Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli olanin boy degil; orantili vücut ve güzel bir yüz oldugunun en iyi örnegi Shakira...![]()
Shakira için evet boy önemli değil,çünkü tek güzel yanı sesi...Ece Gürsel'in boyu da var,fiziği de kalemle çizilmiş gibi düzgündü.Cildi de pürüzsüz,saçları da çok bakımlı ve doğaldı.![]()
Bence yüzü ve fizigi de güzel. Ve onun bu yönlerini güzel bulan bir cok insan var. Herkesin zevki. Ben de Ece Gürsel'i begenmem mesela...![]()
Ben de görünce çok beğendim Ece'yi.Manken sıfatını hak ediyor fiziğiyle...Tv'deki gibi büyük de durmuyor.Sade giyinmişti,ama kendine baktırıyordu her şeyi ile.Ki millet gözündeki gözlüklerden kim olduğunu bile anlamadı. :))
Önemli olanin boy degil; orantili vücut ve güzel bir yüz oldugunun en iyi örnegi Shakira...![]()
Shakira için evet boy önemli değil,çünkü tek güzel yanı sesi...Ece Gürsel'in boyu da var,fiziği de kalemle çizilmiş gibi düzgündü.Cildi de pürüzsüz,saçları da çok bakımlı ve doğaldı.![]()
Slaniam, Shakira konusunda sonuna kadar sana katılıyorum.
Ve kısa boylu olup muhteşem bir fiziğe sahip olan 2 isim daha söylemek istiyorum.
Jennifer Lopez ve Beyonce.
Boyları 1.60 belki daha kısa fakat fizikleri muhteşem!
@lirik güzel;Shakira'nın güzel olan bir çok yanını sayabilirim. Örneğin; Sempatikliği, Güzelliği, Doğallığı :)
Ece Gürsel bana göre çok itici bir kadın, ne fiziğini nede yüzünü beğenmiyorum.
Ve Ece Gürsel'in yaptırdığı bakımları biz yaptırsak Best Of Model oluruz =)
Shakira'da o kadar bakım yapıyor canım.![]()
Emin ol, yabancılar bizim insanlarımız kadar güzellik düşkünü değiller.
Ki özellikle ünlülerimiz *
beyonce'un boyu 1.68.
Beyonce daha kısa yavrum.
Shakira ile Beautiful Liar klibine bakarsan anlarsın.
Hemen hemen aynı boydalar.
Ve Shakira 1.55 mi 1.60 mı ne..
Slaniam, Shakira konusunda sonuna kadar sana katılıyorum.
Ve kısa boylu olup muhteşem bir fiziğe sahip olan 2 isim daha söylemek istiyorum.
Jennifer Lopez ve Beyonce.
Boyları 1.60 belki daha kısa fakat fizikleri muhteşem!
Shakira'da o kadar bakım yapıyor canım.![]()
Emin ol, yabancılar bizim insanlarımız kadar güzellik düşkünü değiller.
Ki özellikle ünlülerimiz *
Beyonce daha kısa yavrum.
Shakira ile Beautiful Liar klibine bakarsan anlarsın.
Hemen hemen aynı boydalar.
Ve Shakira 1.55 mi 1.60 mı ne..
Zaten o klibte birbirlerinede çok benziyorlar, klibi çeken yönetmeni tebrik etmek lazım. Ayrıca 1.60 değil daha uzun diye biliyorum.
beyonce'un boyu 168 shakirayla yanyana resimleride var shakira daha kısa hem beyonce'un esi jayznin boyuda 186 yanyana oyle cok fark gozukmuyor yani 150 155 lik durmuyor beyonce..
ya bu makyaj olayı da cok farklı bence bir kadın herzaman dugune davete katılmıyorki gunluk hayatında da topuklu giyemezse makyajını yapamazsa ne zaman yapıcak gayetde sık oluyor![]()
Evet, kesinlikle.. :128:
Güzellik boy demek degil. Fizik orantili, saglikli ve fit görünümlüyse, yüz hatlari orantiliysa, samimi ve sicak bir gülümsemesiyle hangi boyda olursa olsun dünya güzelidir bir kadin benim gözümde..
Herkes bakim yapar. Kisisel temizligine ve üste basa dikkat etmek bakimin bir parcasidir. Bunu yapan insan bakimlidir, bir cok insan da bunu yapar.
Pamuk makyaji, estetigi kastetmis sanirim.
Eki Görüntüle 383083 Eki Görüntüle 383084 Eki Görüntüle 383085 Eki Görüntüle 383086 Eki Görüntüle 383087 Eki Görüntüle 383088 Eki Görüntüle 383089
Yüz hatlarini, fizigini vs begenmeyebilirsiniz herkesin zevki. Ama makyajsiz halinin makyajli halinden cok farkli oldugunu kimse söyleyemez herhalde...
Shakira 1.50 diye biliyorum, hatta eminim diyebilirim.
Arkadaslar 1.50 öyle "cüce" tabirini hakedecek kadar kisa bir boy degil. Ben 1.56yim ve dersanemizde benden kisa, duydugum kadariyla boyu 1.50 olan bir kiz var. Ama fizigi orantili ve yüzü dersanedeki bir cok kizdan daha güzel. Hic de öyle asiri kisa görünmüyor. Tek sorun yasindan ufak gösteriyor ama bu ileriki yaslarda avantaja dönüsecek onun icin.
Buradan sunu cikariyoruz; boy güzelligi etkilemez. Sadece dikkat cekiciligi etkiler, o da belirli bir bölge ve millet icin gecerli. Uzun boylu irktan olan insanlarin yasadigi bir yerde 1.80 boy ne kadar dikkat cekebilir ki...