Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

mavis karşı cins konusunda haklısın. Ben de beyaz tenliyim ve esmer tenli bir erkekle
olmak daha cazip geliyor. Tabi beyaz tenli erkekleri de beğenirim.
Ama kadınlar konusunda bana yakın olanları beğenirim daha çok. Nedenini bilemiyorum.

evet bende böyleyim aynen benim fiziki özelliklerimle uyuşmayan ne kadar özellik varsa o hoşuma gider niyeyse, karşı cinste de aynı şekilde kaydirigubbakcemile3

şimdi ben böyle yazdığım için kendimde böylemi düşünüyorum hayır ben kız yada erkek farketmez beyaz ten severim bende öyleyim yine cinsiyet ayırmadan iri göz severim bende öyleyim.kavisli kaş ve küçük burun severim aslında bende öyleyimaklinialirimsmile ama ben böyle olduğum için değil normalde de sevdiğimi düşünüyorum çünkü erkeklerde de aynı özellikler hoşuma gidiyor.mesela uzun boylu uzun uzun bacaklı kadınları severim ama ben minyonum maalesefbenneyaptımki yada açık renkli gözleri severim ela bal rengi yeşil yada mavi ama ben açık kahve gözlüyüm ve onuda ela gibi göstermek için makyaj hileleri arıyorum sürekli:sm_confused:

Bak işte orasını ben de düşündüm.
Biz böyle olduğumuz için değil normalde de böyle sevdiğimiz için seviyoruz galiba.
Yani sanırım ben küçük gözlü biri olsaydım mesela, yine iri gözleri sevecektim.
Şanslıyız ki tam zevkimize göre doğmuşuz o zaman. -tatlicadiarzu-

kesinlikle böyle olduğunu düşünüyorum canım kaydirigubbakcemile5

bence de insan kendi özelliklerini taşıyanları sanki daha çok beğeniyo kendine yakın buluyo sanırım..

mesela tahta kurusu gibi sevmem ben kendim 1.60 ım normal kilom 49-50 bakmayın şuan 4 kilo fazlam var vermeye çalışıyorum da öyle kupkuru hatun sevmiyorum mesela boy ve kilosu oranlı olmalı..

ayrıca bide şu var çoğu kişi atıyo gibi geliyo bana yanlış mym boy ve kilo olarak..ikisinden birini atıyo gibi ya da öyle değilse forumda çooooook zayıf kemik gibi hatunlar var..kimse yanlış anlayıp üzerine alınmasın amasempatiksalakcinni

haaa ayrıca iri göz severimm burun benim için fark etmez çünkü büyük kemerli bi burunla da çok güzel olan bayanlar var.. falan filan yaaa karıştı mevzu kendimiz gibi olmayanlar da beğenebiliriz ama çoğunluk kendi gibi kendine yakın tipte olanları beğeniyo sanırım kendimizden parça mı buluyoruz artık nedir..

Son düzenleyen: Moderatör:
Lauren Baccall. Duruşunu, havasını seviyorum bu kadının. Çok farklı geliyor bana.
Tabi gençliğinde...

sanırım çoğu kişide bu böyle, yani fiziki özellikleri nasıl olursa olsun genelde herkes tarafından begenilen özellikler hoşa gidiyor en azından benim çevremde öyle kaydirigubbakcemile3 ( küçük burun iri gözler dolgun dudaklar uzun bacaklar renkli gözler v.s) ama bazı insanlarda kendisine benzeyen dış görünüş özelliklerini beğenmiyor değil ilk sayfalarda arkadaş bi örnek vermişti genelde insanlar eşiyle benzer diye çok rastladım böylesine o yüzden bu fikrede katılıyorum vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…