Ünlülerin Estetikleri-Begendiklerimiz ve Begenmediklerimiz-Resimli

bu konuda yorum beklioyorum aşkında ne kadar estetik var sizce

kaslar kaldirilmis burunda da mudahele var sanirim ama bilmiorm son halini ben fotodan yola cikarak yaziorm. fotosop da yapilmis fotoda baya sanirim

ay aydin son halleri son koyu bir de yilmaz morgul cok sisirdiler yuzlerini :S

Son düzenleme:

bencede gecenlerde bir yerde gördüm gercekten cirkileştirmiş kendini!!!!

deniz akkaya ve petek dinçöz süper olmuş türkan şoray burnunu yapmasaymış türkan şoray olamazmışş

bütün güzel die begendm hatunların muhakkak bir yerinde estetik var :/
doğal duruolr öle doğmşlr öle güzllr die seviordm, çoğundan soğudum:S
estetge bir de makyaj eklenior...
ohooo bizede yapsnlr öle biz 456543453 basarız onlara

çoğu da kendiyle barışık olamayıp daha iyiyken kötü hale gelmişler..

hele ki demet şener..

kendime güvenim gitmişti inanın şunları görünce şuan dünyanın en güzel kadını gibi hissediyorum.
bu ne ya türkan şorayda bile estetik varmış yuh
e kızlar hakkaten benim sokakta gördüğüm binlerce estetiksiz izmir kızı bile makyajsız fln daha hoş bunlardan. bi de estetik makyaj eklense düşünemiyorum resmen bi potansiyeli harcıyoruz :)

petek dınçözü kım yaptısa ıyı yapmıs guzel bı sıvamıs,Adriananın da dudakalrı guzel olmus

resmen evrim geçirmişler.. tebrik ediyorum doktorları, ama sağlam olup da yok burnumun kenarı yok dudağımın sağ alt köşesi diyenlerin yerine gerçekten de operasyon geçirmek zorunda kalan, yanık olsun, kırılmalar ya da kazalar olsun (Allah korusun, Allah yardım etsin, kimsenin başına vermesin) kişilere büyük yardımları oluyor, maharetli ellerine sağlık

şu kadının burnu ne kadar da kendine has, yüzüne uygun, nasıl da orjinal ve güzelmiş, yazık ki ne yazık, dünyadaki belki de 50 milyon aynı fabrikadan çıkan barbie bebeklere dönmüş, halbuki çok özel bi yüzle dünyaya gelmiş..

bi sürü akılsız işte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…