- 18 Mayıs 2010
- 388
- 0
Aslında Kat Deninngs'in tipini değişik buluyorum, hoş bir kız bence, ama üst dudağı sahiden kötü olmuş :1shok:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalnız göğüsleri iyi görünüyor :)))) sempatiksalakcinni
evet canım ve goğüsleri orijinal, estetik yok...ya da öyle diyorlar
Ciddi olamaaazzzssııınnnnnn akannehir Ne şanslı hatunlar var bu dünyada yahu :))
Ayrıca kızın teni de şahaneymiş... Ah o üst dudağı o kadar abartmasaymış... boshayallersmile
bu kadın da kocası kedileri seviyor diye kendini kediye benzetmiş
Ben de aynen canım... Bunlar gibi pürüzsüz süt beyaz değilim maalesef, çok özeniyorum :))
Scarlett daha hoş buna nazaran... Ama bu kızı da beğendim ben...
Bencede teni yüzü güzel sadece üst dudak cok fena olmus Bende beyaz ten hastasıyım, hele ünlülerde beyaz ten profesyonel makyajla filan porsalen gibi duruyor:)boshayallersmile
Bu kızın (Kat Denings) üst dudak dudak dolgusu cok kötü olmus
Bu kadında bir ruh hastalığı olduğu belliydi zaten... Allah ıslah etsin ne diyim...
Di miii... Öyle porselen gibi olunca gözlerim pörtlüyor, nefes kesici görünüyorlar... Mesela Nicola Kidman... akannehir
Bencede teni yüzü güzel sadece üst dudak cok fena olmus Bende beyaz ten hastasıyım, hele ünlülerde beyaz ten profesyonel makyajla filan porsalen gibi duruyor:)boshayallersmile
sanirim o kocasi ile ayrildiktan sonra iice abartip boole kendini kedi gibi yapti oole bisidi hikayesi. bi insan nasil yapabilir kendine bunu cok uzucu onu ameliyat eden doktoru da anlamiorm ben.
beyaz ten renkli goz dolgun dudak :hooray: ya da her renk goz sac da farketmez cohk guzel oluor valla.
nicole kidman ya heykel gibi kadin hayran olmamak elde deil boshayallersmile
bu kadın da kocası kedileri seviyor diye kendini kediye benzetmiş
Gerçekten çok üzücü Bambamcım... Bu kadına acımamak elde değil, ne kadar güçsüzse kafayı sıyırmış baksana... :1no2:
Evet yaa beyaz ten eğer pürüzsüzse havası bir başka oluyor, çok asil duruyor... boshayallersmile
Nicola biraz frijit olsa da o benim buzlar kraliçeeeemmmmmm :asigim:
Jocelyn Wildenstein bu kadın.....veee estetik ameliyatlara 3,933,800 dolar yatırmış....
akannehirakannehirakannehir azcik hayir isi yapior mudur acaba