Ünlülerin Skandal Tarzları!

kaydirigubbakcemile5 :roflol: hepside iğrenç..ünlü olmak onlara göre doğal
olmaksa..hiç ünlü olmasınlar ya da doğallık onlara göre buysa doğal hiç olmasınlarfisfisfis
kafamçokkarıştı

bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ablaya kasa kasa sesu göndermeli buradan.
Ancak pir-u pak olur...:roflol::roflol:

[
kirmizi-hali-skandallari-kirmizi-hali-skandal-kiyafet-1149006.jpg

ayrıcana da,ayakkaplar 43 numero,Taksimde bazı mağazlarda görüyordum bu numeroları..anladınız siz onu..aplalar için...kaydirigubbakcemile3

Ünlü değilim bir şey değilim ama her yerimde cillop gibi yani bu ünlüleri görünce midem kalktı be !

ünlülerin skandal halleri

Jessie Cave

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne güzel dilek ağacı gibi rengarek..bak biz olsak cesaret edemeyiz..neyi neyle ,kombinliyim diye kafa patlatırız
Elin ecnebisi nepçim salakcinnigiyiniyo..

etek bileklerine kadar olsa başında yazma olsa falım reklamında oynayabilir bence

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben bu zenci kadını çok sewiyorum filmleri çok güzel.. gerçekten iğrenç ama belki film için falan uzatmıştır ya yoksa açıp niye göstersin gerçi onlar çok rahat bu konuda bilemicem belkide fotomontajdır:))

bunlarda kadın mı şimdi...
ister ünlü olsun ister ünsüz insan önce temiz olsun ...
resmen iğrendim ,midemi bulandırdı bu kadınlar benim ...
Türk kadınlarına kurban olsun dünya milleti...
bir de bunları bişi sanırız bizler..
bunlar kesin taratlanmıyordur da ha!...
hiç şaşırmam.. durum onu gösteriyor...
tv lerde fink atacaklarına ,önce popolarındaki poklarını yıkasınlar reziller...

ayyyhh neydi o kıllar yaaa hepsinde iğrençç
midem kalktııı akannehir
yaa bizim bayanlarımız mükemmel bunların yanında
öle bi ton makyaj yapacaklarına suratlarına
önceee bi taraflarını temislesinler akannehir
hele o selülitleri olana ne demelii akannehir

ayyyhh neydi o kıllar yaaa hepsinde iğrençç
midem kalktııı akannehir
yaa bizim bayanlarımız mükemmel bunların yanında
öle bi ton makyaj yapacaklarına suratlarına
önceee bi taraflarını temislesinler akannehir
hele o selülitleri olana ne demelii akannehir

selülitten ziyade iç çamaşı feciiiii:roflol::roflol:

bunlarda kadın mı şimdi...
ister ünlü olsun ister ünsüz insan önce temiz olsun ...
resmen iğrendim ,midemi bulandırdı bu kadınlar benim ...
Türk kadınlarına kurban olsun dünya milleti...
bir de bunları bişi sanırız bizler..
bunlar kesin taratlanmıyordur da ha!...
hiç şaşırmam.. durum onu gösteriyor...
tv lerde fink atacaklarına ,önce popolarındaki poklarını yıkasınlar reziller...

golden globe almış ama gadın:1closedeyes::1closedeyes:

:roflol::roflol:

aaaa aman tanrııımm en sonunda yaşasııınnn! birileri çıktı ve yeter artık hulen dedi, ağdasız dolaşma akımını başlattı di mi??!! her ağda yaptığımda ilk kez tüylerini alan kadına küfürlerimi borç biliyorum. belki şimdi bize garip gelebilir, yadırgayabilriz pislikler diyebilirz ama torunumun torununa faydası olur belki bu akımın. yavruceğizler de bu dertten sıkıntıdan kurtulur bu bağyanlara teşkür ederler.
tabii şimdilik sir ağda rulezz :jeyyar:

Ne güzel dilek ağacı gibi rengarek..bak biz olsak cesaret edemeyiz..neyi neyle ,kombinliyim diye kafa patlatırız
Elin ecnebisi nepçim salakcinnigiyiniyo..
kaydirigubbakcemile3 Cesaret edemeyiz tabii tatlım topa tutarlar adamıkaydirigubbakcemile3
aklinialirimsmileaklinialirimsmile

etek bileklerine kadar olsa başında yazma olsa falım reklamında oynayabilir bence

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol:Falım reklamı ha:roflol:
Allah seni kahretmesin:roflol:

aaaa aman tanrııımm en sonunda yaşasııınnn! birileri çıktı ve yeter artık hulen dedi, ağdasız dolaşma akımını başlattı di mi??!! her ağda yaptığımda ilk kez tüylerini alan kadına küfürlerimi borç biliyorum. belki şimdi bize garip gelebilir, yadırgayabilriz pislikler diyebilirz ama torunumun torununa faydası olur belki bu akımın. yavruceğizler de bu dertten sıkıntıdan kurtulur bu bağyanlara teşkür ederler.
tabii şimdilik sir ağda rulezz :jeyyar:

popüler kültürün dayatmalarına hayır, kıllarımızı seviyoruz, onbin yıl önce ağdamı varmış canım:roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 Cesaret edemeyiz tabii tatlım topa tutarlar adamıkaydirigubbakcemile3

:roflol:Falım reklamı ha:roflol:
Allah seni kahretmesin:roflol:

dişigede bakaa, falıgadaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ünlü değilim bir şey değilim ama her yerimde cillop gibi yani bu ünlüleri görünce midem kalktı be !

çok mütevasizinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben bu zenci kadını çok sewiyorum filmleri çok güzel.. gerçekten iğrenç ama belki film için falan uzatmıştır ya yoksa açıp niye göstersin gerçi onlar çok rahat bu konuda bilemicem belkide fotomontajdır:))

yok canım ya, film için kilo alanı duydumda kıl uzatanı duymadım valla:roflol::roflol:

hem nedir ki, jileti vursa 3 günde bu hale gelirkaydirigubbakcemile3

sütyenini yanlış yere takmış bu yasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne aptal kadın bu hande yener yaa, o sütyeni dışa takarak madonna falan olduğunu mu sanıyo anlamıyorum

X