Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketUnutamadığınız keşke yniden oynasa dediğiniz dizi varmı?
asmalı konak bnde resmen tıryakısydım valla super bı dızıydı bazen tv deeskı bolumlerı denk geldıkce ızlıyorm ama artık vermıyolar kşke yenıden olsada ızlesek..
süper babayı severdim ikinci baharı da ama
en çok keşke devam etseydi dediğim biz size aşık olduk diye meltem cumbul ve beyazın oynadığı bir dizi vardı o
çemberimde gül oya ve senden başka.. senağlama
çemberimde gül oya çok güzel bir biçimde bitti şimdi öyle dizi bulmak zor yanii herşey ayarlıydı çok tuttu uzatalım fln yapmadılar muhteşemdi
senden başka ise tam tersi herşey birbirine girerken bittibenneyaptımki ..
yani hiç bitmese dediğim senden başka.. olsana izlesek dediğimde çemberimde gül oyayerimseniben
melekler adasıı,çemberimde gül oya, melekler adasını bitene kadar izledim bittikten sonrada gündüzleri tekrarını vermeye basladı bide onları izledim ama yine istiorum keşke devamı olsaaaaa :jeyyar:
aman kızlar keske oynasa dıycegınıze nette tum dızılerı ızleyebılıyosunuz artık hem de ıstedıgınız her bolumu reklam ara fılan vermeden =) ben sahsen ozledıgım tum dızıler ıcın bunu yapıyorum gunum cok keyıflı gecıyor
çemberimde gül oya..
muhteşem bir dönem dizisiydi 1980 darbesini anlatıyordu
bir dizinin kurgusu ancak bu kadar mükkemel olabilir izlemedim sanki yaşadım
dandik türk dizilerinin içinde çemberimde gül oya gibisinin yapılması büyük başarı bana göre
keşke yine verseler yine izlerim.