- 27 Ağustos 2013
- 63
- 1
- 46
- Konu Sahibi yepyeni_birben
anlatmalı yada yazmalıyım dedim bu gece unutamadım... 
sene 2006 ramazan iftar yemeğine davetliyiz hocamıza üniversiteden arkadaşlarla ,bizden başka bir aile daha davetliymiş tabi sonradan öğrendik tam yemeğe oturduk zil çaldı ve bahsettiğim aile fertleri teker teker girmeye başladı odaya ,oturdular masaya tam o esnada bir delikanlı girdi odaya alamadım gözlerimi...
yemekten sonra tanıştık FATİHmiş ismi hepberaber sohbet muhabbet derken üniye hazırlandığını bu konuda yardımcı olacağımızı söyledik ve evlere dağıldık , uyuyamadım o gece aklımdan çıkmadı sabaha kadar ev arkadaşıma aşık oldum ben dedim öyleydide aşktı bu sabaha kadar düşündüm onu ama bir daha nerde görecektim ki
derken hocam birgün fatihe kitap verecektin dedi numaramı bıraktım beni arasın dedim... birgün aradı buluşacaktık heyecandan 4 nala sardım ama nasıl heyecan ...telefonlaştık geldi ,hemen gitti
uzun bir süre görmedim ama hep aklımdaydı derken birgün karşılaştık çarşıda ayaküstü muhabbetten sonra görüşmeye karar verdik buluştuk ama yalnızca kısa bir süre ben onu seviyordum ama onun hislerini bilemedim hiçbir zaman derken üniversiteyi kazandı gitti
arada yine telefonda görüştük ara ara memleketine geldiğinde görüştük sonra bir gün beni facebooktan hotmailden sildi sebep kız arkadaşı vardı artık ve ben onun için katlandığım o şehirden ayrılmaya karar verdim ben seviyordum ama o sevmiyordu... sene 2009 ....kendi memleketime döndüm ama çıkmadı aklımdan hiç helede geceleri...çok aradım sonra ulaşamadım bir türlü görüşemedim....ta kiii bu sene ağustos ayına kadar soyadından yola çıkarak babasının işyerini arattım netten üniyi okuduğum şehir küçük bir yer olduğu için buldum bir numara cesaret deyip aradım babası çıktı fatihle görüşecektim dedim ve fatihle konuşuyordum numaramı istedi derken aradı beni akşamına... böyle arada göüşüyorduk ta kiii bu geceye kadar normal mesajlaşma esnasında DÜĞÜN HAZIRLIĞINDA OLDUĞUMU ŞAKAYLA KARIŞIK SENİNLE EVLENECEKTİM AMA SEN BENİ TERK ETTİN DİYE BİR sms gönderdim...göndermez olaydım
meğer oda seviyormuş beni ve sırf benden ışık görmediğinden acı çektiğinden uzaklaşma kararı aldığını söyledi. ben kiii ilk aşık olduğum hatta tek aşık olduğum adamında sevdiği kız çaresiz kalakaldım ... anlatamıyorum hislerimi dökemiyorum...evleniyorum 1 ay sonra hemde başkasına aşık olduğum halde...BENİM YERİMDE OLSANIZ NAPARDINIZ...
bu acıyı nasıl gömeceğim....

sene 2006 ramazan iftar yemeğine davetliyiz hocamıza üniversiteden arkadaşlarla ,bizden başka bir aile daha davetliymiş tabi sonradan öğrendik tam yemeğe oturduk zil çaldı ve bahsettiğim aile fertleri teker teker girmeye başladı odaya ,oturdular masaya tam o esnada bir delikanlı girdi odaya alamadım gözlerimi...