Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

96li Hailee Steinfeld pek sevimli bi kiz cok hosuma gidior. yuzu cok guzel ozellikle goz ve kaslari. sanirim goz seklinin bu kdr guzel olmasinda melez olmasinin etkisi var annesinin filipino, african american ve european american kokeni varmis

BBC-018270.jpg

bu da true grit teniice kucuk gorunuor burada :KK31:

Çok güzelmiş gözleri.Kaşları çok az daha ince olsaymış çok çok güzel olacakmış.

Son düzenleme:
Erkeksi mi:KK53: ilginç =)

Gram makyaj yokken bile çok güzel .Önemli olan makyajsızda güzel olabilmek :63:

339_1.jpg

Bambamcığım bende böylesi kaşları çok beğeniyorum canım :KK69::KK69:

Son düzenleme:
bütün kadınlar güzel, hepsi çok güzel, herkesler güzel, herkeş çok güzel :KK1:
(halil ibrahim sofrasından alıntıdır)
bu arada üstteki kadını da beğendim :KK66:

Son düzenleme:
evet livim 40 olmuş ama yinede fena sayılmaz

Winona+Ryder+Black+Swan+Press+Conference+2010+vfBgT80o1fgl.jpg

Aynı kuzenime benzemiş burda. :s
Hiçbir zaman müthiş bir güzel diye anılmadı herhalde ama hoş biri, duru, sevimli, iddiasız ama çekici.

Müge Boz'u ben de hiç beğenmedim. :KK19::KK19:
Çok kaba bir suratı var, kaşları iğrenç. En nefret ettiğim kaş tipi.

aynen livcim ben de. benm malesef hic oole deil ancak begene begene bakiorm :KK53:

Benimde kaşlarım böyle değil galiba bana böylesi kaşta yakışmaz :44: .
Canım senin kaşların sana çok yakışıyor ama bilesin :nazar:

Brooke Shields kaşları aynen bu kızınkisi gibi onada çok yakıştırıyorum :KK69:

Bence o Brooke Shields olduğu için güzel duruyor.Kadının yüzü kalemle çizilmiş gibi.Gençliğinden bahsediyorum tabi....

Bu kızın yüz hatları iri ve erkeksi.Kaşları da daha çok erkeklerde görülen dağınık ve gür kaşlardan olunca kız iyice erkeksi görünüyor.

Ama şunu da söyleyeyim fotomodellik için ideal bir kız.Bu erkeksi görünümü onu farklı kılıyor.

Herkesin zevki farklıdır, birşey söylemeyeceğim .

Uma Thurman .Şimdi burnu büyük ,şurası güzel değil diyeceğinize eminim ama ben genel olarak bakıyorum .Karakteristik yüz hatları ona yakışıyor .

Uma_Thurman.jpg

uma-thurman.jpg

Benimde kaşlarım böyle değil galiba bana böylesi kaşta yakışmaz :44: .
Canım senin kaşların sana çok yakışıyor ama bilesin :nazar:

cnm benm cok cok tesekkur ederim :KK54: pek bi ozelligi yok benmkilerin takiliorlar oole :p
ben de oldum olasi o brooke shields kaslarina hayranim zaten ama iste yakismasi da lazim. hulya avsar denise richards jessica stam in da kaslarini begenirim muge boz un o sekilde gayet hos ve yakismis suratina.:KK69:

Uma Thurman .Şimdi burnu büyük ,şurası güzel değil diyeceğinize eminim ama ben genel olarak bakıyorum .Karakteristik yüz hatları ona yakışıyor .

uma thurman Gattaca da cok hostu bence.

Uma_Thurman.jpg

uma-thurman.jpg

çok hoş,güzel..ve kendine has yüz hatlarıyla diğerlerinden ayrılıyor

Uma_Thurman.jpg

Aslında burun büyüklüğü filan önemli şeyler değil ben genele bakarım.Uma Thurman güzel kadın.Zaten pembe beyaz kadınları hep güzel bulmuşumdur.Özellikle bu fotoda çok hoş..

X