sınawlardan dolayı 1 aydır görüşmüyrduk çok özledim dayanamam ben diyip mezuniyet balosuna katılmadan sabah sınawlarını verip yanıma geldi gel zmn git zaman bi sabah bana msj atmadı die aşkım bu sabah atmamşsın msj ddm ve demez olaydım bıktım senden bunaldım terbiyezlğinden dediki bnm ağzımdan ona karşı lan kelimesi bile çıkmadı..ayrılmak istiyorsan ayrıl bekleme dedim pişman olcağım şeyler yapmak istemiyorum yllka dedi. cuma günü bana ayrılalım die msj attı dedim yüzüme söle sakın gelme dedi gelirsen seni görürüm fikrim değişir dedi dinlemedim yanına gittim ve noldu barıştık fikri değişti tuttu elimi yine sarıldı bana eve bıraktı bni taksi ile takside ellerimi sıkıca tuttu bırakmadı inene kadar hııı bu arada ben evine gittim o gece işte annesi ilede konuştum .. annesi seni çok sevio mutluda neden böle bişey yaptı dedi ki odasında halan beraber çekildğimz resimler duruyordu duvarında asılıydı.. nyse barıştık bu yine soğuk davrandı çarşamba msj attı bana svegililer gününde napıyoruz hayatım die ddm bilmem sen bilrisin dedim yemeğe gideriz dedi bnde tmm dedim snra ne oldu 13 şubat gecesi ayrılıyoruz.. tamam dedim ayrılalım dost kalalım dedi olmaz dedim nyse aradan zmn geçti bn bunu aradım belki soğur die birazda üstüne gittim bana demeği laf kalmadı arama sorma istemiyorum görmek istemiyorum vs vs ölemi dedim bitti artık öldün bnm için bi daha asla aramadım bu arada dipnot ayrıldktan snra ayda 2 kez gizli nodan aranıyorum halada devam ediyor bu facebooka ekledim ben bu arkadaşı 7 ay oldu ayrılalı belki bu zmana kadar ne onaylıyor ne yoksayıyor profilme bakıyor resimleremi arkadaş listeme falan ayrıca dipnot ekliyim kızlar msj attımı cwp verio.. belkide yan cebine koyuyor unutmuştr diyorum..arkadaşlarım dengesiz galiba istemedği adamı siler insan madem seni istemio silsin nie bekletiyor diyorlar ama işte gelde anlat.. ama onun ailesinde bni görenler gidip ona hemen sölüyor yllkayı gördk die.. biliyormusunuz bu kdara tutkulu bi aşk yaşamış olmama rağmen hiçte öle üzüntü krizlerine girmiyorum ve ben çok eminim bi gün bir yerde karşı karşıya gelğimzde onun aşkı tekrar canlanacak ama o zmn bnm hayatımda çok başka biri olacak o değil geldiğindede çok geç olacak herşey bitmiş olacak ve biz bölesine büyük bi aşkı onun inadı ve cesaretsizlği uğruna toprağa gömücez..ben şanslıyım onun ilk aşkıyım bana hep senden ayrılsamda kalbimin en güsel yeri sana ait olcak kimse doldurmaz çünkü sana duyduğum şeyi başka hiç bi kızda bulamam dedi.. ilerde öyle olurmu bilmem zaman göstericek bunu.. beni sorarsanız nasılsn yllka şimdi diye gayet iiyim hayat çok güsel onsuzda yapabiliyorum zevk alıyorum herşeyden okulum güsel gidiyor eğleniyorum gülebiliyorum en azından seviyormuyum evet her zaman sevicem bendeki yeri çok büyük ama onun ne istedğini bilmez hali yüzünden hayatımı mahfedemem.. bakın o ne geliyor nede gidiyor hayatımdan 1 hafta önce gizli nodan arandım 20 sn sesimi dinledi kapadı hep böle yani..oda seviyor beni ben eminim ama gelemiyor onca laf etti bana dönmem bitti asla gelmiycem bu sefeer bitti neler neler ama eminim pişman olucak ben aramadğım sürece beni merak edicek yoklamaya gelicek ama o zmn ben onu istemiycem hep böle oluyor kızlar..
** uzun lafın kısası giden geliyor kızlar öle yada böle kesin geliyor ama o zmnda sizde bişeyler bitiyor gelen bişey bulamadan gidiyor artık eski sen olmuyorsun o yüzden gidip yalwarmayın bana dön die falan ben hata yapmışım ayrılktan 1 ay snra onu arayıp barışalım ddğimde şimdi demeseydim belkide barışmıştık biz burnunu sürtmedim onun tawiz verdim.. ama artık bitti tawiz yok yeter onun poposu çok kalktı sizlerle paylaşmak istedim içimden geldi UNUTULUYOR KIZLAR BEN UNUTTUYSAM SİZLER HAYLİ HAYLİ UNUTURSUNUZ
sizden değerli kimse yok yıllarınız değerini bilin giden zaman geri gelmiyor nolursunuz kendinzle ilgilenin onlarla değil okuyun meslek sahibi olun hayatın tadını çıkarın seven adam gelir bırakın salın onları özgür olsunlar seviyorsa gelir siz kendi sevdğinz adamı değil sizi sevenle mutlu olursunuz diğeri acıdan başka hiç bişey vermez biraz uzun oldu af buyurun kızçelerim hepiniz çok ama çok seviyorum

