Ünlülerin Boylarını Merak Edenler?

Çok haklısın bizim bi arkadaş vardı benim boyum 1.60 benden de kısaydı düşün artık :) ama kız fıstık gbi..ve baya da dikkat çekiyodu..güzel olan her boyda güzeldir..katılıyorum..ünlülerden de Hilary Duffy ve Kim Kardashian..:)

Aaa,kim şikayet etmiş ki ? Tartışma ortamı yok ilk defa bu konuda. :)))

yeni bir çizme almıştım. 10 m'in üstünde.. eşimle aynı boya geliyorum o kadar söyliyim yaniii:))

ama geceleri ayak bileklerime kramp giriyor.. acaba topukluyla ilgili olabilir mi?

bu arada çizme çok topuklu ama çok da rahat.. o kadar rahat ki koşabilirim bile

benim ayagımın altı kan topladı mazosist gibi hissediyorum kendimi

Son düzenleme:

10 cm yazacaktım arkadaşlar.. pardon:)))

hmm anladım..genelde izmirli kızlar boylu oluyor ve gocmen diyorlar ondan sordum..senin fiziginin guzelligi bugun ne giydim bolumunde cok konusuluyordu bir ara ordan biliyorum bende

Göçmenlikten kaynaklanıyor ,doğrudur.Bir defa eklemiştim,kızlar unutmamış.

Uzun olmanın en kötü yanı erkeklerin yanımda benden kısa kalması bi de topuklu giydiysem tamam =( Türkiyede de malesef erkeklerin boy ortalaması çok uzun olmadığından uzun ve istediğin özelliklere sahip birinin denk gelmesi şans gerçekten :97: Bende uzun boy sevenlerdenim kısa biri benim için hoş veya güzel olabilir ama kusursuz olamaz. İnsanı diğer kişilerden hemen ayıran bi özellik uzun boyunun olması bir de yüzünüz aynı oranda güzelse her girilen ortamda dikkatler size yoğunlaşıyo =) ha bir de pardon yaa sizin boyunuz kaç cm di acaba diye sorulara maruz kalıyorsunuz =)

Evet ama uzunlarda kusursuz değil.Bence yuz ve vucut guzelse kısa bır kadın benım ıcın kusursuzdur.Ama vucudu sekılsız uzunsa uzun boylu kusurludur.Bunu boyle degerlendırmemek lazım.Bu ulkede dıgerlerınden ayıran bır ozellık evet ama avrupada ıstersen 180 ol donup bakmıyorlar tecrubeyle sabıttır : )Toplumdan topluma degısıyor.

Eşişmle yurt dışına gittiğimizde ordaki kadın ve erkekler de bakıp duruyor.Eşim kızmıştı hatta ,ne bakıyorlar diye,hiç mi kadın görmediler ,diye... Onlar uzun da olsa ,alışık da olsalar dediğimiz vasıflardakine bakılıyor.

Son düzenleme:

Sen güzel oldugun icin bakiyor olmasinlar.. Ben de gecen sene Alsancaktaki dersaneme giderken Avrupali turistlerin dikkatini cekerdim, boyumdan dolayi degil, onlarin begenisini kazandigim icin.. Nereden biliyorsun begendiklerini diye sorarsaniz; dikkat cekecek baska bir yanim yok.

Bu arada bana da soruyorlar göcmen misin diye... Her göcmen uzun boylu degildir, her uzun boylu da göcmen degildir. Güneydogu bölgesinde de boylu poslu kizlarla sIkca karsilasabiliriz.
Güzelligi irklara ayirmamak gerek. Bir kadinin güzel olmasi icin illa Batili tarzi güzellik anlayisina uymasi gerekmez. Farkli görünüp dikkat cekmekle, güzel olup begeni kazanmayi birbirine karistirmayin lütfen...

Adriana'yi da Giselle'i de tüm dünya begenmiyor, bu bizim ülkemizde biraz abartiliyor. Herkesin zevki, begenisi var. Herkes esmer, mavi gözlü, koyu kumral sacli; cocuksu yüzlü, buna ragmen seksi görünen tipleri begenecek diye bir kural yok.
Örnegin benden; pamuk gibi beyaz tenli, hafif cilli, kizil veya acik kumral sac rengine ve orantili yüz hatlarina sahip, güzel gülümsemesi olan bir kadin ile Adriana'yi kiyaslamami isteseler birinci secenegi daha güzel buldugumu söylerim.
Ama insanlar kaliplasmis seyleri begenmeye bayiliyorlar. Hatta bu durum öyle bir hal almis ki kaliplasmisin ve standartin disina cikanlara tuhaf bakiliyor, abartilip kiskanclikla suclaniliyor. Gereksiz bir savunma haline bürünüyor insanlar. Medya dayatmasiyla begenilen herseyi herkesin begenmesi gerektigini düsünüyorlar. Halbuki zevkler cok farklidir ve asla tartisilamaz, baskalarina dayatilamaz.

