• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutamamak...yardım

yepyeni_birben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
63
1
46
anlatmalı yada yazmalıyım dedim bu gece unutamadım... :(
sene 2006 ramazan iftar yemeğine davetliyiz hocamıza üniversiteden arkadaşlarla ,bizden başka bir aile daha davetliymiş tabi sonradan öğrendik tam yemeğe oturduk zil çaldı ve bahsettiğim aile fertleri teker teker girmeye başladı odaya ,oturdular masaya tam o esnada bir delikanlı girdi odaya alamadım gözlerimi... :( yemekten sonra tanıştık FATİHmiş ismi hepberaber sohbet muhabbet derken üniye hazırlandığını bu konuda yardımcı olacağımızı söyledik ve evlere dağıldık , uyuyamadım o gece aklımdan çıkmadı sabaha kadar ev arkadaşıma aşık oldum ben dedim öyleydide aşktı bu sabaha kadar düşündüm onu ama bir daha nerde görecektim ki :( derken hocam birgün fatihe kitap verecektin dedi numaramı bıraktım beni arasın dedim... birgün aradı buluşacaktık heyecandan 4 nala sardım ama nasıl heyecan ...telefonlaştık geldi ,hemen gitti :( uzun bir süre görmedim ama hep aklımdaydı derken birgün karşılaştık çarşıda ayaküstü muhabbetten sonra görüşmeye karar verdik buluştuk ama yalnızca kısa bir süre ben onu seviyordum ama onun hislerini bilemedim hiçbir zaman derken üniversiteyi kazandı gitti :( arada yine telefonda görüştük ara ara memleketine geldiğinde görüştük sonra bir gün beni facebooktan hotmailden sildi sebep kız arkadaşı vardı artık ve ben onun için katlandığım o şehirden ayrılmaya karar verdim ben seviyordum ama o sevmiyordu... sene 2009 ....kendi memleketime döndüm ama çıkmadı aklımdan hiç helede geceleri...çok aradım sonra ulaşamadım bir türlü görüşemedim....ta kiii bu sene ağustos ayına kadar soyadından yola çıkarak babasının işyerini arattım netten üniyi okuduğum şehir küçük bir yer olduğu için buldum bir numara cesaret deyip aradım babası çıktı fatihle görüşecektim dedim ve fatihle konuşuyordum numaramı istedi derken aradı beni akşamına... böyle arada göüşüyorduk ta kiii bu geceye kadar normal mesajlaşma esnasında DÜĞÜN HAZIRLIĞINDA OLDUĞUMU ŞAKAYLA KARIŞIK SENİNLE EVLENECEKTİM AMA SEN BENİ TERK ETTİN DİYE BİR sms gönderdim...göndermez olaydım :( :( :( meğer oda seviyormuş beni ve sırf benden ışık görmediğinden acı çektiğinden uzaklaşma kararı aldığını söyledi. ben kiii ilk aşık olduğum hatta tek aşık olduğum adamında sevdiği kız çaresiz kalakaldım ... anlatamıyorum hislerimi dökemiyorum...evleniyorum 1 ay sonra hemde başkasına aşık olduğum halde...BENİM YERİMDE OLSANIZ NAPARDINIZ...:( bu acıyı nasıl gömeceğim....

