Ünlülerin Estetikleri-Begendiklerimiz ve Begenmediklerimiz-Resimli

evet canım ve goğüsleri orijinal, estetik yok...ya da öyle diyorlar

Ciddi olamaaazzzssııınnnnnn akannehir Ne şanslı hatunlar var bu dünyada yahu :))
Ayrıca kızın teni de şahaneymiş... Ah o üst dudağı o kadar abartmasaymış... boshayallersmile

bu kadın da kocası kedileri seviyor diye kendini kediye benzetmiş

Eklentiler

• $CatWomanPlasticSurgery.jpg
    $CatWomanPlasticSurgery.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 61
  • $CatWomanPlasticSurgerykk.jpg
    $CatWomanPlasticSurgerykk.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 56
  • $CelebrityPlasticSurgeryGoneWrong.jpg
    $CelebrityPlasticSurgeryGoneWrong.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 72
  • $JocelynWildensteinPlasticSurgery.jpg
    $JocelynWildensteinPlasticSurgery.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 61
Ciddi olamaaazzzssııınnnnnn akannehir Ne şanslı hatunlar var bu dünyada yahu :))
Ayrıca kızın teni de şahaneymiş... Ah o üst dudağı o kadar abartmasaymış... boshayallersmile

a.s
Evet canım ya ten rengine bende hayranım, bende beyaz tenliyim ama böyle süt beyazı teni olanlara imreniyorum...

Bir bu kızı Scarlette benzetmişler, sahiden beyaz teni, dolgun dudakları ve gögüsleri ile benziyor biraz...

Uploaded with ImageShack.us

Ben de aynen canım... Bunlar gibi pürüzsüz süt beyaz değilim maalesef, çok özeniyorum :))

Scarlett daha hoş buna nazaran... Ama bu kızı da beğendim ben...

Donatella Versace bu kadında dünyaca ünlü dizaynır....vay beee

Eklentiler

• $87790_1265836642.jpg
    $87790_1265836642.jpg
    116,1 KB · Görüntüleme: 74
Ben de aynen canım... Bunlar gibi pürüzsüz süt beyaz değilim maalesef, çok özeniyorum :))

Scarlett daha hoş buna nazaran... Ama bu kızı da beğendim ben...

Bencede teni yüzü güzel sadece üst dudak cok fena olmus :KK43: Bende beyaz ten hastasıyım, hele ünlülerde beyaz ten profesyonel makyajla filan porsalen gibi duruyor:)boshayallersmile

Bencede teni yüzü güzel sadece üst dudak cok fena olmus :KK43: Bende beyaz ten hastasıyım, hele ünlülerde beyaz ten profesyonel makyajla filan porsalen gibi duruyor:)boshayallersmile

Di miii... Öyle porselen gibi olunca gözlerim pörtlüyor, nefes kesici görünüyorlar... Mesela Nicola Kidman... akannehir

Bu kadında bir ruh hastalığı olduğu belliydi zaten... Allah ıslah etsin ne diyim...

sanirim o kocasi ile ayrildiktan sonra iice abartip boole kendini kedi gibi yapti oole bisidi hikayesi. bi insan nasil yapabilir kendine bunu cok uzucu :KK43: onu ameliyat eden doktoru da anlamiorm ben.

Di miii... Öyle porselen gibi olunca gözlerim pörtlüyor, nefes kesici görünüyorlar... Mesela Nicola Kidman... akannehir

beyaz ten renkli goz dolgun dudak :hooray: ya da her renk goz sac da farketmez cohk guzel oluor valla.
nicole kidman ya heykel gibi kadin :nazar: hayran olmamak elde deil boshayallersmile

Son düzenleme:
sanirim o kocasi ile ayrildiktan sonra iice abartip boole kendini kedi gibi yapti oole bisidi hikayesi. bi insan nasil yapabilir kendine bunu cok uzucu :KK43: onu ameliyat eden doktoru da anlamiorm ben.

beyaz ten renkli goz dolgun dudak :hooray: ya da her renk goz sac da farketmez cohk guzel oluor valla.
nicole kidman ya heykel gibi kadin :nazar: hayran olmamak elde deil boshayallersmile

Gerçekten çok üzücü Bambamcım... Bu kadına acımamak elde değil, ne kadar güçsüzse kafayı sıyırmış baksana... :1no2:

Evet yaa beyaz ten eğer pürüzsüzse havası bir başka oluyor, çok asil duruyor... boshayallersmile

Nicola biraz frijit olsa da o benim buzlar kraliçeeeemmmmmm :asigim:

Gerçekten çok üzücü Bambamcım... Bu kadına acımamak elde değil, ne kadar güçsüzse kafayı sıyırmış baksana... :1no2:

Evet yaa beyaz ten eğer pürüzsüzse havası bir başka oluyor, çok asil duruyor... boshayallersmile

Nicola biraz frijit olsa da o benim buzlar kraliçeeeemmmmmm :asigim:

bu arada son cumeleye koptum ilahi :roflol:
buzlar kralicemiz dielim cok asil durusu da.

evt malesef o kadincagizin durumu bence de uzucu eyvahedigeldismile

X