Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

vanessa yi cok begeniorm ben de harika bir guzelligi var saclari da benm hayalimdeki saclar :)

victoria secret mankenlerinden alessandro ambrosio çok zarif ve içten bir kız yüzü çok hoşuma gidiyor.

yüzü gercekten güzel. normalde uzun yüzü sevmem ama bu kadinda seviyorum.fizigi güzel.karni dümdüz.hos kadin.

uzun yüzü bende sevmem ama bu kadın zarif duruyor ama bence biraz kilo alsa daha güzel olur en azından adriananın kilosunda olsa çok daha güzel olucak bence :asigim:

evet az daha kilolu olsa daha güzel olur bence de..

farkında msnz kızlar bi ara herkes 34 bedenlere 0 bedenlere itilmeye çalışıldı gerek medya gerek ünlüler tarafından..gençler hatta kocaman insanlar bile bu durumdan etkileniyor..

oysa ben boyuna göre normal olan bi kilodan..biraz dolgunluktan yanayım ideal kilon senin en güzel gözükeceğin kilodur bence zaten ama beden kitle indexinin aşağısına inicez diye ve halkı buna teşvik edicez diye ne kadar çabalar harcandı insanların gözüne gözüne sokuldu.normal mişş gibi algılanılması istendi neden bilemiyorum tam nedenini bu bi pazar mıydı neydi amaç tam çözebilmiş değilimm ama halen daha bu furya devam ediyor bazı ünlüler tarafından..dertleri ne anlayamıyorum güzel durduklarını mı sanıyolar bilemiyorumm...örneğin ebru şallı..gülşen gibi aklıma gelmeyen biçoğu gibi..

ama bu durum giderek yerini normalliğe bırakmaya başladı artık bunun normal bi durum olmadığı anlaşılıyor.. oyuncular mankenler felan normaller gene eskiye göre biçoğu..küçük kardeşim var onun etkilenmesini istemem mesela ya da beni etkilemelerinii..bilemiyorum ben böyle düşünüyorum..ve insanlara normal güzel çekici gelebilmesini de anlayamıyorumm

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama Ebru Şallı da Gülşen de yiyip yiyip kilo almayan cinsten.
Yoksa ben bir insanın o kadar zayıf olabileceğine inanmıyorum.
O derece zayıflığa sahip olanlar kilo almayan cinsten tipler.
Yağlar iç organlarda birikiyor öylelerinde.

ebru şallı ve gülşen eskiden böyle değillerdi cnm ebru şallı önceden dolgun hatlara sahipti..fotolarına bakabilirsin.. hiç bişey yediğini sanmıyorum doğru düzgün..yoksa yiyip yiyip kilo almasa o baştan belli olur zaten..mesela yıldız tilbe gibi kadın hep zapzayıftı çelimsiz hala da öyle kii kilo takıntısı olduğunu sanmıyorum yer yer almaz o o başka bi konu....yaradılışşş

Son düzenleyen: Moderatör:
evet zayıflık kötü bencede kemikleri sayılıyo çoğu ünlünün tam dengede olmalı vücut ne iri ne zayıf...

Sonuna kadar katılıyorum, aclıktan bayılacak gibi olduklarında agızlarına bir parca peynir atarak gün boyu onunla dolanan mankenler duyduk zamanında, hatta bu yüzden ölen nice genç kızlar oldu. insanlar aşırı zayıf olunca güzel olduklarını sanıyorlar, tamam bende zayıf zarif hatunları begeniyorum ama eBRU şallı bu konuda cok ama cok kasıyor, bebegi 250 gr kıyma gibi dogsaydı sasmazdım bir insan kilo almıycam diye bu kadar mı kasar ya günün yarısını spor salonunda geciriyor zaten, Victoria beckham olacak ya :)) dogal olarak zayıflara lafım yok ama bu kadar kasmayı ben komik buluyorum.

evet aynen çok kasıyo kendini millet de örnek alıyo bunu hele ergenlik dönemindekiler felan özeniyo işte o yaşlarda bunun lması normal de..diğerlerini anlayamıyorumm..bu konu üzerine çok şey söylenebilir en iyisi mi konuyu kapatalım da dağılmasınnsempatiksalakcinni

kızlar insan kendine benzeyeni begenirmiş gibi bi cümle geçmiş buna katılmakla birlikte ne kadar anormal birisi oldugumu farkettim beyaz tenliyim esmerleri begenirim gözlerim kahve mavi yeşil gözlere bayılırım orta boyluyum uzun boyluları begenirim gözlerim çok iri değildir iri gözlere bayılırım genelde spor giyinirim klasik giyinmiş hatunlar hep zarif gelmiştir saçlarım o kadar uzun değil uzun saça bayılırım v.s hep kendimle zıt yahu ben anormalim galiba bilmiyorumkismile ama bunlar çoğu kişi tarafından begenilen özellikler zaten kaydirigubbakcemile3
kelly brookun göğüsleri

megan ın gözleri ve dudakları

Gemma atkinson'un duru yüzünü ve fiziğini

Amy lee nin gözleri

Bide kimin bilmiyorum ama şöyle popoları begeniyorum kaydirigubbakcemile3

kelly göğüsler
megan dudaklar ve gözler doğru tercihkaydirigubbakcemile5

estetik olanlan insanlardan doğal bulduğum ve beğendiim çok az.megan bana çoook itici geliyor hele ki o elleri yok mu:dilcikar:

insanın kendine benzeyeni beğenmesi diye birşeyi kesinlikle doğru bulmuyorum.bende aksine insanlar hep kendisinde olmayana özenir diye biliyorum. mesela kıvırcık saçlılara sorsan düz saç sever düz olanlarda keşke şöyle bukle bukle olsa der: )mesela esmer erkekler daha çok sarışın kadın tercih ederler neden çünkü kendinden farklı olmasından yada tam tersisarışınlar esmer sever daha çok.ha bu hep böyledir demek saçma tabi ama yüzdelik dilime bölünecek olursa genellikle öyledir.yani yakamoz arkadaş anormal falan değilsin aksine çok klasik bir düşünce seninki canım: )şuda var tabi koca bir burnu kimse istemez yada ufacık gözleri tutupta ya benim burnum küçük keşke şöyle patlıcan gibi olsa yada iri iri badem gözlerim minnacık olsa demez tabi: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…