O tarz yarışmalarda yüz güzelliğine bakılmaz genelde
Çünkü güzel seçmezler model seçerler
Elbiseyi en iyi taşıyan,fiziği en uygun olan
Uzun boy bu sebepten avantajdır
Ama size katılmıyorda değilim
Geçen senenin modelleri karşısında hala şaşkınım açıkcası
Erkek olanı gene tutundu dizi falan ama kız piyasada yok
Eskisi kadar itibar edilmiyor sanırım bu yarışmalara
yoo bence fiziğe bakılmalı zaten ama güzel fizik boyla olmuyor ki vücut hatlarının yerli yerinde olmasıyla ilgili bir durum diye düşünüyorumbu boya takıntı niye hala anlayamadım :44:
ben de anlamıyorum bi türlü...
tıpkı renkli gözlü olanların direk "güzel" olarak adlandırılması gibi bişey
o da çok garip geliyor bana misal kızın gözleri ölü balık gibi ama herkes diyo ki maşallah gözler yeter
yoo bence fiziğe bakılmalı zaten ama güzel fizik boyla olmuyor ki vücut hatlarının yerli yerinde olmasıyla ilgili bir durum diye düşünüyorumbu boya takıntı niye hala anlayamadım :44:
Yüz güzelliğinden boya geçişinizi çözemedim
Yüz güzelliğinden ziyede fiziğe bakarlar boyda avantajdır dedim
Siz sadece uzun boylular seçilsin olarak algıladınız sanırım
ben beğenmem hülya avşarı ama bencede güzellik yarışmalarında boya bakılması gereksiz sonuçta esas olan boysa en boylu yarışması olurdu güzellik yarışmasıysa güzelliğe bakılmalı uzun boylu güzellerde var kısa boyluda sırf uzun diye güzellikten hiç nasip almamış kişiler türkiye güzeli vs. seçiliyor eğer esas boysa devede boy var ama eşeğin peşinden koşuyo
yüz güzelliği bence pekte önemli değildir onu belirtmek isterim olursa avantajdır evet ama yüzünde bariz bir çirkinlik olmayan fizik hatları güzel ve fit olan kadın güzeldir bana göre.ben çok uzun boyuda sevmem mesela 1.75 üstü boy avantaj değil dezavantajdır benim için genelleme yapmak istemem ama çoğunlukla katana gibi oluyorlar bana göre istisnai durumlarda var tabi bu yüzden zaten uzun boy güzeldir mantığını hiç anlamam ama beğenen seven olabilir bu tamamen zevk meselesidir benim tepki verme sebebim uzun boyu sevişiniz değil bu boyla nasıl güzellik kraliçesi olur yorumunaydı dediğim gibi devedede boy var.
İki yorumda size ait
Ayrıca ben sadece boya bakılsın yada severim diye bir ifade kullanmadım
Boy için yapılan yorum bana ait değildi zaten
Neyse konuyu ikili cevaplamaya çevirmeyelim
evet iki mesajda bana ait ve mesajlarım arasında bir çelişki yok ben sadece boyu uzun olmayan birinin güzellik kraliçesi seçilmesini garipsemenizi yadırgadım.
hülya avsar o boyla kainat güzeli secilmis??
Bahsettiğiniz mesaj bu sanırım
Kendimi göremedim
Diğer mesajda yazdığım gibi konuyu karşılıklı cevaplara çevirdik
Konu amacından çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?