Ünlülerin Estetikleri-Begendiklerimiz ve Begenmediklerimiz-Resimli

deniz akkaya da nekadar yaşlanmış

bence cok fazla mudahelenin de etkisi var. erken yasta basladi dolgu botoks fln sanirim. ama doktorlarda botoks icin erken baslamak faydali dior sanirim kirisikliklar yer etmeden baslaninca cok derinlesmiorlarmismismismismissss.
ama deniz akkayanin ki farkli gibi surati salio sanki kendini bilemedim ya bana da boole genc isil isil gelmior deniz akkaya :1shok:

evet bambamcım eskiden daha hoş çekici gelirdi gözüme ama şimdilerde çok çökmüş geliyor ve çokta salmış kendini sanırım kızıyla ilgilenmekten kendine vakit ayıramıyor=)

bence cok fazla mudahelenin de etkisi var. erken yasta basladi dolgu botoks fln sanirim. ama doktorlarda botoks icin erken baslamak faydali dior sanirim kirisikliklar yer etmeden baslaninca cok derinlesmiorlarmismismismismissss.
ama deniz akkayanin ki farkli gibi surati salio sanki kendini bilemedim ya bana da boole genc isil isil gelmior deniz akkaya :1shok:

Bence kesinlikle estetik ameliyat yaptıranlar çok daha çabuk yıpranıyorlar... Deniz Akkaya da bu yüzden yıprandı...

Deniz akkayanın elmacık kemıklerınde bir protez vardı sanırım,onlar deformasyon yaratıyor olabılır kızlar..
maalesef Deniz Akkaya gibi vakalarda bir kere yaptır kurtul yok,hep tekrar ıstıyor..

Evet evet, o yüzden yıpranıyorlar Donutcum... Bağımlılık gibi bir şey estetik onlar için...

bende eskiden beğenirdim ama artık çok beğenmiyorum Deniz Akkaya'yı ama Liv öyle mi o benim elf prensesim hala:asigim:

Denizin liv ile kıyaslanması liv e haksızlık .Onca estetiğe rağmen halen at suratlı Deniz bana çok kaba geliyor
Evet ilk bakışta biraz andırıyorlar ama liv=masum güzellik .Gerçi eskiden masumdu şimdi bana eskisi kadar masum gelmiyor o da ayrı =))))))))

Denizin estetiklerine gelince sadece burun yaptırsaydı tamamdı ama yetinmeyi bilmedi =) sonuç olarak doğal olmayan yapay güzellik

Son düzenleme:
böylesi tatlı bir yüze yakışacak burun budur =) iyi ki burununu yaptırmış

5115.jpg

annesine benzıyor huyu da suyu da amma velakin :)))

mommydearest%20kathy%20hilton.jpg

hilton-gal-mother.jpg

anne soldaki transparan olan :)))

kathy_hilton_nipples3.jpg

alg_kathy-paris.jpg

kathy_hilton_paris.JPG

Megannın zorlama bir isyankar olması uzerinde hakıkaten cok egreti duruyor

ay bu parisin lenslerinin markası ne acaba=)

X