Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

bu kadının yuz sekli cok hosuma gidiyor hem sert hemde kadınsı geliyor bana cok begeniyorum

Canım, bencede ten rengi muhteşem! Yüzünü bende beğenmiyorum ama ten rengi ve vücudu harika! opuyorumnanaktan

Donutcum canımm teşekkürler cevap için, bi ara mac e gittiğimde bakiim... a.s.

rica ederim birtanem

Miss Mosh'un dudaklarını ve yüz yapısını çok begeniyorum :)

evet degişik bir tipi ar,az biraz kate perry tarzında

Haifa Wehbenin ön kısımlarında bile çok gür olan saçlarını, kaş yapısını ve dudaklarını beğeniyorum :)

Haifa Wehbenin ön kısımlarında bile çok gür olan saçlarını, kaş yapısını ve dudaklarını beğeniyorum :)

Dudakları neysede kaş yapısı diye birşey yok gibi geldi bana paso çizme.Ablamında saçları öyle ha yakında kaşlarıyla birleşicek gibi delikafadulden

bu kadin bana bulent ersoyu hatirlatior ozellikle bu fotoda iice hatirlatti yaw :uhm: neden bilmiorm valla.

haha bambamcım hiç gülecegim yoktu Bende kadını bütün olarak değilde dudak ve kaş olarak ele alıyorum dudak dolgulu mu bilmem ama sekli cok hoş:)

Miss Mosh'un dudaklarını ve yüz yapısını çok begeniyorum :)

Çok beğendim. :asigim:

Gözler. . Hatta sadece gözler

Buna da bayıldım. Gençken çok güzeldi gerçekten. boshayallersmile

Saçları bence de çok güzel gürlük bakımından. Ama kendisi çirkin.
Estetikleri berbat. Hiç doğal değil.

Bilmem ki olabilir ek saç falan. Ama alnından bile çıktığına göre kendi saçıdır herhalde geri kalanı da. :icecream:

alnında da mı saç var da ben göremedim :) normal saç bence hem o hale gelmesi için ne aşamalardan geçiyo o saçlar ben çoğuna inanmıyorum saçına başına felan..:sm_confused:

berenin aşkı memnuda saçları ne güzel duruyodu halbuki kedi kuyruğu kadar...

fatmagülün suçu ne de görünüyo açıkça saçları tamamen doğal bi şekilde olduğundan..ha gene orasını burasını düzeltiyolar ama orda doğal yaşamın bağrından çıkmış köylü bi kız havasında olduğundan saç felan da takamamışlardır .. azcıcık saçı var kadının

Valla kızlar bende Haifenin sacının gürlüğüyle dudaklarını begeniyorum yoksa estetikleri çokta iyi değil, kadın olarak cok dolgun dolgun ben daha zayıf kibar tipleri begeniyorum sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…