- 3 Temmuz 2019
- 553
- 293
- 23
- 27
- Konu Sahibi patatessss
-
değer konusunda bilgim yok..ancak aç kalmak,ekmeği ve türevlerini kesmek insüline çok iyi geliyor..ben acıkınca hemen elim ayağım titrerdi artık hiç olmuyor..ekmeği kestim birde mesela akşam 16 17 den sonra hiçbirşey yemiyorum şekersiz içecek dışında..sabaha kadar aç kalıyor olmak çok iyi geliyor ve vücut alışmış oluyorKızlar yeni tahlilimde insülin direncim 4,5 çıktı ?
Sizce çok mu yüksek ve sizlerde varsa eğer nasıl düşürdünüz ? Doğal yollardan mümkünmüdür ? Yada gebeliğe engelmidir ? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim ...
Bir türlü beceremiyorum elim ayağım titriyor midem bulanıyor hemen ya tamamen aç kalıcam yada ufacık bişi yesem tekrar acıkıyorum hemen yadeğer konusunda bilgim yok..ancak aç kalmak,ekmeği ve türevlerini kesmek insüline çok iyi geliyor..ben acıkınca hemen elim ayağım titrerdi artık hiç olmuyor..ekmeği kestim birde mesela akşam 16 17 den sonra hiçbirşey yemiyorum şekersiz içecek dışında..sabaha kadar aç kalıyor olmak çok iyi geliyor ve vücut alışmış oluyor
Matofin verdi ama öyle bir mide bulantısı yapıyor ki içmek mümkün değil ...Doktor bi ilac veriyo onunla ilgili
Doktora söyleyeceğim bu ilaçları çok teşekkürlerGliforda veriyolar sanirim
Birde inofolic kullanin
Benim 5.7 olduğu zamanı da bilirim evet canım genelde engel diyorlar istisnalar var tabiki ama ben yüksekken hamile kalamadm insülin direnci pco ile de bağlantılı kadın doğuma gözüktün mu insülin direncinde hamur işi tatlı kesinlikle yasak yürüyüş yap bol bol acayip fayda ediyor ben ilaç da kullandım ama yürüyüş ve spor sayesinde yendim şu an çok şükür hamileyim Rabbim sana da sağlıkla nasip etsin insAllahKızlar yeni tahlilimde insülin direncim 4,5 çıktı ?
Sizce çok mu yüksek ve sizlerde varsa eğer nasıl düşürdünüz ? Doğal yollardan mümkünmüdür ? Yada gebeliğe engelmidir ? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim ...
Engel değil ama şöyle söyleyim adet gecikmesi yaşatıyor. Hamilelik sırasında ilaç kullanımı şart ve ileri için şeker hastalığına davetiye çıkarmış oluyoruz.. En güzeli basın agrimadan zayiflayip insülini yenip hamile kalmak tadını çıkarmak. Tıpkı benim şuan yaptığım uğraş gibiKızlar yeni tahlilimde insülin direncim 4,5 çıktı ?
Cok iyi yapmışsınız. Ne kadar surede ne kadar verdiniz? bende şuan kilo veriyorum doktorum asla insülin yenmeden hamile kalma dedi yasakladı. Şuan veriyorum ve 2.83 benimBenim 5.7 olduğu zamanı da bilirim evet canım genelde engel diyorlar istisnalar var tabiki ama ben yüksekken hamile kalamadm insülin direnci pco ile de bağlantılı kadın doğuma gözüktün mu insülin direncinde hamur işi tatlı kesinlikle yasak yürüyüş yap bol bol acayip fayda ediyor ben ilaç da kullandım ama yürüyüş ve spor sayesinde yendim şu an çok şükür hamileyim Rabbim sana da sağlıkla nasip etsin insAllah❤
Bende glifor kullanıyorum yan etkileri çok ama vücut alışınca geçiyor çok şükürDoktora söyleyeceğim bu ilaçları çok teşekkürler
Kaç kilosun yasin kaç ilk çocuk mu olucak boyun kaçBir türlü beceremiyorum elim ayağım titriyor midem bulanıyor hemen ya tamamen aç kalıcam yada ufacık bişi yesem tekrar acıkıyorum hemen ya
5 buçuk 6 ayda 15-16 kg verdim cnm 95 le başlamıştım 79 gördüm sonra bırakmıştım bi süre ara veriyim diye ilaç tedavisi gördüm bi kac kilo aldım ondan sonrada hamile kaldım zaten ama direncim baya düşmüştü benimde en son kaçtı tam hatırlamıyorum ama 1 küsurdu Allah kolaylık versin verirsin ve sağlıkla hamile kalırsın insAllah cnmCok iyi yapmışsınız. Ne kadar surede ne kadar verdiniz? bende şuan kilo veriyorum doktorum asla insülin yenmeden hamile kalma dedi yasakladı. Şuan veriyorum ve 2.83 benim
Cok. Sevindim adınıza güzel. Kilo vermişsiniz bebis ten sonra gene düşersiniz bu azimle teşekkürler5 buçuk 6 ayda 15-16 kg verdim cnm 95 le başlamıştım 79 gördüm sonra bırakmıştım bi süre ara veriyim diye ilaç tedavisi gördüm bi kac kilo aldım ondan sonrada hamile kaldım zaten ama direncim baya düşmüştü benimde en son kaçtı tam hatırlamıyorum ama 1 küsurdu Allah kolaylık versin verirsin ve sağlıkla hamile kalırsın insAllah cnm
Çok teşekkür ederimCok. Sevindim adınıza güzel. Kilo vermişsiniz bebis ten sonra gene düşersiniz bu azimle teşekkürler
Doktora çok kez göründüm ama pco yok çok şükürBenim 5.7 olduğu zamanı da bilirim evet canım genelde engel diyorlar istisnalar var tabiki ama ben yüksekken hamile kalamadm insülin direnci pco ile de bağlantılı kadın doğuma gözüktün mu insülin direncinde hamur işi tatlı kesinlikle yasak yürüyüş yap bol bol acayip fayda ediyor ben ilaç da kullandım ama yürüyüş ve spor sayesinde yendim şu an çok şükür hamileyim Rabbim sana da sağlıkla nasip etsin insAllah❤
Kesinlikle adet gecikmem filan mevcut değil ama böyle çıktı kilo konusunda kesinlikle halısınızEngel değil ama şöyle söyleyim adet gecikmesi yaşatıyor. Hamilelik sırasında ilaç kullanımı şart ve ileri için şeker hastalığına davetiye çıkarmış oluyoruz.. En güzeli basın agrimadan zayiflayip insülini yenip hamile kalmak tadını çıkarmak. Tıpkı benim şuan yaptığım uğraş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?