Ünlülerin Boylarını Merak Edenler?

diğerlerini bilemem ama Nurgğl Yeşilçayla yanyana durdum sohbet ettim 160 cm den daha uzundu rahat 165-67 vardı
bu arada Hülya Avşar 162 cm ile nasıl Türkiye güzeli seçilmişki kısa boylularında katılabildiğini bilseydim 163 cmim bende katılırdım tühh yazık oldu yaşım oldu 32 istesemde katılamam :52::64::37:

Ece Gürsel ile aynı boydayız.O da incecik.Havaalanın'da karşılaştık,uçakta...Çok güzel duruyordu.Tayt ve pembe ugg giymişti.1.82 boyu .

Önemli olanin boy degil; orantili vücut ve güzel bir yüz oldugunun en iyi örnegi Shakira... :31:

Önemli olanin boy degil; orantili vücut ve güzel bir yüz oldugunun en iyi örnegi Shakira... :31:

Shakira için evet boy önemli değil,çünkü tek güzel yanı sesi...Ece Gürsel'in boyu da var,fiziği de kalemle çizilmiş gibi düzgündü.Cildi de pürüzsüz,saçları da çok bakımlı ve doğaldı.:27:

Son düzenleme:
Shakira için evet boy önemli değil,çünkü tek güzel yanı sesi...Ece Gürsel'in boyu da var,fiziği de kalemle çizilmiş gibi düzgündü.Cildi de pürüzsüz,saçları da çok bakımlı ve doğaldı.:27:

Bence yüzü ve fizigi de güzel. Ve onun bu yönlerini güzel bulan bir cok insan var. Herkesin zevki. Ben de Ece Gürsel'i begenmem mesela... :31:

Bence yüzü ve fizigi de güzel. Ve onun bu yönlerini güzel bulan bir cok insan var. Herkesin zevki. Ben de Ece Gürsel'i begenmem mesela... :31:

Ben de görünce çok beğendim Ece'yi.Manken sıfatını hak ediyor fiziğiyle...Tv'deki gibi büyük de durmuyor.Sade giyinmişti,ama kendine baktırıyordu her şeyi ile.Ki millet gözündeki gözlüklerden kim olduğunu bile anlamadı. :))

Ben de görünce çok beğendim Ece'yi.Manken sıfatını hak ediyor fiziğiyle...Tv'deki gibi büyük de durmuyor.Sade giyinmişti,ama kendine baktırıyordu her şeyi ile.Ki millet gözündeki gözlüklerden kim olduğunu bile anlamadı. :))

Biraz da cekimle alakali. Shakira cok muhtesem bir güzelligi olmasa da cekiyor beni, hosuma giden bir sicaklik var onda. Demek ki Ece Gürsel de seni cekmis bir sekilde. Bir de insan kendine benzeyeni daha cok begenirmis, bunu bu sitede daha iyi anladim. Mesela benim fizigim Shakira'nin fizigine cok benzer. Sen de uzun boylu bir kadinsin, boyunuz da ayniymis, o yüzden daha bir yakin hissetmis olabilirsin kendine.

Slaniam, Shakira konusunda sonuna kadar sana katılıyorum.
Ve kısa boylu olup muhteşem bir fiziğe sahip olan 2 isim daha söylemek istiyorum.
Jennifer Lopez ve Beyonce.
Boyları 1.60 belki daha kısa fakat fizikleri muhteşem!

@lirik güzel;Shakira'nın güzel olan bir çok yanını sayabilirim. Örneğin; Sempatikliği, Güzelliği, Doğallığı :)
Ece Gürsel bana göre çok itici bir kadın, ne fiziğini nede yüzünü beğenmiyorum.
Ve Ece Gürsel'in yaptırdığı bakımları biz yaptırsak Best Of Model oluruz =)

Ben kısa kadınaları da beğenirim.Beren Saat'i tamamen,Hülya Avşar'ın da yüzünü çok beğenirim.Daha boyu kısa olup da beğendiğim nice insan var.:)) Ben manken ölçüsünde düşündüğüm için o bakış açısından yaklaşıyorum sanırım.Yoksa kısa kadınlar güzel değildir,demek saçma olur. :)

Ve kısa boylu olup muhteşem bir fiziğe sahip olan 2 isim daha söylemek istiyorum.

