Ünlülerin Boylarını Merak Edenler?

Güzellik yarismalari benim güzellik anlayisima pek uymuyor ve genel olarak halka hitap ettigini düsünmüyorum, genelde secilen kadinlari halk begenmiyor. Sebebi; orada yüz güzelini degil daha cok podyuma yakisan, kiyafetleri iyi tasiyan ve boyuyla kendini gösteren kadinlari seciyorlar. Benim icin oradaki jurinin vs.nin secimlerinden cok halkin secimleri önemli. O da cok degisken; milleti uzun boylu olan halk kisa boylu, minyon tipleri; kisa boylu olan ise uzun boylu, "manken" gibi olan tipleri begeniyor. Ayni geneli esmer olan halkin sarisini begenmesi gibi. Ama yine de yüz güzeli olarak en objektif secimi halk yapiyor.

Benim fikrime gelince; ben podyumda kiyafet sergileyecek "cansiz" mankenler yerine, "boyu ne olursa olsun" fizigi ve yüz hatlari orantili, sicacik ve icten bir gülümseyisi olan kadini begenirim.

Bu arada evet boyu kisa derler ama anneleri, kiz kardesleri, esleri "kisa veya orta" boylu Türk kadini grubundadir genelde...

Ayrica herkes kendi gibi olani savunuyor gibi bir durum oldu o yüzden düzeltmek istiyorum;
Burnum iri; findik burunlu kadinlari begenirim.
Sacim kumral; sarisin ve kizil kadinlari begenirim.
Gözlerim iri degil; iri gözlü kadinlari begenirim.

Benim tek savundugum sey; bir kadin hangi boyda olursa olsun güzelse güzeldir. Boyu onun güzelligini eksiltmez veya arti güzellik katmaz...

Kesinlikle.
Boy güzelliği etkilemez.
Ülkemizde boyu olup fiziğide suratıda çirkin olan onlarca manken sayabilirim.
Mesela; Çağla Şikel.
1.80 küsür boyu var.
Güzel mi?
Değil.
Ya fiziği?
Değil.

zevkler ve renkler tartışılmaz elbette,ama benim dediğim mesele dünyaca kabul edilmiş güzellik ölçütleri.Adriana,Giselle vs vs...Hepsinin ortak özelliği boyları ve fizikleridir.Bu kadınlara dünya hayran.Güzellik yarışmalarında yüz güzelliği de önemlidir.Yüz güzelliği modellikte aranmaz.Nitekim yüzüne bakılmayacak çirkinlikte kız da görmedim ben model ya da manken olarak. :// İzmirli mankenlerden gördüklerim çok fazladır.Çirkin diyeceğim biri çıkmadı.Havaları ,fizikleri,boyları,yüzleri yerli yerinde.Dikkat çekmelerinin nedeni bu zaten,farklı olmaları bu özelliklerinden kaynaklanıyor.Yolda giderken dikkat edin kadınların,erkeklerin hatta çocukların baktığı,dikkatini çekenler de dediğim vasıflara sahip olan kadınlardır.Ha,diyeceksiniz diğerleri dikkat çekmez mi,çeker ama yanında dediğim gibi biri geçerse bütün havası söner. :/

boy konusunu pek önemsemiyorum ben kısa biri değilim ama kısa bayanları daha hoş bulduğum zamanlar olur benim iki arkadaşım var örnek olarak ikiside hoş güzel kendince güzellikleri var yani farklı tipler birbirlerinden uzun ve zayıf biri diğeri minyon ve kıvrımlı(kilolu değil yalnızca kıvrımlı hatlara sahip)kısa olan arkadaşım her zaman daha çok dikkat çekmiştir daha çok ilgi görmüştür sokakta vs. ama dediğim gibi uzun olan kızda gayet hoş ve alımlı bunun boyla alakası yok kişinin aurasıyla ilgili bir durum.

