Ünlülerin Estetikleri-Begendiklerimiz ve Begenmediklerimiz-Resimli

ancak piskolojik sorunları olan birisi kendini bu kadar çirkinleştirmek için tonla para yatırır ..kediye benzemekte neyin nesii hey allahım ..lmaz:

bu kadını sevmıorum ve dedıgı gıbı dudaklarının goguslerının silikon olmadıgını dusunmuyorum

:)))) Kesinlikle silikon... Bir de utanmadan inkar mı ediyormuş :)))
Bu arada Donutım bu kadına da hasta olan erkek kitlesi baya geniş... Ben de bu kadını hiç beğenmiyorum :))

Son düzenleme:
eh tabi oyledır,iki tane kocaman meme gormeleri yetıyor onlara

aysunun daha kotu be canım yani bence

Allah onları bildiği gibi yapsın kaydirigubbakcemile3 Sonunda gidip silikon da taktırıcam bu gidişle kaydirigubbakcemile3

Aysun'unki bi acayip ya...

Son düzenleme:
:)))) Kesinlikle silikon... Bir de utanmadan inkar mı ediyormuş :)))
Bu arada Donutım bu kadına da hasta olan erkek kitlesi baya geniş... Ben de bu kadını hiç beğenmiyorum :))

ben de hiç beğenmiyorum bu kadını...burnu estetikli, dudakları ve gögüsleri silikon buna adım gibi eminim istediği kadar red etsin...ama onca ameliyata rağmen sıradan bir tip olmanın ötesine geçememiş bence! Bazı erkeklerin standartları çok düşük oluyor ne yazık ki canım lmaz: alsanaalsanasmile

eh tabi oyledır,iki tane kocaman meme gormeleri yetıyor onlara

aysunun daha kotu be canım yani bence

:jeyyar: ay yannis okumusum ilk basta. evt sanirim aysunun biraz daha kotu ama bazi fotolarda cok benzemis ordekligi

Son düzenleme:

Çok haklısın canım... Azıcık eline yüzüne bakılıyorsa, hele hele memelerine bakılıyorsa tamamdır alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3

Bu arada bu kadın avukat olduğunu da söylüyor, ben buna da inanmıyorum :)))

ohaoldumsmile avukat mı? kafamçokkarıştı
bende inanamadım nedense sempatiksalakcinni

Niye o kadar insanın içinde yalan söylesin ki? Ben inanıyorum. a.s

Ben inanmıyorum. TVye çıkıp ne yalanlar uyduran insanlar oldu ve yalan söyledikleri de defalarca ortaya çıktı... Ayrıca medya sektöründe prim yapmak için bu tarz dalavereler çok döner. Bunların zaten söylediklerinin 5'te 4'ü yalandır. Örneğin çoğunun eline bile erkek eli değmemiştir vs vs :)) Belki de değildir, ama benim inanasım gelmiyor...

Son düzenleme:
Ebru Polat özel bir üniversitede hukuk okuyorum diyordu 2-3 sene önce.Demek ki mezun olmuş...

Ebru Polat'ın dudakları gerçekten çok kötü... :1no2:

okumuşsa _ da bi işe yaramamış.eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşek işte

Son düzenleyen: Moderatör:
hehe bilmem ki içimden gelenleri yazıyorum hepsempatiksalakcinni

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…