Ünlülerin Estetikleri-Begendiklerimiz ve Begenmediklerimiz-Resimli

Canım deneyimli sekse hicbir erkek hayır demez :) kadında duygdugum kadarıyla kasedınde bayagı bır dokturuyormus :))))

Yau ben gördüm o kasedi. Söylemesi ayıptır. :KK1:
Ama özellikle araştırmadım, sadece önüme çıkıverdi birden. :KK70:
Cıpcılız vücuduyla duruyor yatakta öyle.
Adam yapıyor sadece birazcık bir şeyler.
O kalas gibi ve utangaçtı. Kameraya çekmesinden utanıyordu.

Ammaaaan kızlar erkeklerin tek gecelik kaçamağı için, kadının azıcık eline yüzüne bakılır olması yetiyor da artıyor bile. Hele ki Paris gibi meraklı bir tipse...

Yau ben gördüm o kasedi. Söylemesi ayıptır. :KK1:
Ama özellikle araştırmadım, sadece önüme çıkıverdi birden. :KK70:
Cıpcılız vücuduyla duruyor yatakta öyle.
Adam yapıyor sadece birazcık bir şeyler.
O kalas gibi ve utangaçtı. Kameraya çekmesinden utanıyordu.

o eskidir kaydirigubbakcemile3 ilk kasetlerdendir o kaydirigubbakcemile3

Ammaaaan kızlar erkeklerin tek gecelik kaçamağı için, kadının azıcık eline yüzüne bakılır olması yetiyor da artıyor bile. Hele ki Paris gibi meraklı bir tipse...

aynen,olay tamamen ayrı tadlar ve adrenalin..biz kadınlardaki gibi duygusal açlıkmış,maneviyatmış aramamak lazım.

o eskidir kaydirigubbakcemile3 ilk kasetlerdendir o kaydirigubbakcemile3

aynen,olay tamamen ayrı tadlar ve adrenalin..biz kadınlardaki gibi duygusal açlıkmış,maneviyatmış aramamak lazım.

Ahahahahaayyyy ne güldüm ilahi! kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bence bu deniz akkaya liv taylor fotografıyla gitmiş estetik cerraha adam da iyi bir sanatçıymış yani

Eklentiler

• $b8846afc87_6264795_o2.jpg
    $b8846afc87_6264795_o2.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 57
Gerçekten baya benzetmişler :)) Hele ki Deniz Akkaya'nın estetiksiz halini kıstas alırsak, mucize gibi bir şey! :)

ya ısterse bırebır cızgısı bıle aynı olsun,o ifadeyi asla yakalayamaz Deniz Akkaya

yok valla bu at suratlı kadın Liv gibi asla olamaz.Livin yuzu bebek gibi,bunun ki bayagı kart

10891156.jpg

43528568.jpg

26195945.jpg

cnm işte zevk meselesi yaa ama buralarda çok kötü çıkmış geçen liv in de bi fotosu vardı çok kötüydü mesela :))

Tabi canım zevk meselesi... Sonuçta çok göreceli bu işler boshayallersmile
Ama ben Deniz Akkaya'yı yakından da gördüm. İnan hiç böyle fotolardaki gibi değil. Yakından Liv'in yandan yemişi bile değil :))))))

X