Ünlülerin Boylarını Merak Edenler?

Özgü Namal'ın 1.64'ten daha kısa olduğunu düşünüyorum.

Nurgül Yeşilçay'ın 1.60'dan uzun olduğunu düşünüyorum ki Özgü Namaldan uzundur heralde.

Yıldız Asyalı'nın 1.63'ten uzun olduğunu düşünüyorum ki Hadise 1.69 ise Yıldız Hadise'den daha uzun görünüyor bence ekranda.

Hadise'nin 1.65 civarında olduğunu düşünüyorum.

Seda Güven'in boyu 1.68
Özlem Conker 1.70
Aysun Kayacı 1.75
Ayçam İnci 1.76
Arzu Yanardağ 1.73
EZGİ EYÜBOĞLU 1.65
Sevil Uyar 1.75
Eda Özerkan 1.75
İpek Tanrıyar 1.73
Nefise kARATAY 1.76
Burcu Esmersoy 1.74
Songül Öden 1.70
Yasemin Ergene 1.74
Selen Soyder 1.77
Seda Demir 1.64
Sedef Avcı 1.79
Mine Tugay 1.70
Naz Elmas 1.69
Hande Katipoğlu 1.70
Azra Akın 1.77

yoo bence fiziğe bakılmalı zaten ama güzel fizik boyla olmuyor ki vücut hatlarının yerli yerinde olmasıyla ilgili bir durum diye düşünüyorumbu boya takıntı niye hala anlayamadım :44:

yoo bence fiziğe bakılmalı zaten ama güzel fizik boyla olmuyor ki vücut hatlarının yerli yerinde olmasıyla ilgili bir durum diye düşünüyorumbu boya takıntı niye hala anlayamadım :44:

ben de anlamıyorum bi türlü...

tıpkı renkli gözlü olanların direk "güzel" olarak adlandırılması gibi bişey

Yüz güzelliğinden boya geçişinizi çözemedim
Yüz güzelliğinden ziyede fiziğe bakarlar boyda avantajdır dedim
Siz sadece uzun boylular seçilsin olarak algıladınız sanırım

Yüz güzelliğinden boya geçişinizi çözemedim
Yüz güzelliğinden ziyede fiziğe bakarlar boyda avantajdır dedim
Siz sadece uzun boylular seçilsin olarak algıladınız sanırım

yüz güzelliği bence pekte önemli değildir onu belirtmek isterim olursa avantajdır evet ama yüzünde bariz bir çirkinlik olmayan fizik hatları güzel ve fit olan kadın güzeldir bana göre.ben çok uzun boyuda sevmem mesela 1.75 üstü boy avantaj değil dezavantajdır benim için genelleme yapmak istemem ama çoğunlukla katana gibi oluyorlar bana göre istisnai durumlarda var tabi bu yüzden zaten uzun boy güzeldir mantığını hiç anlamam ama beğenen seven olabilir bu tamamen zevk meselesidir benim tepki verme sebebim uzun boyu sevişiniz değil bu boyla nasıl güzellik kraliçesi olur yorumunaydı dediğim gibi devedede boy var.

İki yorumda size ait
Ayrıca ben sadece boya bakılsın yada severim diye bir ifade kullanmadım
Boy için yapılan yorum bana ait değildi zaten
Neyse konuyu ikili cevaplamaya çevirmeyelim

İki yorumda size ait
Ayrıca ben sadece boya bakılsın yada severim diye bir ifade kullanmadım
Boy için yapılan yorum bana ait değildi zaten
Neyse konuyu ikili cevaplamaya çevirmeyelim

evet iki mesajda bana ait ve mesajlarım arasında bir çelişki yok ben sadece boyu uzun olmayan birinin güzellik kraliçesi seçilmesini garipsemenizi yadırgadım.

Bahsettiğiniz mesaj bu sanırım

Kendimi göremedim
Diğer mesajda yazdığım gibi konuyu karşılıklı cevaplara çevirdik
Konu amacından çıktı

evet ben bu mesaja karşılık olarak yazmıştım sadece yanlış anlama oldu sanırım.

ikisinide gördüm gülben ergen hadiseden daha uzun ve asla 1.67 değil .ben 1.71im nerdeyse beni kadardı gülben ,hadise epey kısa ondan ya tamam 1.60 falan değil ama 1.67 falandır en fazla gülben 1.70 vardır rahat.

shakirayı yakından gormek isterdim 1.50 boya oyle bir popo nasıl duruyor acaba cok kısa bir kadın yahu ama cok sempatik

hadise o kadarda kısa durmuyor cok abartıyosunuz bence kız tam boyunda gosterıyor.hulya avsar olayına gelınce bende bu boy takıntısını hıc anlamıyorum ne kadar sacma.kadında fazla boy olmayabılır ama bence yuz ve vucut olarak genclıgınde cok cok guzel bır bayanmıs kım ne derse desın.bır kadıın once yuzu guzel olacak eger yuz guzel degılse vucut bomba olsun benım ıcın hıcbırsey farketmıyor.kı cogu begendıgımız unlulerde yuzu guzel dıye vucutlarıyla bır butun begenıyoruz.mesela adrıana lıma 178 degılde 168 olsaydı yıne onu begenmıcekmıydınız.o kadını bu kadar popüler eden gozlerı göğüsleri vs yanı demek ıstedıgım bu.bır kadında olması gereken hoş bir yüz kıvrımlı duzgun bır vucut..

azr nasıl kainat guzeli olur ya dünyanın en cırkın kadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…