Ünlülerin Estetikleri-Begendiklerimiz ve Begenmediklerimiz-Resimli

Allah onları bildiği gibi yapsın kaydirigubbakcemile3 Sonunda gidip silikon da taktırıcam bu gidişle kaydirigubbakcemile3

Aysun'unki bi acayip ya...

aman aman sakın playboy kızları gibi..bu cok abartı bir silikon

burnunda oldugu benım koydugum fotolarda bile belli,dudakları da dogal durmuyor.Dogal olanları boyle olmuyor en azından...

okumus olabılır,sonucta Turkıyede avukatlıgın degil kıçı başı acmanın prim yaptıgını kavrayacak kadar zeki kızımız :)))

Niye o kadar insanın içinde yalan söylesin ki? Ben inanıyorum. a.s

yok yok baska vakaları vardı bunların,Turkıye guzelı kuzeni cıktı ama daha onceden yalanlamış tanımıyorum demişti.O Turkıye guzeli kızda 4 lisan biliyorum deyipte hiçbirinde tek kelime edemeyince öğrenıyorum ama demişti kaydirigubbakcemile3

hah haberde burda

İngilizce, Rusça, Farsça ve Almanca bildiğini söyleyen ancak Okan Bayülgen’in programında bu dilleri bilmediği ortaya çıkan 2009 Best Model Of Turkey yarışmasının birincisi Tuğçe Sarıkaya’nın bir açıklaması daha asılsız çıktı. Bugün yazarı Şebnem Özcan, Tuğçe’nin şarkıcı Ebru Polat ile kardeş olduğunu yazdı.

Bu iddia üzerine aradığımız Tuğçe Sarıkaya “Ebru’yla görüşmüyorum, küsüz. Adımın onunla yan yana anılmasını istemiyorum. Amca kızlarının benzemesi normaldir. Küçüklüğümüzden beri ayrıyız. O amcasıyla yaşadı. Yeğenim mi değil mi, ne evet ne de hayır diyeceğim” yanıtını verdi. Asıl adı Filiz Sarıkaya olan şarkıcı Ebru Polat ise “İsterseniz annesi, isterseniz anneannesi yazın ama bu konuyla ilgili konuşmayacağım” dedi. Tuğçe ile Ebru, Okan Bayülgen’in programına birlikte katılmış ve “amca kızı” olduklarını söylemişti.

Tabi ki canım haklısın, fetiş gibi ortalarda dolanmaya gerek yok :)))

Burnu, ağzı, göğüsleri kesin estetik. Hatta belki yanaklarda da doldurma olabilir diye düşünüyorum....

Evet evet, ben inanmıyorum ama dediğim gibi okumuş da olabilir :)) Ama zeki olduğu kısmına da inanmıyorum, baksana o Tuğçe denen kızla nasıl rezil rüsva ettiler kendilerini :))) Gerçi bu da ayrı bir pazarlama stratejisi bizim işlerde kaydirigubbakcemile3 O, senin de haberini paylaştığın olay da bilerek kurgulanmış olabilir kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Ne diyim...

Son düzenleme:
ebru polatın yüzünde o kdr estetik var ki burnu estetik dudakları ve göğüsleri silikon ayrıca yanaklarında ve çenesinde dolgu var bi de tam emin değilim ama büyük ihtimalle yüzünü incelttirmiş çene yapısına bakrsanız eskide daha oval bir yüz yapısı varmış şimdi daha uzun ince bir kemik yapısı görünüyo ve bu kdr estetiğe rağmen sdc vasatın brz üstüne çıkabilmiş...

kızlar ebru polatın eski ev arkadaşı benm arkadaşımın kuzeni ve kız dudaklarının estetik oldugunu söyledi ki bencede öyle.bariz belli çok çirkin bi hatunmuş eskiden ..gerçi şimdi güzel oldugu söylenemez ya iştee

kızlar donut la lfbrls e nooldu neden uyelikleri iptal edilildi???bişiler dönüyo ama anlamadım?

Bu da estetik faciası Cher....

Eklentiler

• $446_10.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
İşte Emina Türkcan. Estetikli ve estetiksiz halleri. Çok iyi yapmış doktoru burnunu.
Emin olamıyordum estetik olup olmadığından. Doğal olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte Emina Türkcan. Estetikli ve estetiksiz halleri. Çok iyi yapmış doktoru burnunu.
Emin olamıyordum estetik olup olmadığından. Doğal olduğunu düşünüyorum.

estetiksiz ne kadar çirkinmiş gerçi şimdi de beğenmiyorum ben:2:

ay kızlar inanmıyorum tv de orda burda gördüğümüz vay ne kadar gzel kadınlar dediğmiz sanatçılar aslında o kadar da çekici değillermiş. bir kaç dokunuş ve profosyonel makyajın eseri çoğu.. biz varyaa bunlara bin basarız doğal güzelligimizle o kadar diyorumm

kesinlikle

sanırım bu konuda en büyük hayal kırıklıgı rahmetlinindi,estetik ede ede kendini estetize olmayı beceremedi bitürlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…