Adriana Lima bütün dünyanin kabul ettigi bir güzellik degil ki.. Bizim ülkemiz icin gecerli o sadece. Hatta bu ülkede onu begenmemek yasak. :)
Giselle de öyle. Cok erkeksi ve kaba. Uzun boylu olup da onlardan daha kibar yapili ve güzel hatunlar var.
Bu arada ben de Izmirliyim. Izmirli mankenler Izmir'i temsil etmiyor. Izmir'de "manken" gibi uzun boylu olmayip güzel olan kiz cok. Uzun boy hava katiyor evet, farkli bir hava katiyor. Ama güzellige güzellik katmiyor.

gulbenle yan yana durduk cok uzundu 167 oldugunu sanmıyorum 70in üstü

ivana sert te 167 ymiş ama programında 174 üm dedi bence 170 felandır sızce kactır ıvana kızlar?

yaa su sırf boyu uzun dıye guzel demıyorlar mı çok şaşırtıcı yanıııı.boy uzun olabılır ama fızıgı orantılı mı bakalım at gıbı bır surat olduktan snra uzun boyu napiim pehhhh

hülya avşar da nasıl kısa anlatamam:)))

benim boyum kısa, ama o benden de kısa:))

ama çok güzel kadın vesselam...dişleri de harika

Boy konusu ne zaman açılsa herkes birbirine fikrini dayatıyor, tartışma çıkıyor, niye?
Süreklide aynı kişileri görür olduk bu tartışmalarda, site kurallarını ihlal ettiğinizi bile bile polemiğe giriyorsunuz.

gecen hastanede uzun boylu bir abla vardı beni eziyordu bende kısa degilim 172yim ama nasıl bir boysa varya tırstım ve gercekten de cok itici duruyordu fizikde orantısızdı..bir kadına 180 den daha fazlası gitmiyor cunku topukluyla zaten oluyor 190 birde fizik ince degilse cok fena durur ben eskiden 65 kiloydum topuklu giydigimde 185 oluyordum kendimden nefret ettim valla simdi zayıfımda guzel duruyor yoksa boyu guzel olan her kadın guzeldir fizigi mukemmeldir diye bir kaide yok hepsi bir arada olursa tadından yenmez o ayrı

Son düzenleme:

Editörüm biz tartışmıyoruz ya.
Sadece fikir alışverişi yapıyoruz. :)
Kimsede kimseye fikrini dayatmadı. ( Yani bence )
Şikayet mi edildik?

Kızlar topikten sıvışalım yoksa ceza geliyoooor :)

Son düzenleme:

haklısın canm hatta 175ten fazla olunca da abes duruyor tabı bnm fıkrım...
bn 165im topukluyla 175 oluyorum cok bıle en ideal boy 168-170 bayanda bence..

Bazilari kendi fikrini "belirtiyor".
Bazilari herkesin kendisi gibi düsündügünü sanarak fikirlerini baskalarina "dayatiyor".
Problem bu...
Tabi fazla uzatmamak lazim. Iyi forumlar...

Bilmiyorum valla,ben hangş şehre gitsem ,kuaförde vs de açılan muhabbetlerde İzmirlisindir sen kesin ,diye yorum alıyorum.Nerden anladınız diye soruyorum.Aldığım cevap hep aynı:İzmirli kızlar uzun,düzgün fizikli,güzel olurlar,o yüzden nereli olduğunu bile sormadım,diyorlar.Bir değil ,iki değil...:)) Ben ilk defa sizden duydum Adriana'nın,Giselle'in dünyada beğenilmediğini. ://

aslen izmirlimisin gocmenlik varmı:26:

Her uzun tabiki güzel fiziğe sahip olamaz.Ama uzun,ince,fiziği düzgün oldu mu Allah'a bin kez şükretmeli. .. :)) Allah'ın bi lütfu bu .

haklısın canm hatta 175ten fazla olunca da abes duruyor tabı bnm fıkrım...
bn 165im topukluyla 175 oluyorum cok bıle en ideal boy 168-170 bayanda bence..

kız oyle deme topuklu giyiyom 185 oluyorum ama napım ya topukludanda vazgecemiyorum

Son düzenleme:
Güzelliği şehirlere göre ayıranlarıda hiç anlamam. :)
Bence her ilin kızları güzeldir.
İzmir'li diye Bursa'lıdan Ankara'lıdan Erzurum'ludan güzel mi olunuyor?
Saçma.
Bizim ülkemizin kızları şehir ayırt etmeksizin hepsi güzel

Sen aşkkolik aşkkolik aşkkoliksin
Hem egoist mazoist hem erotiksin

valla ben de topukludan vazgeçemiyorum.. uzun boyu da çok seviyorum...

keşke spor ayakkabı ile de en az 165 olabilseydim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…