bu cok fena ya
burada benim de gittiğim bir güzellik salonu var.. orada tanıştığım bir kadın, kızı daha 14 yaşında, takmış kafaya burnum büyük diye..
annesi de"bıkmış" kızın dırdırından (kendi böyle anlattı) götürmüş yaptırmış ameliyatı...
kuzenim de 17 yaşında göğüs küçültme, yağ aldırma, burun estetiği... hepsini yaptırdı...
Allah'ım sen çocuklarımızı koru nolur... böyle olmalarını istemiyorum
Kıvanç Tatlıtuğ 'u gördüm erkeklerden.Çok da sıcakkanlı.Zaten boyuna,posuna,fiziğine diyecek bir şey yok.
Imm,o kadar çok ünlü gördüm ki...Çeşme'de malum beachlerde,gecelerde...En çok da mankenleri ... :)) Hepsini de beğendim doğrusu,ışıkları birbirinden farklı.
Beyonce a ait güzel olan tek şey sesi ha birde saçları olabilir belki onun dışında et yığını bana göre, o fizikle o elbiseleri bikinileri nasıl giyiyor anlamıyorum miğde bulandırıcıbir beyonce iki hadise folyoya sarılmış et gibi dolaşıyorlar ekranlarda
Kıvanç eski erkek arkadaşımın yakın arkadaşıydı aynı dizide oynuyorlardı çok sıcakkanlı ve bir o kadarda çapkınmış =) bu da popülaritenin getirdiği bir şey sanırım istediklerini elde etmeye çok alışmışlar
Kıvanç eski erkek arkadaşımın yakın arkadaşıydı aynı dizide oynuyorlardı çok sıcakkanlı ve bir o kadarda çapkınmış =) bu da popülaritenin getirdiği bir şey sanırım istediklerini elde etmeye çok alışmışlar
Erkek arkadaşımın yakasını bırakmazdım herhalde ,beni tanıştır diye ...
Kıvancı beğendiğimden hiç bahsetmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?