cnm çok sağol yazdıkların için biliyor musun insanın zamanla düşünceleri çok değişiyor ben de 7 ay kadar çok çok zor zamanlar yaşadım...daha önce sorsan hayatta bırakamaz beni ben de onu derdim gözüm hiçbirşeyi görmezdi ama insanın yaşadıları fikirlerini değiştiriyor zamanla olabilir de neden olmasın diyorsun belki de beni bırakabilir ya da ben onu....

yani bilmiyorum bu aralar gerçekten kafam çok karışlık bazı şeyer için çok tedirginim umarım hayırlısı olur bnm için ve tüm arkadaşlarım için a.s.

evet bende bırını cok sevdım hemde cok cok engellerı aştım.. onun da sevdıgıne ınandım cok güzel şeyler günler geçirdik ama bahanesi işlerim yogunlastı sana vakıt ayıramıyorum aile baskım var felan filan ve cok peşinden koştum 8 ay oldu ayrılalı ilk 5 ay abartısız her gün agladım elime ne geçti hiçbirşey daha 1 ay önce gerçeği öğrendim hayatta tek bırını cok sevmıs onu unutmak ıcın çıkmış bunu duydugumda şok oldum kabullendım ama kabullenmem gerekıyor sımdıde karsıma bana herseyını vermeye hazır olan öyle diyen biri var yarın onla buluşacağım umarım güzel geçer..

evet kızlar gitmek isteyen gidiyor ama bnm durumuda olmak çok zordu atlatmasıda belkide ben çok iyiyim kriz falan hiç yaşamadım bi gün ayrılırsam ölürüm diyordum ama allah gücünü veriyor ya :)) ama seviyorum bak onu asla yoksayamam dengesiz halinden kurtulup umarım doğruları görür bi gün :))

sizi gercekten cok iyi anliyorum..:teselli:
insanlarin zamanla duygu,dusunceleri degisiyor..3 sene onceki benle simdiki ben arasinda cokk fark var her yonden.o yuzden degisen kadin olsun erkek olsun kizamiyorum hayatin kanunu bu..
ama iliskide erkekler daha mantikli biz zamanla kendimizi kaptiriyoruz.yiprattikca yipratiyoruz.
yazdiklarini bende yasadim.ruh gibiydim hemde ben.bitince,gidince umursamayan ben o haldeydim.kotlarimi bikac kez katlardim resmen dilenci gibiydimm..:hulya:gulen yuzum solmustu.okulu birakiyordum son sene sonra karsimdaki kaleyi gordum bende hirs yaptim okulumu guzel sekilde bitirdim ders calisinca acimi unutuyordum:hulya:bencil ben farkinda olmadan kendimi unutmusum,hirpalamisim.ama elinde olmadan olan birsey bu.
cok zor gunlerdi bir daha asla yasamak istemiyorum..

