• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

VanessaAtStandUpToCancer2.jpg

saçları , gözleri bide elmacık kemiklerini çok seviyorum opuyorumnanaktan

ewt ama bıyıkları ve yanaklarında tüy var sanki dikkatli bakınca sempatiksalakcinni

selena gomez sirin bi yuzu var. ben dudaklarina bayiliorm cok guzel dolgun dudaklari var :)

Selena_Gomez+Nov_22_2008.jpg
ei2j2c.jpg

çok gıcık alıyorum şu kıza :umursamaz:
gördüğüm yerde ünlü münlü demem saçını yolarım :oklava: sempatiksalakcini

çok gıcık alıyorum şu kıza :umursamaz:
gördüğüm yerde ünlü münlü demem saçını yolarım :oklava: sempatiksalakcini

ahahahah temam temam sakin ol kizma yafuuu. benm de bikac unlu var neden gicik oldugumu bilmiorm ama acayip gicigim. jennifer aniston ve blake lively baslarda mesela hahah :)

bu kiza da ozel bi sempatim yok ama dudaklarini begeniorm valla.

meg ryan .. gençken doğalkenki hallerini o kadar çok beğenirim ki.muhteşem değil evet ama çok masum çok doğal çok hoş.saçlarıyla da bütünleşiyordu harikaydı o doğallığyla o saçlarla çok güzel bi bütünlüğü imajı vardı!!
vücudu her şeyi doğaldı..çok güzel olmasa da kendiydi yani.şimdi tanıyamıyorumm :( saçları da mazide kaldı..büyü bozuldu

megryan03.jpg
megryan327x48027kbmedia.jpg
meg01.jpg

n1250217907614185020.jpg
matchstickmen29.jpg
coa44.jpg
promo19.jpg
fam24large.jpg
nicolascagealicekimthum.jpg

şimdi bu adamın beğendiğim uzuvlarını saymaya başlarsam sabah olur..kısaca her şeyi her şeyi diyorumm :))))

senelerdir hastayım yanii..beni ona çeken bi büyü var.geçnlik hallerini de biliyorum dişlerinin berbat olduğu zamanlar :)) eğri büğrü bi garip. :) ama ben seviyorum çok her şeyiyle çooook beğeniyorumm...yaşlandıkça yüzü oturmuş ve enteresan çekici bi karizması var.bakışlar mimikler..off off :))) oyunculuk desen zaten mükemmel

Genelde erkeklerin dudakları ince olur,ama bu oğlanın dudakları ve gözleri çok hoşuma gidiyor.Duruşuda çok karizmatik boshayallersmile

meg ryan .. gençken doğalkenki hallerini o kadar çok beğenirim ki.muhteşem değil evet ama çok masum çok doğal çok hoş.saçlarıyla da bütünleşiyordu harikaydı o doğallığyla o saçlarla çok güzel bi bütünlüğü imajı vardı!!
vücudu her şeyi doğaldı..çok güzel olmasa da kendiydi yani.şimdi tanıyamıyorumm :( saçları da mazide kaldı..büyü bozuldu

megryan03.jpg
megryan327x48027kbmedia.jpg
meg01.jpg

her haliyle mükemmel :lepi:

Futbolla hiç aram yoktur. İsimleri bilmem. bilmiyorumkismile
2. fotoda kıro gibi görünse de diğerleri iyi. :icecream:

Back