• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ÜNSİLÜN DİRENCİ HAMİLE KALMAYA ENGELMİDİR ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok iyi yapmışsınız. Ne kadar surede ne kadar verdiniz? bende şuan kilo veriyorum doktorum asla insülin yenmeden hamile kalma dedi yasakladı. Şuan veriyorum ve 2.83 benim
2.83 yüksek değilki benim 12 doktor ilaç verdi banada ama kullanamadım çok mide bulantısı yapıyor diyet yapıyorum zayıfladıkça düşer inşallah

2.83 yüksek değilki benim 12 doktor ilaç verdi banada ama kullanamadım çok mide bulantısı yapıyor diyet yapıyorum zayıfladıkça düşer inşallah
Evet çok yüksek değil haklisinn. Doktor bana aynen şöyle dedi. Eğer hergun yarım saat yürümeye söz verirsin ilaç vericem sana dedi. 3 ay sonra seni 14 kilo vermiş olarak gorucem dedi.
Bende söz verdim. İlacın etkisini biliyorum. Verdiriyor. Bende senin gibi daha ince verdiklerinde düzenli içmedim dediğin gibi yan etkili beter. Bende daha önce sadece kasılmalar rahatsız etti ısal falan çok. Dokundu. Ama bu sefer mide bulantısı yaptı çok ilginç aynı marka halbuki. 1 yada 1.5 ay inan o mide bulantısı i çektim sonra vücut alışıyor. Şuan hiç bir yan etki kalmadı. Çok. Güzel gidiyor. Ben diyet yapamıyorum. Şuan 10 cu takimdayim. Yeteri kadar yiyiyorum. Bide şu içmezdim artık onu içiyorum okdar. Kısa sürede 7 kg verdim çok. Şükür. Kaldı 7 kilo daha

Evet çok yüksek değil haklisinn. Doktor bana aynen şöyle dedi. Eğer hergun yarım saat yürümeye söz verirsin ilaç vericem sana dedi. 3 ay sonra seni 14 kilo vermiş olarak gorucem dedi.
Bende söz verdim. İlacın etkisini biliyorum. Verdiriyor. Bende senin gibi daha ince verdiklerinde düzenli içmedim dediğin gibi yan etkili beter. Bende daha önce sadece kasılmalar rahatsız etti ısal falan çok. Dokundu. Ama bu sefer mide bulantısı yaptı çok ilginç aynı marka halbuki. 1 yada 1.5 ay inan o mide bulantısı i çektim sonra vücut alışıyor. Şuan hiç bir yan etki kalmadı. Çok. Güzel gidiyor. Ben diyet yapamıyorum. Şuan 10 cu takimdayim. Yeteri kadar yiyiyorum. Bide şu içmezdim artık onu içiyorum okdar. Kısa sürede 7 kg verdim çok. Şükür. Kaldı 7 kilo daha
Çok iyi vermişsiniz ben ilaçları bırakınca veremedim 😔😔15 kilo vermem lazım 4 kere düşük yaşadım 1 yılda belkide etkisi var

Kızlar yeni tahlilimde insülin direncim 4,5 çıktı ?
Sizce çok mu yüksek ve sizlerde varsa eğer nasıl düşürdünüz ? Doğal yollardan mümkünmüdür ? Yada gebeliğe engelmidir ? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim ...
Bende de insülin direnci var şeker hapları var glifor glufoken bu ilaçları kullandım kilona yediklerine dikkat et engel değil bence

Çok iyi vermişsiniz ben ilaçları bırakınca veremedim 😔😔15 kilo vermem lazım 4 kere düşük yaşadım 1 yılda belkide etkisi var
İlaçsız veremezsin zaten canm. Yüzde yüz diyet ve spor yapman lazım ki o iradede bizde yok malesef ki. İlacı iç madem bebis istiyorsun mide bulantısina katlanmalisin. Zaten bir süre oluyor sonra geçiyor. Bana doktor demişti özellikle karbonhidratlar yan etki yapar demişti. Ben yaklaşık 3 kilomu mide bulantısından birsey yiyememek ten verdim zaten.
4 kere düşük le insülin in bu alakası varmı bilmiyorum
Ben de çocuk için gittim doktora. Çünkü regl 3 gün 5 gün sarmaya başladı. Hem dedim kontrole gitmiş olurum hem bebis istediğimi solerim. Doktor bana çok kızdı insülin le mi hamile. Kalmayı düşünüyorsun dedi. Neden 100 kg ile doğum yapasın dedi. Neden bu eziyeti kendine yapicak sin dedi. Sana yasak. Çocuk yapmak dedi. Hamilelikte hep. İlaç belki iğne kullanmak. Zorunda kalicaksin dedi. Zayflam Adan gelme bana dedi . Dahiliye de Bi fırça attı bana bu genç yaşta ne bu kilo dedi.
Reglim insülin yüzünden geçiyormuş. Oyuzden çok düşündüm dedimki ya HERSEYE yetişen üstünde ağırlık olmadan hareket eden Bi anne olmak. Varken. Neden obozite bir anne olayım ki.
İlk çocuğum da. O hatayı yaptım ve kilolu hamile kaldım ozaman söz verdim kendime bidaha ki çocukta asla kilolu hamile kalmicam diye. Oyuzden ilk önce kendini düşün değerin çok yüksek ve Zayflam alısin. Kan pıhtılaşma varmı acaba baktirdinmi. Bence kilo HERSEYE sebep olma potansiyeline sahip.

Matofin bende çok bulanti yapti yemek yiyemez hale geldim yedigimde kusacak gibi oluyorum 3 4 lokma yedikten sonra seker ilaci cok yan etki yapiyor 😐

Matofin bende çok bulanti yapti yemek yiyemez hale geldim yedigimde kusacak gibi oluyorum 3 4 lokma yedikten sonra seker ilaci cok yan etki yapiyor 😐
Kilo vermenize bu şekilde yardımcı oluyor. Zamanla vücut alışıyor ve yan etkiler bitiyor. Bu sefer yemek alışkanlığınızi değiştirmiş olduğu için eskisi kadar yemiyorsunuz. Ben şuan 9 kilo verdim çok. Şükür

Bende metformin kullandim ve sadece 2 ay kullandim ardondan yumurtalar catladin doye letrozol kullandim femaraya benzer bi ilsc simdi ise positivi gördüm

Kilo vermenize bu şekilde yardımcı oluyor. Zamanla vücut alışıyor ve yan etkiler bitiyor. Bu sefer yemek alışkanlığınızi değiştirmiş olduğu için eskisi kadar yemiyorsunuz. Ben şuan 9 kilo verdim çok. Şükür
Ben diyetle 7 kilo verdim suan ideal kilomdayim hormonlarimin hepsi duzeldi bu sayede insulin direncim de yok ama doktor direnc olmasada yumurta gelisimine yardimci diye verdi

Benim de insülin direncim var, yaklaşık 1 buçuk yıldır glifor kullanıyorum ve şuan hamileyim, doktorum Glifor'a devam edeceğiz dedi.

İnsülin direnci varsa gebe kalamazsın. Glifor kullan günde 2 kez. Ve kendini aç kalmaya alıstır.. Akşam en geç 5 de yemek ye... Unlu tuzlu şekerli yiyeceklere elveda demen lazım.

Back