- 12 Mayıs 2008
- 4.507
- 13
- 358
- 32
victoria secret mankenlerinden alessandro ambrosio çok zarif ve içten bir kız yüzü çok hoşuma gidiyor.
evet az daha kilolu olsa daha güzel olur bence de..
farkında msnz kızlar bi ara herkes 34 bedenlere 0 bedenlere itilmeye çalışıldı gerek medya gerek ünlüler tarafından..gençler hatta kocaman insanlar bile bu durumdan etkileniyor..
oysa ben boyuna göre normal olan bi kilodan..biraz dolgunluktan yanayım ideal kilon senin en güzel gözükeceğin kilodur bence zaten ama beden kitle indexinin aşağısına inicez diye ve halkı buna teşvik edicez diye ne kadar çabalar harcandı insanların gözüne gözüne sokuldu.normal mişş gibi algılanılması istendi neden bilemiyorum tam nedenini bu bi pazar mıydı neydi amaç tam çözebilmiş değilimm ama halen daha bu furya devam ediyor bazı ünlüler tarafından..dertleri ne anlayamıyorum güzel durduklarını mı sanıyolar bilemiyorumm...örneğin ebru şallı..gülşen gibi aklıma gelmeyen biçoğu gibi..
ama bu durum giderek yerini normalliğe bırakmaya başladı artık bunun normal bi durum olmadığı anlaşılıyor.. oyuncular mankenler felan normaller gene eskiye göre biçoğu..küçük kardeşim var onun etkilenmesini istemem mesela ya da beni etkilemelerinii..bilemiyorum ben böyle düşünüyorum..ve insanlara normal güzel çekici gelebilmesini de anlayamıyorumm
bebegi 250 gr kıyma gibi dogsaydı sasmazdım
elisha cuthbert'in dudak yapısı çok hoşuma gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?