anlatmalı yada yazmalıyım dedim bu gece unutamadım... :(
sene 2006 ramazan iftar yemeğine davetliyiz hocamıza üniversiteden arkadaşlarla ,bizden başka bir aile daha davetliymiş tabi sonradan öğrendik tam yemeğe oturduk zil çaldı ve bahsettiğim aile fertleri teker teker girmeye başladı odaya ,oturdular masaya tam o esnada bir delikanlı girdi odaya alamadım gözlerimi... :( yemekten sonra tanıştık FATİHmiş ismi hepberaber sohbet muhabbet derken üniye hazırlandığını bu konuda yardımcı olacağımızı söyledik ve evlere dağıldık , uyuyamadım o gece aklımdan çıkmadı sabaha kadar ev arkadaşıma aşık oldum ben dedim öyleydide aşktı bu sabaha kadar düşündüm onu ama bir daha nerde görecektim ki :( derken hocam birgün fatihe kitap verecektin dedi numaramı bıraktım beni arasın dedim... birgün aradı buluşacaktık heyecandan 4 nala sardım ama nasıl heyecan ...telefonlaştık geldi ,hemen gitti :( uzun bir süre görmedim ama hep aklımdaydı derken birgün karşılaştık çarşıda ayaküstü muhabbetten sonra görüşmeye karar verdik buluştuk ama yalnızca kısa bir süre ben onu seviyordum ama onun hislerini bilemedim hiçbir zaman derken üniversiteyi kazandı gitti :( arada yine telefonda görüştük ara ara memleketine geldiğinde görüştük sonra bir gün beni facebooktan hotmailden sildi sebep kız arkadaşı vardı artık ve ben onun için katlandığım o şehirden ayrılmaya karar verdim ben seviyordum ama o sevmiyordu... sene 2009 ....kendi memleketime döndüm ama çıkmadı aklımdan hiç helede geceleri...çok aradım sonra ulaşamadım bir türlü görüşemedim....ta kiii bu sene ağustos ayına kadar soyadından yola çıkarak babasının işyerini arattım netten üniyi okuduğum şehir küçük bir yer olduğu için buldum bir numara cesaret deyip aradım babası çıktı fatihle görüşecektim dedim ve fatihle konuşuyordum numaramı istedi derken aradı beni akşamına... böyle arada göüşüyorduk ta kiii bu geceye kadar normal mesajlaşma esnasında DÜĞÜN HAZIRLIĞINDA OLDUĞUMU ŞAKAYLA KARIŞIK SENİNLE EVLENECEKTİM AMA SEN BENİ TERK ETTİN DİYE BİR sms gönderdim...göndermez olaydım :( :( :( meğer oda seviyormuş beni ve sırf benden ışık görmediğinden acı çektiğinden uzaklaşma kararı aldığını söyledi. ben kiii ilk aşık olduğum hatta tek aşık olduğum adamında sevdiği kız çaresiz kalakaldım ... anlatamıyorum hislerimi dökemiyorum...evleniyorum 1 ay sonra hemde başkasına aşık olduğum halde...BENİM YERİMDE OLSANIZ NAPARDINIZ...:( bu acıyı nasıl gömeceğim....

Yanlis anlamayin ama ilk aklima gelen su oldu..evlenecegiz kisiye yazik.madem nisanlisiniz neden o cocuga mesaj aatiniz ki.bence o defteri kapatip yolunuza bakin.benimde kalbimde uzerini ortmek istedigim bori var ve bu yuzden kimseyle yeni bir baslangic yapmiyorum.o kisiye de yazik olmasin diye.evlenecegiz kisiyi mi daha cok sevdiniz yoksa o cocugu mu?

evleneceğim kişi görücü usulü oldu ama aşık olamadım ona , mesaj atma sebebimde geçmmiş olsun demek içindi, o esnadada düğün hazırlıkları yaptığımı söyledim sen napıyorsun deyince.. asla art niyetim yok ben bir yola başkoydum allahın izniyle evleneceğim nişanlımla ama dediğim gibi unutamıyorum ve ben unutmak istiyorum...:(

O evlilik nasıl sürecek merak ettim. Yani nasıl yapacaksınız ki başkasını severken:44: işiniz zor doğrusu. Mantıklı olan evlenmemeniz ama. Düğüne bi ay kala ayrılacak kadar cesur musunuz?

ayrılmak gibi bir düşüncem yok kurulan hayaller var kiii herkes sevdiğiyle evlenmiyor bunu biliyorum ama dediğim gibi bir yolu olmalı unutmanın...ben sadece içimi dökmek istedim ve bu yükten kurtulmak istedim o kadar. bu yükle evlenmek istemedim. bunuda sizinle paylaşmak istedim hiç unutmak zorunda kalmadınız mı siz

olabilir mi sizce ev tutulmuş salon tutulmuş hayaller kurulmuş nasıl heyecanlı nişanlım bir görseniz.. evleneceğim ama paylaşmak bu dertle yaşamak istemedim kimseye anlatamadığım hislerimi sizle paylaşmak istedim azda olsa rahatlarım diye.

canım anlıyorumda ne biliyim başkasını severken çok zor olur bu çok üzücü. Peki nişanlını ne kadar seviyorsun seviyor musun?

Madem unutmak istiyorsun,taaa netlerden kaç yıl sonra babasının iş yerine kadar araştırıp niye buluyorsun ki.:ssz:
çok enteresan hareketler bunlar..keşke içinizde kalsaydı..aynı durum size yapılsaydı ne hissederdiniz acaba..
evleneceğiniz adama acıdım..

