Ünlülerin Skandal Tarzları!

bide çakma madonna diyenleere kızıyokaydirigubbakcemile3

bai ling, bu da giyinmeyi unutmuş, basılmışta alelacele toplanmış gibisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ünlülerin skandal halleri

sütyenini yanlış yere takmış bu yasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Elektrik bugi mi neydi tarzı?..
Şapşal şapşal yürüme pozları var şarkılarında..
Çok marjinal sanıyor kendini..giyim tarzı zaten Deli saraylı gibi.laelaelaelaelae.
Yıldız Tilbe bile stil sahibi yanında..Hiç olmazsa baştan beri manyak giyiniyordu..
yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:

bai ling, bu da giyinmeyi unutmuş, basılmışta alelacele toplanmış gibisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sütyeni uzanıp yatağın altından alamamış,bulabildiğini giymiş sanki..

mary kate ve britneyy (mary nin şeffaf terliklere vegömleğin altından sarkan iplere dikkat:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Narçiçeği peruk..imaja dikiz..
Maryy de, komşu teyzenin kapısındaki terlikleri giymiş,çıkmışnaniknanik

Şu Hande Yener'deki para bende olacak böyle mi giyinirim yahu?
Bazılarında para var ama zevk sıfır.
Hiç beğenmiyorum bu kadını.

bu hatun da kuğuyu bildiğin sarmış kafaya:)) ne hoşş
danielle lloyd. (bu fotoyu da koymakta tereddüd ettim aslında sizin sağlığınızı düşünerek, ama konunun ilk fotosundan hallice yani akannehir )

Son düzenleme:
Bu Björk manyaaasempatiksalakcinni değilmi?İlkokulda,23 nisanlarda falan böyle fenerlerle süslerdik sınıfı..tıpkım da öyle olmuş,

valla benimde aklıma o fenerler geldikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hepsi berbat ama bu eva çok şık giyinirdi ilk defa kötü bir elbiseyle gördüm

paloma faith, bu ayakkabıyı çok seviyo anlaşılanaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…