• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

Futbolla hiç aram yoktur. İsimleri bilmem. bilmiyorumkismile
2. fotoda kıro gibi görünse de diğerleri iyi. :icecream:
Evet bazı fotolarda kro gibi çıkmış,birazda esmer olduğundan kaynaklanıyor sanırım.Neyse kro mro gider o zemuszemus

pelin karahanın yüzünü beğenmeyen var mıdır bilemiyorum..

çok güzel gerçekten bi bakan dönüp bi daha bakar mı evet bakarr...

61504161317567212634126.jpg
32012127801763897548126.jpg
60212158804867463904126.jpg
30012131439893533735126.jpg

valla ben beğenmiyorum :1ninca:
çok alık bi tipmiş gibi geliyo :1ninca:
[/QUOTE

Ya ayıptır söylemesi bende pek beğenmiyorum, gözleri filan böyle aşağı kayıyor Donutun dediği gibi hush puppies gibi..

birde agız yapısı sevmedıgım agız yapısı cinsinden..yoksa gözleri degil ama göz rengi falan cok hoş.ama genel olarak :1closedeyes:

jessica kıskanılmıcak gibi değilki ya muhteşem gerçektendeopuyorumnanaktan ama shakiranın yüzü güzelde fiziği denmesi beni şaşırttı hatları düzgün ama 150 civarı boyu var kadının.

aaa donut ta aynı şeyi söylemiş görmemişimbilmiyorumkismileneyse yalnız bana itici gelmiyormuş ağzı demekki

jessica kıskanılmıcak gibi değilki ya muhteşem gerçektendeopuyorumnanaktan ama shakiranın yüzü güzelde fiziği denmesi beni şaşırttı hatları düzgün ama 150 civarı boyu var kadının.

shakıranın oranları guzel canım,acıkcası ben boy faktorunden zıyade oran faktorune onem verıyorum.Salma Hayek 155 boyu ıle dunyayı sallamıstı :)

aaa donut ta aynı şeyi söylemiş görmemişimbilmiyorumkismileneyse yalnız bana itici gelmiyormuş ağzı demekki

vereliniortak

Şişman değil canm dolgun. Tam bir kadın vücuduna sahip, göğüsleri oldukça dolgun, kalçalarına oranla ince bir bele ve geniş kalçalara sahip. Bana göre tam bir kadınlık sembolü. Ama ne yazık ki daha yeni yetişen kız çocuklarına benzeyen o kadar çok kadın var ki etrafta seksiyim diye dolaşan (olanıda estetikle elde edebilmiş) gerçek bir kadın görünce şişman geliyor bizlere. İnsanlar demek ki senin tabirinle şişkolardan hoşlanıyor ki en seksi göğüslere ve vücuda sahip kadın seçilmiş. Zevk meselesi diyelim.yerimseniben

Back