- 13 Mayıs 2008
- 2.238
- 2
- 41
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni ii dedin mrvssscim vallakendine hayrı kalmamış ki başkasına olsunnsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni ii dedin mrvssscim vallakendine hayrı kalmamış ki başkasına olsunnsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
:)))) Kesinlikle silikon... Bir de utanmadan inkar mı ediyormuş :)))
Bu arada Donutım bu kadına da hasta olan erkek kitlesi baya geniş... Ben de bu kadını hiç beğenmiyorum :))
aysun kayaci dudaklari tamamen
eh tabi oyledır,iki tane kocaman meme gormeleri yetıyor onlara
aysunun daha kotu be canım yani bence
:)))) Kesinlikle silikon... Bir de utanmadan inkar mı ediyormuş :)))
Bu arada Donutım bu kadına da hasta olan erkek kitlesi baya geniş... Ben de bu kadını hiç beğenmiyorum :))
eh tabi oyledır,iki tane kocaman meme gormeleri yetıyor onlara
aysunun daha kotu be canım yani bence
ben de hiç beğenmiyorum bu kadını...burnu estetikli, dudakları ve gögüsleri silikon buna adım gibi eminim istediği kadar red etsin...ama onca ameliyata rağmen sıradan bir tip olmanın ötesine geçememiş bence! Bazı erkeklerin standartları çok düşük oluyor ne yazık ki canım lmaz: alsanaalsanasmile
Çok haklısın canım... Azıcık eline yüzüne bakılıyorsa, hele hele memelerine bakılıyorsa tamamdır alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3
Bu arada bu kadın avukat olduğunu da söylüyor, ben buna da inanmıyorum :)))
Hukuk okumuş ama avukatlık yapmıyor.
Niye o kadar insanın içinde yalan söylesin ki? Ben inanıyorum. a.s
okumuşsa _ da bi işe yaramamış.eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşek işte
aysun kayaci dudaklari tamamen