Ünlülerin Estetikleri-Begendiklerimiz ve Begenmediklerimiz-Resimli

Arkadaşlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama bence Keira Knightley'nin dudak dolgusu da çok başarılı...

Öncesi...

Sonrası...

keira-knightley.jpg

Ay bu foto çok büyük oldu :kedi:

bence de en basarili dolgulardan biri. keske boole sonuc alacagimi bilsem ya :eek: cok guzel :lepi:

adrian limanın dudaklarında bişey yok ağzını o kadar açarsa öyle olur gidin adrianalimafan.net ten birsürü photoshopsuz resimleri war taa 1997 yılında çekilmiş fotoları var biraz açıya bakın hatta burayada koyun insan her duyduğuna inanırsa işimiz iş...

adrian limanın dudaklarında bişey yok ağzını o kadar açarsa öyle olur gidin adrianalimafan.net ten birsürü photoshopsuz resimleri war taa 1997 yılında çekilmiş fotoları var biraz açıya bakın hatta burayada koyun insan her duyduğuna inanırsa işimiz iş...

Bir de dövseydiniz... :kahve:

Halle Berry..yazılana göre burun ameliyatı olmuş, gerçekten de burun ucu daha ince duruyor sağdaki resimde...

Uploaded with ImageShack.us

Gisele Bundchen'i ben beğenmem ama eski haline göre daha güzel olmuş...

Son düzenleme:
Ben Giesel'i çok beğeniyorum, çok seksi ve karakteristik bir yüzü var. Burun ameliyatı da süper olmuş...

Tatlım Gisele 'in karakteristik bir yüzü olduğuna ben de kesinlikle katılıyorum, ama zevk meselesi işte bir türlü beğenemedim sanki yüz hatları çok sert gibi geliyor bana :uhm:

Çok başarısız bir ameliyat örneği:

Son düzenleme:
Tatlım Gisele 'in karakteristik bir yüzü olduğuna ben de kesinlikle katılıyorum, ama zevk meselesi işte bir türlü beğenemedim sanki yüz hatları çok sert gibi geliyor bana :uhm:

Çok başarısız bir ameliyat örneği:

Tabi ki canım, zevk meselesi... Zaten senin belirttiğin sebepten beğenmeyen de çok onu sempatiksalakcinni

Başarısızdan öte, iğrenç iğreeennnççç....

Bu kızın (Kat Denings) üst dudak dudak dolgusu cok kötü olmus :KK43:

yalnız kızlar bakıyorumda meganın önceki halide güzelmş nie yaptrmışki okdr estetik şmdiki halide cok guzelde anlamadm yanı kafadan sorunu mu var:mymeka:

Son düzenleme:
yalnız kızlar bakıyorumda meganın önceki halide güzelmş nie yaptrmışki okdr estetik şmdiki halide cok guzelde anlamadm yanı kafadan sorunu mu var:mymeka:

güzellik para gibi canım ne kadar olursa olsun yetmiyor hep daha fazlası isteniyor:)))boshayallersmile

X