Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

güzelliği geçtimde çok erkeksiydi bence hiç zerafet yoktu :S

Son düzenleme:

:lepi: Bu kızı görünce siyahtan sarıya dönesim geliyor :asigim:

benim nedense küçük ağızlılara karşı bir sempatim var çok sevimli duruyor genelde :asigim:

bembeyaz sanki başka dünyadan gelmiş gibi çok çok güzel bir kadın nicole kidman

asalet budur

nicole kidman ın ten rengini çok beğeniyorum.aslında açık tenliyim ama onun gibi bembeyaz olmak için neler vermezdim.günümüzde herkes bronzlaşmaya çalışıyor ama ben açık renkli tenleri çok seviyorum.bana daha yumuşak,kadınsı ve seksi geliyor.

aynen katılıyorum canım böyle süt beyaz tene hayranım boshayallersmile

Sienna Miller beğendiğim sarışınlardan , güzel bir ışığı var bence : )

Sienna Miller da çok hoş bi kadın....ayrıca çok tarz buluyorum ben onu, giyimi kuşamı hep şık....ya da bana hiç rüküş hali denk gelmedi...

Kelly Carlson
nip/tuck dizisinde hayrandım kendisine...bayanssulusmile

Uploaded with ImageShack.us

evet kendilerine has izgisi olan kadınlar her ikiside

madem bu kadar sarışından söz ettik birde muhteşem bir esmerden söz etmezsek ayıp olur

kaydirigubbakcemile5 ben de beyaz ten cok seviorm aynen cnm.hihoyyyt gunesten delicisine korunuorm zaten cok korkuorm asyali hatunlar cok iyi bilio bu isi kisin bile korunuorlar gunes isinlarindan. o yuzden mi midir nedir gec yaslaniorlar. :hulya:

Sienna Miller beğendiğim sarışınlardan , güzel bir ışığı var bence : )

herseyiyle kusursuz mukemmel bi kadin tarzina hayranim havasi karizmasi guzelligi 4-4luk bence:asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…