Madem unutmak istiyorsun,taaa netlerden kaç yıl sonra babasının iş yerine kadar araştırıp niye buluyorsun ki.:ssz:
çok enteresan hareketler bunlar..keşke içinizde kalsaydı..aynı durum size yapılsaydı ne hissederdiniz acaba..
evleneceğiniz adama acıdım..

arkadaşım adam kansermiş duydum ve bulmak istedim...sormadan yargılamasak keşke...

Valla arkadaşım sen açtığın konunu ve yazdıklarını istersen tekrar oku..ben seni niye yargılayayım,sen yaptıgını doğru buluyorsan.ssz:

Kanser hastalığı da varsa size ne?kaç yıl geçmiş aradan,hem nasıl öğreniyorsunuz ki?herneyse beni ilgilendirmez:ssz:
1 ay sonra evleneceğiniz eşiniz msjları yakalamasın ama dikkat edin:! İyi geceler

nişanlımı bana huzur veriyor sakin dingin anlayışlı ,seviyorum ama farklı bir sevgi bu anlatamıyorum yaşayan anlar ancak zannedersem

onun heycanlandığı kadar sende heycanlanıyormusun? Bak biliyorum su dakikadan sonra çok zor geri dönmek ama ileride pişman olmaktansa... Ki kendine kötülük yapmış olursun. İyi düşün yAni :(

Valla arkadaşım sen açtığın konunu ve yazdıklarını istersen tekrar oku..ben seni niye yargılayayım,sen yaptıgını doğru buluyorsan.ssz:

Kanser hastalığı da varsa size ne?kaç yıl geçmiş aradan,hem nasıl öğreniyorsunuz ki?herneyse beni ilgilendirmez:ssz:
1 ay sonra evleneceğiniz eşiniz msjları yakalamasın ama dikkat edin:! İyi geceler

iyi geceler allah rahatlık versin....

çok zor bi durum ama fatih e olan duyguların geçici gibi görünüyor heves gibi...
içinde kaldığı için böyle düşnüyormuşsun gibi geliyor.

hem insan hayatta her şeyi yaşayacak diye bi kaide yokki...

huzuru bulduğun yerde yapış.. aşk geçici:ssz:

kansermiş demek öylemi, çook üzüldüm ya bulmak konuşmak istemeni çokda yadırgamadım ben evet pek doğru bi hareket değil ama ne biliyim ya Allah korusun ölse çok pişman olabilirdin son kez konuşmadım diye.
Eğer nişanlına şu anda fatihe hissettiğin duyguları hissetmiyorsan herşeyi bırak inan hem kendine hem ona iyilik etmiş olursun.

onun heycanlandığı kadar sende heycanlanıyormusun? Bak biliyorum su dakikadan sonra çok zor geri dönmek ama ileride pişman olmaktansa... Ki kendine kötülük yapmış olursun. İyi düşün yAni :(
bende heyecan çok fazla yok neden yalan söyleyeyim... beni anlayan birtek sensin ne mutlu bana ama yapamam kübra o denli cesaretim yok yeminlede kötü niyetle konşm. elbette bana yapılsa hoşuma gitmezdi içimdede tutamazdım ben ki saat 11 olunca yatan uyuyamadım dökmek istedimm koca bir şehirde tek başıma yaşıyorum konuşacak dertleşecek kimsem yok buraya dökeyim dedim...

Siz nişanlınızın yerinde olmak ister miydiniz? Bence çok yersiz bi msj atmışsınız.. Bu cesaret varsa demekki o adamı hala çok seviyorsunuz. Ve şimdiye kadar unutamadıysanız evlenince daha zor olur.. Çünkü o artık eşiniz olucak ve aynı yatağa gireceksiniz! Hem nişan atmak boşanmaktan daha kolay..

çok zor bi durum ama fatih e olan duyguların geçici gibi görünüyor heves gibi...
içinde kaldığı için böyle düşnüyormuşsun gibi geliyor.

hem insan hayatta her şeyi yaşayacak diye bi kaide yokki...

huzuru bulduğun yerde yapış.. aşk geçici:ssz:

bende öyle yaptım hem nişanlım benim hayatıma giren ilk erkek ve ben onunla evlenmek istiyorum.

Back
X