@lirik güzel;Shakira'nın güzel olan bir çok yanını sayabilirim. Örneğin; Sempatikliği, Güzelliği, Doğallığı :)
Ece Gürsel bana göre çok itici bir kadın, ne fiziğini nede yüzünü beğenmiyorum.
Ve Ece Gürsel'in yaptırdığı bakımları biz yaptırsak Best Of Model oluruz =)

Shakira'da o kadar bakım yapıyor canım. ;)

Emin ol, yabancılar bizim insanlarımız kadar güzellik düşkünü değiller.
Ki özellikle ünlülerimiz *

katılıyorum..özellikle müslüman ülkelerin kadınları çığrından çıkmış durumdalar...:19::19:

her şey abartı ve basitliğe doğru yol gidiyor

elalemin dünya starı altında bi sandalet üzerinde bi t-shirt rahat rahat dolanırken,yüzünde varla yok arası bi makyajla yetiniyorken

bizimkiler felaket.topuksuz gezilmiyor,bi ton makyaj...vs vs

onlar anca ödül törenlerine şuna buna giderken yapıyorlar bunları..

bizim halkımızsa göz altı kapatıcısını,fondotenini hiç mi hiç eksik etmiyor suratından.. ne o kamera önüne mi çıkıyosun?? ne gerek var hem de cildini bozuyosun ...anlam veremedimm:27::27::27: veremiyorum

Beyonce daha kısa yavrum.
Shakira ile Beautiful Liar klibine bakarsan anlarsın.
Hemen hemen aynı boydalar.
Ve Shakira 1.55 mi 1.60 mı ne..

Zaten o klibte birbirlerinede çok benziyorlar, klibi çeken yönetmeni tebrik etmek lazım. Ayrıca 1.60 değil daha uzun diye biliyorum.

beyonce'un boyu 168 shakirayla yanyana resimleride var shakira daha kısa hem beyonce'un esi jayznin boyuda 186 yanyana oyle cok fark gozukmuyor yani 150 155 lik durmuyor beyonce..

ya bu makyaj olayı da cok farklı bence bir kadın herzaman dugune davete katılmıyorki gunluk hayatında da topuklu giyemezse makyajını yapamazsa ne zaman yapıcak gayetde sık oluyor :16:

Son düzenleme:

Evet, kesinlikle.. :128:
Güzellik boy demek degil. Fizik orantili, saglikli ve fit görünümlüyse, yüz hatlari orantiliysa, samimi ve sicak bir gülümsemesiyle hangi boyda olursa olsun dünya güzelidir bir kadin benim gözümde.. :16:

Shakira'da o kadar bakım yapıyor canım. ;)

Herkes bakim yapar. Kisisel temizligine ve üste basa dikkat etmek bakimin bir parcasidir. Bunu yapan insan bakimlidir, bir cok insan da bunu yapar.
Pamuk makyaji, estetigi kastetmis sanirim.

Emin ol, yabancılar bizim insanlarımız kadar güzellik düşkünü değiller.
Ki özellikle ünlülerimiz *

:31:

$Shakira+Celebrity+Twitter+Pictures+MpSno6A__Hcl.jpg $Shakira+Celebrity+Twitter+Pics+Day+5mN0giK_ayLl.jpg $Shakira+Shakira+Gerard+Pique+Paris+8UhD70NqTPDl.jpg $Shakira+Shakira+Shares+Holiday+Pics+M213ry7mwdWl.jpg $Shakira+Shakira+Xuxa+City+God+Rio+de+Janeiro+boe9evRRUFkl.jpg $Shakira+Shakira+Xuxa+City+God+Rio+de+Janeiro+FFigmPPrOa0l.jpg Eki Görüntüle 383089

Yüz hatlarini, fizigini vs begenmeyebilirsiniz herkesin zevki. Ama makyajsiz halinin makyajli halinden cok farkli oldugunu kimse söyleyemez herhalde...

Beyonce daha kısa yavrum.
Shakira ile Beautiful Liar klibine bakarsan anlarsın.
Hemen hemen aynı boydalar.
Ve Shakira 1.55 mi 1.60 mı ne..

Shakira 1.50 diye biliyorum, hatta eminim diyebilirim.

Arkadaslar 1.50 öyle "cüce" tabirini hakedecek kadar kisa bir boy degil. Ben 1.56yim ve dersanemizde benden kisa, duydugum kadariyla boyu 1.50 olan bir kiz var. Ama fizigi orantili ve yüzü dersanedeki bir cok kizdan daha güzel. Hic de öyle asiri kisa görünmüyor. Tek sorun yasindan ufak gösteriyor ama bu ileriki yaslarda avantaja dönüsecek onun icin.
Buradan sunu cikariyoruz; boy güzelligi etkilemez. Sadece dikkat cekiciligi etkiler, o da belirli bir bölge ve millet icin gecerli. Uzun boylu irktan olan insanlarin yasadigi bir yerde 1.80 boy ne kadar dikkat cekebilir ki...

