Evet bazı fotolarda kro gibi çıkmış,birazda esmer olduğundan kaynaklanıyor sanırım.Neyse kro mro gider o zemuszemusFutbolla hiç aram yoktur. İsimleri bilmem. bilmiyorumkismile
2. fotoda kıro gibi görünse de diğerleri iyi. :icecream:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bazı fotolarda kro gibi çıkmış,birazda esmer olduğundan kaynaklanıyor sanırım.Neyse kro mro gider o zemuszemusFutbolla hiç aram yoktur. İsimleri bilmem. bilmiyorumkismile
2. fotoda kıro gibi görünse de diğerleri iyi. :icecream:
pelin karahanın yüzünü beğenmeyen var mıdır bilemiyorum..
çok güzel gerçekten bi bakan dönüp bi daha bakar mı evet bakarr...
valla ben beğenmiyorum :1ninca:
çok alık bi tipmiş gibi geliyo :1ninca:[/QUOTE
Ya ayıptır söylemesi bende pek beğenmiyorum, gözleri filan böyle aşağı kayıyor Donutun dediği gibi hush puppies gibi..
şöyle bir köşede duracak tablo izler gibi izleyeceksin çok güzel bir yüzü var
valla ben beğenmiyorum :1ninca:
çok alık bi tipmiş gibi geliyo :1ninca:[/QUOTE
Ya ayıptır söylemesi bende pek beğenmiyorum, gözleri filan böyle aşağı kayıyor Donutun dediği gibi hush puppies gibi..
birde agız yapısı sevmedıgım agız yapısı cinsinden..yoksa gözleri degil ama göz rengi falan cok hoş.ama genel olarak :1closedeyes:
jessica kıskanılmıcak gibi değilki ya muhteşem gerçektendeopuyorumnanaktan ama shakiranın yüzü güzelde fiziği denmesi beni şaşırttı hatları düzgün ama 150 civarı boyu var kadının.
aaa donut ta aynı şeyi söylemiş görmemişimbilmiyorumkismileneyse yalnız bana itici gelmiyormuş ağzı demekki
şişko ya bu
Erkek fotoları da koyabiliyorsak o zamaaaan Chace Crawford'ın kaşları ve gözleri diyorum....nice kadından daha güzel bir yüzü var bana göre :)
Uploaded with ImageShack.us