Ünlülerin Estetikleri-Begendiklerimiz ve Begenmediklerimiz-Resimli

celebrities_plastic_surgery.jpg

şu hale bak...
kafaları güzelken yaptırmışlar sanırım...
çok garip ya...

Oyoyoo bnde korktum kizlarrr:KK1:Allahim korusun ...ama resim cok yakindan odugu icin belkim bole kotudur

ben bunu 500 metre öteden görsemm topuklayarakk kaçarım vallaaa:KK60:kakül kısımlarında da bi gariplik var saçı yanık mı ne

$2add100lz1.jpg $2add102ql1.jpg $2add103sg8.jpg $2add106si3.jpg $3e5b4102.jpg $11agz0w.jpg $35ce92s.jpg $121gxs.jpg $17978_298343599547_173006674547_3268177_170162_n.jpg $17978_298347604547_173006674547_3268191_2982007_n.jpg $18663_285776841732_272645141732_3445734_6672810_n.jpg $56487242tp5.jpg

o kadar güzel ki ve burnuyla çenesi estetikmiş !!! hiç de değil

küçüklüğünden son zamanlarına kadar bütün yüz ifadesi burnu çenesi aynı

her güzeli de estetikli diye yaftalıyolar hemen

Son düzenleme:
Mickey Rourke. Ben estetikli halini özellikle de The Wrestler'daki Mickey Rourke'u çok beğenmiştim.
Çok seksi olduğunu düşünüyorum.:asigim:

Mickey_Rourke(4).jpg
mickey-rourke-face-lift.jpg

MickeyRourke1.jpg

Mickey_Rourke_6.jpg
mickey_rourke_plastic_surgery.jpg

Güzelim adam kendini ne hale getirmis, çok uzucu sanki ölmüs de baska biri gecmis yerine pehh :KK20:

bence hep karşılaştığımız bu tek tip estetik burun ve estetik dudak insan doğasına, insan fizyolojisine aykırı, zaten pek eğrelti duruyor.. ben sonradan geldim buraya kondum misali, halbuki doğal halleri ne kadar da güzel...
hele hele az yaşlandılar tüm beden ben yaşlandım derken burun ve dudak yeni doğmuş bir bebeğinki gibi dimdik ayakta, estetik sektörü, canı sıkılıp da ordan burdan görüp de yeni dudak ve burun taktıranlar yüzünden insan ırkı için hiç de hayırlı olmadı

ama tabi kazalar hastalıklar sonucu yapılan estetikler gerçekten de tebrik edilir, ona saygı duyarım... bu sebeplerle yapılan estetikler çok gerekli ve önemli
onun dışında sırf can sıkıntısına ya da başkaları yapıyor diye ya da bu seneki beğenilen moda burun ve dudak böyle derdine Allah'ın verdiği bedenle yapboz misali oynamak ne kadar da değer kadir bilmezlik..

bedenimize en iyi şekilde bakmak ve aldığımız gibi bırakmak önemli olmalı, değil mi... podyumların ışıkları, kameralar bu kadar mı kör eder insanların akıllarını...

bence hep karşılaştığımız bu tek tip estetik burun ve estetik dudak insan doğasına, insan fizyolojisine aykırı, zaten pek eğrelti duruyor.. ben sonradan geldim buraya kondum misali, halbuki doğal halleri ne kadar da güzel...
hele hele az yaşlandılar tüm beden ben yaşlandım derken burun ve dudak yeni doğmuş bir bebeğinki gibi dimdik ayakta, estetik sektörü, canı sıkılıp da ordan burdan görüp de yeni dudak ve burun taktıranlar yüzünden insan ırkı için hiç de hayırlı olmadı

ama tabi kazalar hastalıklar sonucu yapılan estetikler gerçekten de tebrik edilir, ona saygı duyarım... bu sebeplerle yapılan estetikler çok gerekli ve önemli
onun dışında sırf can sıkıntısına ya da başkaları yapıyor diye ya da bu seneki beğenilen moda burun ve dudak böyle derdine Allah'ın verdiği bedenle yapboz misali oynamak ne kadar da değer kadir bilmezlik..

bedenimize en iyi şekilde bakmak ve aldığımız gibi bırakmak önemli olmalı, değil mi... podyumların ışıkları, kameralar bu kadar mı kör eder insanların akıllarını...

çok güzel ifade etmişsin.. bu insanlar nereye gidiyo ben anlam veremiyorum

çok güzel ifade etmişsin.. bu insanlar nereye gidiyo ben anlam veremiyorum

silikon olduğu bin metreden belli..

bari yeni çıkan silikonlardan taktırın normal formunda dursun karpuz gibi duruyo bombeli bombeli çok itici görüntüsü oluyo.göğüs damla şeklindedir normalde ve artık ona uygun dışardan hiç anlaşılmayan silikonlar çıktı

Sutyen izleri mi o gordugum?:)

allahımm yaa şu yaşıma kadar ne insanda ne hayvanda bu kadar kötüsünü görmemiştim. günaha girdiğimi düşünmüyorum çünkü bunu kadın kendi istemiş.chucky gibi olmuşşş ürktüm resmen:KK30:

korkunç bebek filmindeki oyuncak bebeklei andırıyor,,vucüt ve dekolte bölgesi renk ayrımıda cabası,,, bu derce kötü bi fotomontaj da yoktur zaten:KK52:

allahımm yaa şu yaşıma kadar ne insanda ne hayvanda bu kadar kötüsünü görmemiştim. günaha girdiğimi düşünmüyorum çünkü bunu kadın kendi istemiş.chucky gibi olmuşşş ürktüm resmen:KK30:

annneeeecımmmmmm korkuyorummmmmmmmmmmm bu ne yawwwwwwwwwwwww bülent ersoydan sonra korktuğum 2 .kadın bu oldu

X