ya ne guzel anlatmissin vallahi harikasin niye unutulmasin vazgecilemesin karsi taraf seni gozden cikarip silebiliyosa bunu goze aliyosa dusunmeden sende silip atabilirsin niye vazgecilmezmis filmlerde onlarrr ruyalardaa hayallerdee sadece nerdeymis öle sadik durust guveniilebilen erkek arkkadas :) senide takdir ettim basarmana sevindim simdiki durumunda cok iyiymis ustelik opuyorumnanaktan

:)) teşekkür ederim thalixcim :)) unuttum tabi fotoraflarımıza bakıyorum hiç bi acı hissetmiyorum nötrüm hatta.. ama bi gün bunun olcağından çok eminim ben böle arayıp sormycam o merak edicek sonuçta ilk aşkıyım bnden snra da adam gibi bi ilişkisi olmadı geri gelmeye çalışacak ama nafile yllka çok yoruldu onun dengesiz ruh haline katlanacak değil dengeli bi insan sizce 7 ay facete bekletrmi arkadaşlık isteğini :)) işte böle birisini bekleyip hayatımı mahfedemem 3 bçuk yıl geçirdik çıksaydık bu yıl sonu 4 yıl biticekti ama kısmet değil o gerçekten ezilkllik yapıyor şuan bundan adım gibi eminim..

canım üzülerek söylüyorum ki sen hala aşıksın ve terkedilmeyi kabullenemiyorsun bu tarz bir yazıyı buraya yazmakla da kendini kandırıyorsun.sen bence terkedilmeyi sindirememişin umrumda değil ben güçlüyüm ben iyiyim şeklinde kendini onulandırmaya çalışıyorsun.ne yazık ki senle aynı fikirde değilim.ama ayrılmış olmanıza da asla üzülemedim.öyle bir adam seni mutlu edemez hala ne istediğini bilmiyor kararsız.çok daha iyisini seni hakkeden değer veren birini mutlaka bulursun.ondan ayrılmış olman hiç acı kayıp değil.

yok be biricikcim aşk değil nefret asla değil :)) inan hiç bi his yok içimde ben kendi kendime ayrılınca aşkımı büyütmeye çalşmışım ama yapamadım.. onun gibi kararsız bi insana neden aşık olayım.. ayrıca terketme gibi bişey değildi bnde kabul ettim sonuçta en son ortak karar verip ayrıldık msnde konuştuk olmuyor artık dedik birzda bn istedm koşsaydım yine peşinden barışırdım ben yoruldğum için istemedim eğer hala aşık olsaydım böle cool takılmazdım :))

yok be biricikcim aşk değil nefret asla değil :)) inan hiç bi his yok içimde ben kendi kendime ayrılınca aşkımı büyütmeye çalşmışım ama yapamadım.. onun gibi kararsız bi insana neden aşık olayım.. ayrıca terketme gibi bişey değildi bnde kabul ettim sonuçta en son ortak karar verip ayrıldık msnde konuştuk olmuyor artık dedik birzda bn istedm koşsaydım yine peşinden barışırdım ben yoruldğum için istemedim eğer hala aşık olsaydım böle cool takılmazdım :))

hayatım eğer öyle ise senin adına daha çok sevindim.ama onun yüzünden sınıfta kalman kötü olmuş.ama şöyle de bir şey var hepimizin hayatında aşka cahilliye dair böyle şeyler vardır.bazı şeyleriinsan yaşamadan tecrübe edemiyor.bir nusubet bir nasihattan yeğdir diye boşa dememişler.geşmiş olsun canımmmmmmm:hooray:

hayatım eğer öyle ise senin adına daha çok sevindim.ama onun yüzünden sınıfta kalman kötü olmuş.ama şöyle de bir şey var hepimizin hayatında aşka cahilliye dair böyle şeyler vardır.bazı şeyleriinsan yaşamadan tecrübe edemiyor.bir nusubet bir nasihattan yeğdir diye boşa dememişler.geşmiş olsun canımmmmmmm:hooray:

