Ünlülerin Estetikleri-Begendiklerimiz ve Begenmediklerimiz-Resimli

Bu arada annesinin biraz ağzı gözü kaymış ama yine de Paris'ten daha güzel duruyor bence sempatiksalakcinni

Tam olarak katılmıyorum. Evet Megan daha masum bir tip ama kendini kışkırtıcı olmak için adeta yırtıyor... O da sakil duruyor... Kendi gibi olsa gerçekten daha farklı bir havası olacak. Megan estetik harikası olsa da çok güzel bir kadın zira...

Bence yırtmıyor... Ben onda hiç taklit ediyor havasına rastlamadım.
Neyse... Herkesin fikri başka.

Bence de sonuna kadar yırtınıyor ve kasıyor.
Aynen herkesin fikri başka...

Megan'nın o zorlama havası olmasa emınım bu kadar cok dergi Angelinaya benzemek için yırtınıyot demezdi kızlar...

o dili hep dısarda hele aman aman seksi olacagım derken hepten itici oluyor bence

Megan'nın o zorlama havası olmasa emınım bu kadar cok dergi Angelinaya benzemek için yırtınıyot demezdi kızlar...

o dili hep dısarda hele aman aman seksi olacagım derken hepten itici oluyor bence

Hahaha ayyy di mi o dil hep böyle bi yalanma modunda :))) Gözler direkt devriliyor filan... Böyle yapınca da avam oluyor. "Seksten başka bir şeye yaramam" imajı yaratıyor...

Hahaha :))) Sayfayı gereksiz doldurmayayım diye yorum yapmayacaktım ama buna çok güldüm, söylemeden geçemicem :))) İlahi kaydirigubbakcemile3

kendime göre bi tespit yapmıştım . seni güldürdüğüm için ben de güldüm kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama bence Keira Knightley'nin dudak dolgusu da çok başarılı...

Öncesi...

sozturks_KeiraKnightley_300x298.jpg

Sonrası...

keira-knightley.jpg

Ay bu foto çok büyük oldu :kedi:

Son düzenleme:
Keira'nın dudaklarının dolgu olduğunu bilmiyordum. :O
Çok güzel görünüyor bence de.

Şahane bir operasyon olmuş, şahane! Ben de böyle istiyoruuummm!!! Üst dudak biraz daha dolgun olunca çok hoşuma gidiyor. Ama tabi Aysun Kayacı gibi filan değil... bayanssulusmile

aysun kayacının yerı bence hatalar kısmı..bırde cok guzelmıs gıbı ıyıce buzuyor ya..

aysun kayacının yerı bence hatalar kısmı..bırde cok guzelmıs gıbı ıyıce buzuyor ya..

Kesinlikleee...

Onun o dudak mimikleri çok sevimsiz hakikaten ya... Gerçekten farkında değil mi acaba kötü olduğunun... :uhm:

inan bana oyle cok erkek tanıyorum kı o kadına ve tavırlarına hasta olan :)))

Erkek bunların bayılırlar işveye cilveye -tatlicadiarzu-

yapma çiçekde çiçek sonucta kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

X