- 5 Mart 2010
- 5.275
- 3
Allah onları bildiği gibi yapsın kaydirigubbakcemile3 Sonunda gidip silikon da taktırıcam bu gidişle kaydirigubbakcemile3
Aysun'unki bi acayip ya...
aman aman sakın playboy kızları gibi..bu cok abartı bir silikon
ben de hiç beğenmiyorum bu kadını...burnu estetikli, dudakları ve gögüsleri silikon buna adım gibi eminim istediği kadar red etsin...ama onca ameliyata rağmen sıradan bir tip olmanın ötesine geçememiş bence! Bazı erkeklerin standartları çok düşük oluyor ne yazık ki canım lmaz: alsanaalsanasmile
burnunda oldugu benım koydugum fotolarda bile belli,dudakları da dogal durmuyor.Dogal olanları boyle olmuyor en azından...
Çok haklısın canım... Azıcık eline yüzüne bakılıyorsa, hele hele memelerine bakılıyorsa tamamdır alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3
Bu arada bu kadın avukat olduğunu da söylüyor, ben buna da inanmıyorum :)))
okumus olabılır,sonucta Turkıyede avukatlıgın degil kıçı başı acmanın prim yaptıgını kavrayacak kadar zeki kızımız :)))
Niye o kadar insanın içinde yalan söylesin ki? Ben inanıyorum. a.s
yok yok baska vakaları vardı bunların,Turkıye guzelı kuzeni cıktı ama daha onceden yalanlamış tanımıyorum demişti.O Turkıye guzeli kızda 4 lisan biliyorum deyipte hiçbirinde tek kelime edemeyince öğrenıyorum ama demişti kaydirigubbakcemile3