- 1 Haziran 2018
- 27.714
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi patatessss
-
Ne güzel insAllah kısa zmnda da bebek haberi alirsnzDoktora çok kez göründüm ama pco yok çok şükür
2.83 yüksek değilki benim 12 doktor ilaç verdi banada ama kullanamadım çok mide bulantısı yapıyor diyet yapıyorum zayıfladıkça düşer inşallahCok iyi yapmışsınız. Ne kadar surede ne kadar verdiniz? bende şuan kilo veriyorum doktorum asla insülin yenmeden hamile kalma dedi yasakladı. Şuan veriyorum ve 2.83 benim
Evet çok yüksek değil haklisinn. Doktor bana aynen şöyle dedi. Eğer hergun yarım saat yürümeye söz verirsin ilaç vericem sana dedi. 3 ay sonra seni 14 kilo vermiş olarak gorucem dedi.2.83 yüksek değilki benim 12 doktor ilaç verdi banada ama kullanamadım çok mide bulantısı yapıyor diyet yapıyorum zayıfladıkça düşer inşallah
Çok iyi vermişsiniz ben ilaçları bırakınca veremedimEvet çok yüksek değil haklisinn. Doktor bana aynen şöyle dedi. Eğer hergun yarım saat yürümeye söz verirsin ilaç vericem sana dedi. 3 ay sonra seni 14 kilo vermiş olarak gorucem dedi.
Bende söz verdim. İlacın etkisini biliyorum. Verdiriyor. Bende senin gibi daha ince verdiklerinde düzenli içmedim dediğin gibi yan etkili beter. Bende daha önce sadece kasılmalar rahatsız etti ısal falan çok. Dokundu. Ama bu sefer mide bulantısı yaptı çok ilginç aynı marka halbuki. 1 yada 1.5 ay inan o mide bulantısı i çektim sonra vücut alışıyor. Şuan hiç bir yan etki kalmadı. Çok. Güzel gidiyor. Ben diyet yapamıyorum. Şuan 10 cu takimdayim. Yeteri kadar yiyiyorum. Bide şu içmezdim artık onu içiyorum okdar. Kısa sürede 7 kg verdim çok. Şükür. Kaldı 7 kilo daha
Bende de insülin direnci var şeker hapları var glifor glufoken bu ilaçları kullandım kilona yediklerine dikkat et engel değil benceKızlar yeni tahlilimde insülin direncim 4,5 çıktı ?
Sizce çok mu yüksek ve sizlerde varsa eğer nasıl düşürdünüz ? Doğal yollardan mümkünmüdür ? Yada gebeliğe engelmidir ? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim ...
İlaçsız veremezsin zaten canm. Yüzde yüz diyet ve spor yapman lazım ki o iradede bizde yok malesef ki. İlacı iç madem bebis istiyorsun mide bulantısina katlanmalisin. Zaten bir süre oluyor sonra geçiyor. Bana doktor demişti özellikle karbonhidratlar yan etki yapar demişti. Ben yaklaşık 3 kilomu mide bulantısından birsey yiyememek ten verdim zaten.Çok iyi vermişsiniz ben ilaçları bırakınca veremedim15 kilo vermem lazım 4 kere düşük yaşadım 1 yılda belkide etkisi var
Kilo vermenize bu şekilde yardımcı oluyor. Zamanla vücut alışıyor ve yan etkiler bitiyor. Bu sefer yemek alışkanlığınızi değiştirmiş olduğu için eskisi kadar yemiyorsunuz. Ben şuan 9 kilo verdim çok. ŞükürMatofin bende çok bulanti yapti yemek yiyemez hale geldim yedigimde kusacak gibi oluyorum 3 4 lokma yedikten sonra seker ilaci cok yan etki yapiyor
Ben diyetle 7 kilo verdim suan ideal kilomdayim hormonlarimin hepsi duzeldi bu sayede insulin direncim de yok ama doktor direnc olmasada yumurta gelisimine yardimci diye verdiKilo vermenize bu şekilde yardımcı oluyor. Zamanla vücut alışıyor ve yan etkiler bitiyor. Bu sefer yemek alışkanlığınızi değiştirmiş olduğu için eskisi kadar yemiyorsunuz. Ben şuan 9 kilo verdim çok. Şükür
Pko musunBende metformin kullandim ve sadece 2 ay kullandim ardondan yumurtalar catladin doye letrozol kullandim femaraya benzer bi ilsc simdi ise positivi gördüm
Hayirli olsun saglikla kucagina al inşallahhhBende metformin kullandim ve sadece 2 ay kullandim ardondan yumurtalar catladin doye letrozol kullandim femaraya benzer bi ilsc simdi ise positivi gördüm
EvetPko musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?