Buyrunuz baska konularda da aciklamistim daha önceden;

http://www.kadinlarkulubu.com/fotograflarla-eski-anilar-yeni-dusler/485888-adriana-limayi-hala-tek-geciyor-musunuz-8.html#post23093038

http://www.kadinlarkulubu.com/bastan-yaratin/327335-photoshopsuz-estetiksiz-makyajsiz-guzel-olan-unluler-33.html#post23886622

Şu meseleyi şöyle bır acıklıga getıreyımde sabıt olsun :) kuzenım mıcrosoft worldun konferansı ıcın bir türk kızıyla polonyaya gıtmıs.Dıyor kı konferansta çoğu sarısın mavı gozlu boylu poslu kadınlar tipik avrupai tarzı dıyeyım.Yanımdakı kızda 165 boylarında esmer yolda gorsen dıkkat etmıcegın tıpte bır kızdı.O kadar kadının ıcınde benımle gelen kız erkeklerın ılgı odagı oldu ayy türkıyede herkes senın kadar guzelmı gıbı sorular sormuslar kıza.Yanı anlıcagınız durum bundan ıbaret.Bu bırazda algıda secıcılıktır.o kadar sarısın kadının ıcınden bızımkı ılgınc ve egzotık gelmıs.burdada onlar ılgı cekerdi tabi.tutupta 165 veya oyle fazla uzun boylu olmayan kadınların yanında uzun boylular tabıkı dıkkat cekıyor.Lakın bu dıkkat cekmenın bırde olumlu mu olumsuz mu tarafı var.dıkkat cekmek ılla olumlu bırsey degıldır.ırı yarı afedersınız yarmagul tarzında bır kadında dıkkat ceker ama guzel oldugu ıcın değil.İleride bı bakarsınız 180lik kız ama yuzune bakılmaz cırkınlıkten ne anlamı kaldı ki ?

Bu boy çinde bıle bu kadar takıntı halıne getırılmemıstır bızdekı kadar Türk mılletınde boy olayı guzellıgın baş tımsalı gıbı goruluyor.Halbukı alakası yok avrupalılar boyu takmıyorlar bıle 180lik adamların yanında mınyon mınyon kadınlar var.. Bir kadın için hoş bir yüz ve duzgun kıvrımlı vucut hatları her zaman dıkkat ceker.Örnek olarak bir wilma elles birde beren saat karsılastırması yapalım emınım cogunuz beren saat dıyecek guzellıkte demekki boyun onemı yokmus dunyayı sallayan kadınların coğu 170ten aşağı.Bence guzellık bır butundur.Ben bulgarıstan gocmenıyım babam 190 annem 170 ben 172yim ama bu boy olayında kesın yargıya varanları gercekten kınıyorum.. ve malesef toplumumuzda cok fazla.

ne boymus he
herseyin ortalaması orantılısı daha guzel gozukur kısa bir bayan uzun bir bayana gore kuyruklu bir elbiseyi tasıyamaz mesela bu tartısılamaz bir gercek ama uzun boylu olupda fizigi guzel olmadıkca bir seye yaramıyor cunku uzun boylu kadınların fazla kilolu olmaması gerekiyor erkeksi duruyor kısa boylu bayanlarında fazla kilo almaması gerekiyor cunku boyları daha kısa gozukuyor..kısa boylu olan bir kız eger cıtı pıtıysa gercekten hos bir goruntu oluyor biblo gibi gozukuyor hosuma gidiyor her iki taraf icinde olumlu veya olumsuz tarafları vardır onemli olan bakımlı olmak fit gorunmek ha uzun ha kısa farketmiyor..

Güzel olduğumu biliyorum.Bunu sadece ben değil,bu işi bilen kişiler söylüyor.Zamanında kabul etseydim şimdi Tr'de tanınmış biri olurdum.Ama yaşam şartları ve ülkemizde güzele,mankene bakış açısı ortada.Bugüne kadar kimseden olumsuz tepki almadım boyumla ilgili olarak.Sadece boyum uzun diye bakmıyorlar,farklı olduğum için bakıyorlar.Bi tarafı överken diğer tarafı es geçtiğimiz yok.Bu hep yanlış anlaşılıyor.Dediğim gibi kısa kadın da güzeldir,ama uzun her zaman fiziği de yüzü de güzelse en öndedir. :) Her kısa boylu da biblo gibi yüze sahip değil,aynen her uzunun fiziğinin güzel olmadığı gibi.
Konu ünlülerin boylarıydı sanırım,bir ünlü ile devam edeyim.Arzum Onan da oldukça uzun,fiziği çok düzgün ,yüzü de güzel ve farklı idi.Asil de duruyordu.Boyu 1.80 'e yakın.

Uzun diye kımsenın bır adım onde oldugu falan yok.Standartlamalar insanların zevklerını kısıtlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…