Son düzenleme:
Boy güzelliği şu açıdan etkiler.Güzellik yarışmalarında boy önemli bir unsurdur.Güzel vardır,ondan daha güzel olan vardır.Boy her zaman güzellikte avantaj olmuştur.Boyun önemi yadsınamaz bu noktada.Önemsiz olsaydı güzellik kraliçeleri kısa boylulardan seçilirdi. :/ Ama onun dışında halktan tipler için güzelliği çok da etkilemez,ama yine de güzel olan bir kızın boyu kısa ise,güzel ,ama boyu kısa ,derler hemen.

Zaten o klibte birbirlerinede çok benziyorlar, klibi çeken yönetmeni tebrik etmek lazım. Ayrıca 1.60 değil daha uzun diye biliyorum.

Hayır canım 1.60dan uzun değil Shakira.
Ben sıkı bir hayranı olduğum için yakından takip ediyorum.
Boyu kısa fakat vücut hatları orantılı olduğu için boyunun kısalığı dikkat çekmiyor.

beyonce'un boyu 168 shakirayla yanyana resimleride var shakira daha kısa hem beyonce'un esi jayznin boyuda 186 yanyana oyle cok fark gozukmuyor yani 150 155 lik durmuyor beyonce..

ya bu makyaj olayı da cok farklı bence bir kadın herzaman dugune davete katılmıyorki gunluk hayatında da topuklu giyemezse makyajını yapamazsa ne zaman yapıcak gayetde sık oluyor :16:

1.68 değil daha kısa.
Beyonce ve diğer ünlüler en az 10.15 cmlik topuklu giyiyorlar.
Günlük hayatlarında bile yüksek topuk tercih ediyorlar.
Ama Beyonce'da Shakira gibi güzel bir fiziğe sahip olduğu için boyunun kısalığı fark edilmiyor.

Evet, kesinlikle.. :128:
Güzellik boy demek degil. Fizik orantili, saglikli ve fit görünümlüyse, yüz hatlari orantiliysa, samimi ve sicak bir gülümsemesiyle hangi boyda olursa olsun dünya güzelidir bir kadin benim gözümde.. :16:

Herkes bakim yapar. Kisisel temizligine ve üste basa dikkat etmek bakimin bir parcasidir. Bunu yapan insan bakimlidir, bir cok insan da bunu yapar.
Pamuk makyaji, estetigi kastetmis sanirim.

:31:

Eki Görüntüle 383083 Eki Görüntüle 383084 Eki Görüntüle 383085 Eki Görüntüle 383086 Eki Görüntüle 383087 Eki Görüntüle 383088 Eki Görüntüle 383089

Yüz hatlarini, fizigini vs begenmeyebilirsiniz herkesin zevki. Ama makyajsiz halinin makyajli halinden cok farkli oldugunu kimse söyleyemez herhalde...

Shakira 1.50 diye biliyorum, hatta eminim diyebilirim.

Arkadaslar 1.50 öyle "cüce" tabirini hakedecek kadar kisa bir boy degil. Ben 1.56yim ve dersanemizde benden kisa, duydugum kadariyla boyu 1.50 olan bir kiz var. Ama fizigi orantili ve yüzü dersanedeki bir cok kizdan daha güzel. Hic de öyle asiri kisa görünmüyor. Tek sorun yasindan ufak gösteriyor ama bu ileriki yaslarda avantaja dönüsecek onun icin.
Buradan sunu cikariyoruz; boy güzelligi etkilemez. Sadece dikkat cekiciligi etkiler, o da belirli bir bölge ve millet icin gecerli. Uzun boylu irktan olan insanlarin yasadigi bir yerde 1.80 boy ne kadar dikkat cekebilir ki...

Evet canım aynen öyle.
1.50de çok çok kısa bir boy değil.
Vücut hatların orantılıysa hiç belli bile olmuyor.
Benim 1.70 boyum var ama amrifet mi?
Değil.
Ya da güzellik mi?
Değil.
Hatta boyum olduğu için aşırıda zayıf gözüküyorum.
Bazen keşke daha kısa olsaydım ama bu kadar zayıf durmasaydım diyorum.
Ama yinede vücut hatlarım düzgün olduğundan kötü görünmüyorum ve daha uzun duruyorum.
Şunu unutmayalım ki; boy çok önemli değil, vücut hatları düzgün olduktan sonra normal boyunuzdan daha uzun gösterirsiniz.
Bunun en güzel örneği 4 isim var.
Shakira, Beyonce, Jennifer Lopez, Salma Hayek.
Hepsi kısa boylular fakat fizikleri harika.

Back