:)) teşekkür ederim tatlımkaydirigubbakcemile5 duygularım gerçekten bu ölçüde bni birden hiç bişey olmamışken bırakn bi insan için gözyaşı dökmeye değermi :)) bırakalım kendi haline otursn bnm değerimi anlasın her zmn sevgi konusunda emek veren bi kız arkadaş asla unutulmz bn unuttum asıl onun için endişeliyim bnm gibi nasıl unutacak eğer unutsaydı faceteki arkadaşlık isteğimi bekletmezdi yazık ona walla kendi kazdğı kuyuya kendi düştü şimdi o yansın ben değil:hulya:

ne güzel yazmışsın yaşadıklarını
ders alınması gereken bişey gerçekten
evet ayrıldıktan sonra ağlamalar geri dön diye yalvarmalar boşuna zaman kaybı
insan gerçekten kendisini sevenle mutlu olabiliyor diğeri ise hüsran
umarım seninde sevgin en yakın zamanda kaybolur ve bi sonraki ilişkilerinde mutlu olursun
aynı acıları çekmezsin
bide güçlülüğün kendini üzmemen ne kadar güzel evet hayat ayrıldıktan sonra durmuyor ve durmayacak
bunun farkına varmak lazım
yazın için teşekkürler...

ne demek ceydacım ben sizler için yzdım üzülmeyin değmez diye
görüyorum ağlıyorlar bende ağladım evet unuttum mu hayır ama unutmalıyım dünya onun etrafında dönmüyor..ben büyüttüm onu gözümde o böle kararsız takıla dursun ben hayatımı yaşamak zorundayım
idaellerim war okulumu bitircem yüksek lisans yapıcam ve bi gün geldğinde gülücem bunlara :))
neler yapmışım ben dicem bi gün o gelicek bakın yzıcam buraaya ilerde
ama o zmn yllka olmayacak :)) sizde sakın tawiz vermeyin değmiyor gerçekten..

hep mutlu ol yllkacım
allah gönlüne göre versin
ne güzel bakıyosun üzüntüne unutman gereken şeylere bile
bize de öğret nasıl başarıyosun bunu

yllka gerçekten sen de bittiyse bi şeyler ve karşı tarafa gerçekten bi şeyler öğretmek istiyrsan numaranı değiştir ya da gizli nolara cevap verme facebooktan kendisini sil ve sana ulaşamaz hale getir.bence hala senin onu sevdiğini düşünüyo arkadaşın.bu şekilde yaparsa gerçekten ona bi şeyler öğretebilirsin.dengesiz olmamayı öğrenir bölece.bence sen hala kendine zarar vermektesinn...

bir de o da beni seviyor yazmışsın(oda seviyor beni ben eminim ama gelemiyor onca laf etti ).sen onu unutmuş olsan seviyorum demessin.kendini kandırıyosun sanki.

hep mutlu ol yllkacım
allah gönlüne göre versin
ne güzel bakıyosun üzüntüne unutman gereken şeylere bile
bize de öğret nasıl başarıyosun bunu

inş cnm sende mutlu ol :)) unutmak istedim bi gün ve unuttum 7 aydr yapamadğımı 1 haftada yaptım.. bi anda reset attım beynime belkide düşünmedim onu bana yaşattklarını düşündüm en doğrunun ondan uzaklaşmak olduğuna karar verdim sonuçta benm cnm değerli bi wefasız yüzünden hayatımı mahfedemem bi lale gider 10 lale gelir dedim:)) güldüm birazda snra unuttum gerçekten etkili oldu :))

bir de o da beni seviyor yazmışsın(oda seviyor beni ben eminim ama gelemiyor onca laf etti ).sen onu unutmuş olsan seviyorum demessin.kendini kandırıyosun sanki.

ben onu unutmaya çalışıyorum kimse hiç bişeyi unutamaz tamamen onun bni sevdğinide en yakın arkadaşlarından duydum bilgi sağlam yani elbette bnde onu seviyorum yaşananlara saygım war asla kindar birisi değilim ama dünyam değil o bnm onsuzda çok güzel yaşıyorum

X